Juttro curke! Mamicama zelim da sto prije idu kuci, doje i naravno oporavak.
Mare javi. Ali to da si dobro provela noc dobar jr znak.
Bellaru, nasljednik je divaaaaan.
Lucy??
T pol i Deeka puse.
A ja ljudi moji cijelu noc se budila, stvrdnjavNje, boli, grcevi. Jutros malo stalo ali ziga po ledjima.
Tako se bojim poroda zbog hemoroida. Ne znam sto bih.
Bellaru pa ti si rodila cestitam 😍
Sto se tice savova meni evo jucer jedan konac na ulosku ostao znaci dva tjedna je trebalo da pocnu padat. A dizanje s kreveta je tipicno, u kakvim sam se ja pozama dizala to vise nebi uspjela ponovit ni da treniram svaki dan 😂😂😂
Katastrofa je sto u nekim bolnicama rade od tog dojenja, meni cicu nitko nije ni taknuo samo mi je sestra donesla one nastavke za dojenje jer su mi bradavice bile uvucene i sva sreca da mi ih je otkrila jer ih ja ne skidam ni danas s bradavica!
Ejic mi smo super papamo i spavamo i budimo se na 3 sata ko urica, i ne placemo uopce osim kad se mazemo kremom i oblacimo carape 😂😂😂😂
Vidim i vi uzivate, moja je brzo ulovila taj ritam i super da je tako, uopce nisam umorna koliko sam ocekivala 😂😂
zenee da vas pozdravim..pratim kad stignem i nastojim sve procitat..
Bellaru cestitam,malecki je premeden..to za cice i bolnicu izdrzite i brzo ste kuci u svom miru..
Mare drzi se..bit ce to sve ok i sigurna sam da ce dr napraviti sto je najbolje i za tebe i Arielu..
tina cestitam,samo neka srceko kuca 😍
ostale cure jos maloooo..pa cete drzat svoje male smotuljke i divit im se kako su prekrasni 😍😍
Tina suuuper bas mi je drago 💕💕💕💕
Miska a nadamo se da ce i nase bebe i bit takve spavalice
Mascha samo pomalo 👍🏻
Pitanje kod presvlacenja bebe s cim ste joj jos u bolnici brisale guzu?
Mare lijepo od tm što te tako fino smiruje, ma već sam rekla da je on naj muž ovdje na forumu
Tpol ja i ananas i datulje al ne pomaže nisam fan datulji ali prisilim se. A ananas i inače jedem
Super što se selidba privodi kraju
Miska samo ti uživaj s malom, još malo pa se vidimo na drugoj temi pa nećeš morati dvije istovremeno pratiti
Bellaru mali ti je pravi slatkiš!!! kad idete doma?
Ejic ma ti si se super brzo oporavila, odlično!! tombola za spavanje kažeš, hehehe
Tina baš sam sretna zbog tebe!!! jesu ti dali utrogestane ili nekakve progesterone za održavanje trudnoće? I obavezno pretrage napraviti - brisevi, papa i štitnjača
Ja se baš nisam naspavala noćas ali mozda preko dana nešto nadoknadim. Uvijek nakon pregleda budem uzbuđena kao da ću isti dan roditi a onda mi drugi dan naglo splasne raspoloženje kad shvatim da ipak nisam rodila evo me u down fazi, hehehe. Stvrdnjivanje trbuha - dnevna rutina, nekad popraćena bolovima, nekad ne. Ahhh.. Idem malo usisavati i prati podove jer drugo ne znam što bih radila
Mare javi se s novostima!!!
Bellaru, kaj se dojenja tiče, ja sam imala s tim problema kak je mlijeko počelo dolaziti. Sve tvrdo, sestra stisnula kaj sam sve zvijezde vidla. Sljedeći dan je stigla jedna koja mi je lijepo izmasirala i dalje je sve lakše krenulo. Karlo ti je predivan.
Tina, čestitke na pluseku
Deeka, kako zutica? Mi imali samo jedan dan, hvala Bogu.
Vjeverice, držim fige da brzo rijesis..
Lucy, uzmi cepice ili sirup portalak. Jesi li danas bolje?
Mare, dobra si. Kao da si muža izbacila iz kuće moja je bila procijenjena na 3200 pa se rodila s 3650.
Hana je takva dobrica, spava, smije se, place samo kad treba podrignuti a ne može. Za poželjeti. Sav me boli i peče. Imala je Hana bakteriju jer mi na vrijeme nisu dali antibiotik zbog streptokoka.
Miska, meni su hana i mila nekako iste.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Miska uvucenr bradavice beba sama izvuce. Mozda ne odmah al kad se uigra undojenju u cugu izvuce van. Obicno i kasnije ostane vani bradavica.
Tina bas mi je drago! Cuvaj se i sretno. Nemoj nas zaboravit pratit na bebama.
Dojenje zezajte sestre u bolnici nek pokazu barem 3 poze za dojenje. Samo im je lezi doji gurne cicu i pobjegne. Fino ih zamolite za par min vremena i sjedece poze kolijevka, lopta. Lezece kako zamjeniti cicu a da se ne pomaknes. Samnom u sobi je bila zenica s blizancima i 3 dana su joj pricali kako ce ju nauciti tandemsko dojenje. Otisla sam kuci i nisam vidjela kako to ide😒 valjda su joj pokazali.
Kissi
Sortiraj odgovore
Najstariji