Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    17. Kolovoz 2016. 11:07

Masha rodila sam u ljubljani, postoje od aventa silikonski nastavci za dojenje, pa se stave na bradavice da ih beba izvuce jer su moje skroz ravne, i uopce me nisu bolile, mozda samo onih prvih par sekundi kad povuce. 

Tpol eto zelim vam takve bebice, ova dva tjedna je stvarno ko sunce 😜

Vjeverice bome pozurite vi na drugu temu, sve mi se pomjesalo, vise ne znam ni tko je rodio. Nisam uspjela nac listu, koliko vas je ostalo jos? 

Zabice i tvoja neka dobrica? Ja samo cekam kad ce moja pocet pizdarije radit, ovo mi izgleda prejednostavno za sad  😂😂😂😂

Lucy16
    17. Kolovoz 2016. 11:08

Zabice, cekam klistir, ali mali nikako da krene. 

Masha, i ja se bojim sta ce mi bit s hemeroidima. Vec sad imam dva vani. Sta ce tek biti od trudova?? Jedva cekam da ovo sve zavrsi. 

Vec su mi se ginekolozi i ti pregledi zamjerili. Rekla sam kad "zarastem" da necu skoro ginekologu. Ako Bog da.

Cekam pregled. Dr.otisao u radaonu. Ctg ok bio. Pitat cu sta ce sa mnom. Do kad ce me drzati ovako ako nista ne krene.

Masha
    17. Kolovoz 2016. 11:19

Miska, sesirici ili? Koji tocno? 
    Lucy, sad ides na klistir? Za utjehu ja imam 4 vanjska 😢...

Javljajte! Kissy

Tina2901
    17. Kolovoz 2016. 11:29

I da, naravno moram obaviti te briseve i to sve..Vadila sam krv ,stitnjaca u redu sve..

Abies
    17. Kolovoz 2016. 11:31

Tina srce moze od 5tt se cuti. Po sebi mislim da bi termin trebao biti 5mj

Lucy ti u radjaoni?! Opa sretno. Nisam u toku pa si me iznenadila 😘😘😘😘😘 sretno

mare1989
    17. Kolovoz 2016. 11:33

TINA CESTITAM OD SRCA NA MALOM SRCEKU😍😍😍

Evo mene s pregleda: Ctg u redu,malo je divljalo ali kad se beba okretala pa je raslo nista strasno,doktor me pregledo kaze neka bebe jos unutra nece inducirati porod,kaze nema potrebe jer je cijela trudnoca bila kako treba nema potrebe da pozurujemo,jedino ako samo krene da pozurim u bolnicu😁
    Sad mi je lakse,mogu da se najedem slatkisa😁😋
    I da ctg ocitava cijelo vrijeme trudove ali nece beba van,ljubi je majka

vjeverica8
    17. Kolovoz 2016. 11:39

Lucy nisam skužila, dobila si klistir ili ga čekaš? Inducirat će ti porod?
    Miska još nas je 5: Tpol, Lucy, Mare, Masha i ja. Još nam se ovih dana javila jedna nova, Mamadvoje, ima termin prekosutra  Ja se nadam da moj čeka pun mjesec, znači večeras akcija  Mila je baš mila 
    Žabice i tvoja Hana je dobrica! Baš lijepo!! 
    Tina vidim da ima tema Proljetne bebe 2017. One su sve u ranom stadiju trudnoće koliko vidim, javi se svakako i njima da zajedno prolazite trudničke dane 
    Rozalija vidim da nas još pratiš pa šaljem pozdrav i dobre vibre za plus sljedeći mjesec 

Jedna jesenska beba se rodila već, a mi ljetnice nikako da ovo privedemo kraju 

vjeverica8
    17. Kolovoz 2016. 11:41

Uh Mare, sad sam i ja mirnija! sve čekam i čekam da se javiš!!  još malo pa će manekenka svojevoljno van 

mare1989
    17. Kolovoz 2016. 11:56

Lucy ako ides radat sretno,trazi epicu obavezno da se ne patis puno

Vjeverica meni je pao kamen sa srca kad je rekao da idem doma jer od jucer me drze u neizvjesnosti da li ce inducirat ili nece.
    Ja mislim da manekenka ceka svoju kumu koja iduci tjedan stize s poklonima😊 pa da kuma ne dolazi dok je ona u trbuhu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.