Miska, slicno kod nas s plakanjem. Do sad mu nije pasalo kad sam ga brisala vlaznim maramicama kod prematanja jer su bile hladne ali je sad i na to naviko i sad place jedino kad mama previse dugo ceka s klopom i kad sanja nesto pa se prestrasi u snu. Nadam se da cemo i mi ubrzo uhvatiti takav ritam od 3 sata, danas posljepodne je opet spavo 5h u komadu tako da sam ga morala vec buditi za hranjenje 😊. Vidjet cemo kako ce biti nocas 😉
Tina, dobro dosla i cestitam na velikom srceku! ❤
Vjeverice, da brzo sam se oporavila 😉
Iako, jos se maternica skuplja pa sad imam menstrualne bolove, a kad pretjeram s ustajanjem onda i rana zna malo boliti. Ali sve ce to proci brzo 😉
Deeka, super sto konacno mozete kuci!! Bas mi drago za tebe! Ja sam bila samo 4 dana pa mi bilo previse, falio mm... Mogu zamisliti kako je tebi bilo do sad 😕
Tema bila i hemeroidi, ja nisam ni znala da ih imam ali su sad nekoliko dana nakon poroda toooliko bolili da sam morala uzet tabletu protiv bolova. Onda prije 2-3 dana jedna ostra bol toliko jaka da sam zavristala i sad je svaki dan sve manja bol. Nadam se da je onda jednostavno pukno i da se sad stanje popravlja jer se ne usudim na wc 😢
Vidim pise se o sexu na veliko. Ja to ne mogu ni citat bez da mi je muka jer ne mogu ni sjedit😣 rekla mami da mi nadje onaj slaufic za sjedenje. Evo mi kao dojimo. Bradavice me bole pogotovo onih prvih par puta kad vuce. Al sad spava ko klada od 16 h i papao jednom samo i to jedva. I dalje spava. Uspavana ljepotica😂 rekla mi sestra da ne smijem masirat. Ugl malo borba kod ulaska cijele bradavice u usta pa si mislim dal je cijela usla. .ugl zanimljivo. A sutra domekaaaaaa! Osim ako me ne zajebu sutra u viziti😠
Lucy ajd ti hopa cupa pa da vidis sta ce biti..
Mare tebi ni hopa cupa u autu ne pomaze😂probaj dva dana za redom mirovat skroz i krenut ce sto posto.
Cudno mi se vidjet na onoj drugoj strani liste. Gledam ovog malog prdonju i mislim si ciji si ti😀😀
E da posto imam savove strah me stavit one vir uloske da mi se ona mreza ne zapetlja sa savom😩
Ova tpol ko da je na pocetku trudnoce...sve polako...kad samo jedno jutro napise da je rodila
Bellaru necemo vise pricat o sexu. Fuj to ;)
Javi di ti je mama nasla onaj jastucic.
Sretno sa dojenjem. Probaj te sesirice sto miska spominje. Avent
Imam ih od medele a ti sesirici su kao samo za kratkotrajnu uporabu i navodno za one sa uvucenim bradavicama.
A ma samo mu moram dobro ugurat bradavicu u usta.
A ja taj jastucic imam . A mozes uzet manji slauf za skroz malu djecu ili u ducan sa medicinskom opremom a mozda ti cak ljekarna moze narucit
Sesirici s ili bez pocetak dojenja boli. Drhtis od muke pri pomisli, no to traje par sek bol. I sve manje i manje.
Sa sinom probala sesirice, fuj faca i ni blizu.
Bellaru sjecas se da sam ti rekla da ce te dojenje bolit😀
Samo hrabro. Za 10dana ces uzivati.
Netko je pisao vir 80 i 90 jedni su bez mreze. Ne znam ti o tome. Ja sam chicco po savu na trbuhu stavljala
Ovo imas bebu - ma ne! Treba vremena da udje u krv i podsvijest 😉
Sad imam chiccoo i super su mi. Al kao kad dodjem doma da predjem na manje al imaju tu mrezicu i uzasavam se da ce mi sav zapet.
A cak sam ja iznenadjena kako to ide dobro. Sve me strah da ce se upalit il tak nes😏
Cure ajmo sta ste stale iza mene. Sibajte do kraja sad😃 ja bila sigurna mare ce prije mene al mare se drzi i neda se😃
Ma mare ima na kraju mjeseca termin ne ide to tako preko reda.
Bellar uzivaj s malim, ja sam sigurna da cu se cudit isto ko i ti, pa jel ovo moje? Hahha
Mi bili jos kupit neke stvarcice ipita me zena u ikei kad je termin, ja reko sad u nedelju a ona kaze pa sta jos setkam po trgovinama 😂😂 zapravo nebi bilo cudno da se porodim u shopping centru 😂😂😂
Lucy navali na ananas i muza 👍🏻
bellaru ja sam se kladila na lucy ali neda se se ona😁😁
sad lucy tm festa doma😜
tpol odlucila moja cura da ide redom,malo je bila uzbudila sviju i onda se umirila.
a doktor je danas rekao da kad pocnu trudovi sve pustim i zurim u bolnicu😊 bas me utjesio. A ja kontala pospremiti kucu😆
Sortiraj odgovore
Najstariji