Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    18. Kolovoz 2016. 15:07

tpol jadni pobjegli😁

Moj mm sreca sam svoj sef,ali navijao je da ovaj tjedan rodim dok ceka neki materijal,ali cura nece da suraduje sa tatom,ona ce se rodit kad tajo bude imao najvise posla😁

mare1989
    18. Kolovoz 2016. 15:09

Cure koliko vi tekucine popijete dnevno?

Ja sam stalno zedna i sigurno popijem 3-4l vode dnevno cak i po noci. I od tolike tekucine stalno sam u wc-u,skoro svakih 20min idem

Lucy16
    18. Kolovoz 2016. 16:07

Mare, mislim da ne pijem previse. Mozda one potrebne 2 l. Ali prije sam pila jako malo. U trudnoci mozda malo vise, ali opet mozda nedovoljno. Koliko uopce treba piti u trudnoci??

Kazu mi da se forsiram ovih dana, da nesto krene. Cijeli dan sam na nogama. Obilazak drzavnih ureda, priprema rucka, pospremanje robe,.... I krepana sam. Vrijeme neko tesko. I sad bi trebala kucu cistiti i za veceru nesto, a ne da mi se. I jos kazu, forsiraj se. Pa ne mogu vise!!!!

Masha
    18. Kolovoz 2016. 16:28

Lucy vjerujem da nemos vise! 

A mene cure brine da cu postat tenk. Ostat. Tolike napadaje za slatkim imam..sad pred kraj cu dobit 5 kg

mare1989
    18. Kolovoz 2016. 16:29

Lucy ja se forsiram ali nikakve koristi,sve isto osim ovih kontrakcija. Nesto sad pratim da su se spustile ispod 10min i da je beba bas mirna cijeli dan.ako me nastave ove kontrakcija spremam se u bolnicu i nek rade sta hoce ja vise ne mogu i nemam snage😭😭
    Znam da pretjerujem ali dvoje djece i kontrakcije iscrpljuju je me psihicki i fizicki

Lucy16
    18. Kolovoz 2016. 17:10

Mare, ja da imam djecu jos ne znam kako bih. Nemam pojma kako cu se odluciti na drugo. Mozda kad ovo bude skroz samostalno, tipa kad krene u skolu, ali i onda ce biti posla s njim. Djeci uvijek treba paznja.

A tako bih spavala...... A nemam vremena.

Masha
    18. Kolovoz 2016. 17:24

Ja cekam da se rode Ariela i Mateo i ne znam kak ce se zvati od T pol..pa cu onda ja. Kak je i red ;) 

Ali pod uvjetom da rodite uskoro.

Moja seka uvijek kaze za djecu: jedno ko nijedno, dvoje ko 22-dvoje...zato Mare....svaka ti cast!

mare1989
    18. Kolovoz 2016. 17:28

Masha ma kako s jednim,tako i s dvoje i troje.Moja baka je 11-tero rodila

Lucy16
    18. Kolovoz 2016. 18:01

Masha, nadam se da ce biti nesto kod mene uskoro. Ionako imam fore do ponedjeljka, onda ce me vjerojatno inducirati. 

Bojim se poroda svakako, ali kad bi islo prirodno bila bi nekako smirenija. Ovako ce me trema i strah pojesti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.