Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    15. Kolovoz 2016. 17:11

tina ja sam iz Pule

sanjarka izgleda ja i ti jedine bez epice,mi uzivamo u boli😉 nas treba prijaviti za onaj BDSM.

bellaru je uzela svoju mrvicu u narucje i dalje je nitko ne zanima😍

Ugolina
    15. Kolovoz 2016. 17:12

Nisam jako dugo vidjela listu, ajme meni, pa kad se samo ispraznila?!?.. Smijeh... Koliko bebaaaa 

mare1989
    15. Kolovoz 2016. 17:14

Pa samo dvije curice na listi,a decki se radaju prije😉

Ugolina
    15. Kolovoz 2016. 17:15

Hehe,mare i sanjarka,ja od 15 sati, 13 bila na dripu pa sam u nekoj polukategoriji..  
    Bellaru se pravi vazna sad i nas drzi na tavi da se pecemo..
    Tina,ja zg,a ti

bellaru
    15. Kolovoz 2016. 17:53

U 16,20 dosao Karlo tezak 3720, dugacak 50! Na kraju sam se dosta namucila jer je valjda epi prestala djelovat. I sva sam bila pokocena pa sam doktorima i babici otezala a time i sama sebi. Rezana sam i to sam osjetila kad su me rezali. Sivanje sam im isto otezala jel me bolilo i sva sam bila pokocena. Ugl u banani sam. Placipicka. Sta bi da nisam dva put epi dobila. Rekla sam muzu sin ce bit jedinac😩 sestri sam zahvalna do groba sta je bila samnom. Rekla sam nek si bira iz xyz ducana sta god hoce da cu joj kupit. Cekam da me odfuraju na odjel. Njega su vec odvezli pedijatru

Masha
    15. Kolovoz 2016. 17:57

Cestitam!!!!!! Bravo!!!

CrazyPuppet
    15. Kolovoz 2016. 18:00

Bellaru čestitam ti od srca!!!♡♡♡ Malome Karlu sve najbolje, neka je zdrav i sretan dječak! Super da si uspjela dobit epicu, koliko ti je sve skupa trajalo? 
    Tina bas mi je žao, drži se. Doći će već tvoja bebica ;-) ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.