Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    17. Kolovoz 2016. 15:40

Mare u autu? 😂

Mi neku vecer taman poceli kad cujem malu izlazi iz sobe i dolazi rec da nemoze zaspat i tako 3 puta al uspili smo triba bit strpljiv ahahaha
    Mali mi nije jos problem iako mm hoce da mu stavim tetru preko ogradice od kreveta da nas ne vidi ako se probudi 😂 mala ce uskoro natrag u skolu 😝 a ionako uvijek skita negdje 😉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lucy16
    17. Kolovoz 2016. 15:42

Mare, smije. I to je rekao. Jos sam rekla da sam imala ureoplazmu i da moja dr.uopce nije lijecila mm nego samo mene. On je rekao da je trebala, ali da je ureoplazma domaca zivotinja i sta onda. Nek se samo opere vodom.

mare1989
    17. Kolovoz 2016. 15:47

Sanjarka ni prvi ni zadnji put to prekidanje. Jednom smo tako mi poceli i skoro pred kraj ulijece kcer u sobu i pita a sta to vi radite😂😂😁 a imala je 3god

Lucy cim mm se smiri navalit cu ja na njega😈😂 pa nek se zali ako smije😄😆

TPol
    17. Kolovoz 2016. 16:07

Moj vec kuka kako ce 6tjedana bez hahah .... previse je navikao da ima kad hoce hehe .... 
    I da pita gdje cemo jer beba ce bit u sobi tak da sigurno sofa u dnevnoj ce patit 😬😬😬
    A kad bude veca bit ce sigurno teze 😬

mare1989
    17. Kolovoz 2016. 16:12

Tpol ne brini snaci cete se😉
    eto kako smo mi pored ovih dvoje uspjeli trece napraviti😂😄

Snades se gdje god stignes😉

Masha
    17. Kolovoz 2016. 17:45

Hello cure. Meni danas mm odvezao malu kod tete (tamo su sestricna i bratic) i ja zaspsla i probudila se ko nova
     Tako da je bio nagradjen kad je dosao kuci i bilo nam bas lijepo. Ljubili se i mazili kao prije. Bez straha da ce nas mala prekinut. Nadam se da ce spermici napravit svoje! 
    Lucy da ni krenulo?
    T pol, tih 6 tjedana ce mu proletit sam tako ;)
    Kiss svima!

mare1989
    17. Kolovoz 2016. 17:53

masha super da ste ti i tm uzivali😏

Lucy16
    17. Kolovoz 2016. 17:59

Nista kod mene. Zgaravica mi jos gora od soka od ananasa. Muz me tjera da secem i idem uz stepenice, a veceras je obecao akciju. Al ne znam hoce meni odgovarati akcija jer prije nije. 

Abies
    17. Kolovoz 2016. 18:17

Meni najbolje svakoj poslat zahtjev za prijateljstvo i mir. Opet sin uzme mob i eto gluposti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.