Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    20. Kolovoz 2016. 08:18

Jutro curice

Tpol cestitam i ovdje na maloj cupavici😍😍

Lucy kakva je situacija?

Kod mene se sve smirilo😩 e pa stvarno moja manekenka odlucila da dode sa puno pompe😊 uzburkat ce sviju i onda se smirit. Pa ce kad odluci izac toliku paniku napravit da cu zaboravit kako se zovem. Sutra imam pregled pa cemo vidjet sta ce biti mozda se ipak nesto pokrene

Masha
    20. Kolovoz 2016. 08:20

T pol cestitam@!!! Ak sam dobro shvatila to je to?! Bravoo

Lucy meni su bili jednom na 15, pa na npr. Dva na 10 min...pa tri na 7 min...i tak. Sad ce to

Sve vas Mare i ja isprsatile ha? Mozda i Mamu za dvoje ;)

Sad kad se Mare javi da je rodila😆😆

Masha
    20. Kolovoz 2016. 08:22

Mare tu si, dobro je. Lagano me panika hvata. Da se bar pojavi neka s terminom 3.9.

Lucy16
    20. Kolovoz 2016. 08:41

U predradaoni na ctgu. Trudovi na 5 min, otvorena 2 cm. Al ctg ne ocitava trudove a mene boli!!! I voda pocela curiti.

Najvise bole kriza i donji dio trbuha a sonda ispod sisa. I nista ne pokazuje a ja skoro ne mogu vise izdrzati.

vjeverica8
    20. Kolovoz 2016. 09:03

Lucy to je to!! Ni zabici nisu čitali trudove pa rodila za dva sata! Sretno 😊 čekamo onda lijepe vijesti danas!!! Hrabro!!!

mare1989
    20. Kolovoz 2016. 09:11

Lucy sretno i da sto prije ugledas svoju bebicu

Masha
    20. Kolovoz 2016. 09:46

Go Lucyyyyyy go! 

Bar znas da neces rodit na rodjendan od Bellarinog ujaka zloglasnog. I mene 😆😆😆😆😅

kleopatra1606
    20. Kolovoz 2016. 09:52

T pol cestitam draga od ❤️

Lucy mozes ti to, sretnooo 😘

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

mare1989
    20. Kolovoz 2016. 09:53

Masha ostajemo ja i ti 

bellaru
    20. Kolovoz 2016. 11:14

Tpol  cestitaaam!!!🍼🎊🎉😚❤

Jao cure falite mi a toliko sam u banani da nemam volje za mobitelom.

Lucy ce danas, i onda jos mare i masha. Mare nece ni stic javit da se nesto pokrenulo😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.