tina ja sam iz Pule
sanjarka izgleda ja i ti jedine bez epice,mi uzivamo u boli😉 nas treba prijaviti za onaj BDSM.
bellaru je uzela svoju mrvicu u narucje i dalje je nitko ne zanima😍
Nisam jako dugo vidjela listu, ajme meni, pa kad se samo ispraznila?!?.. Smijeh... Koliko bebaaaa
Hehe,mare i sanjarka,ja od 15 sati, 13 bila na dripu pa sam u nekoj polukategoriji..
Bellaru se pravi vazna sad i nas drzi na tavi da se pecemo..
Tina,ja zg,a ti
U 16,20 dosao Karlo tezak 3720, dugacak 50! Na kraju sam se dosta namucila jer je valjda epi prestala djelovat. I sva sam bila pokocena pa sam doktorima i babici otezala a time i sama sebi. Rezana sam i to sam osjetila kad su me rezali. Sivanje sam im isto otezala jel me bolilo i sva sam bila pokocena. Ugl u banani sam. Placipicka. Sta bi da nisam dva put epi dobila. Rekla sam muzu sin ce bit jedinac😩 sestri sam zahvalna do groba sta je bila samnom. Rekla sam nek si bira iz xyz ducana sta god hoce da cu joj kupit. Cekam da me odfuraju na odjel. Njega su vec odvezli pedijatru
Bellaru čestitam ti od srca!!!♡♡♡ Malome Karlu sve najbolje, neka je zdrav i sretan dječak! Super da si uspjela dobit epicu, koliko ti je sve skupa trajalo?
Tina bas mi je žao, drži se. Doći će već tvoja bebica ;-) ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji