Žabica zamolila da se prenese
Izvještaj s poroda:
Priču o tome da sam bila dan prije znate. Oko 19 sati počeli trudovi, svakih 3-4 minute. Otišla sam spavati ali je to bila nemoguća misija. Tak me boljelo i morala sam ići. bilo je to oko 23 sata. Zaprimili me, ctg nije pokazivao trudove, a ja se frkala od bolova. Klistir i radaona. Meni je negdje usput puknuo vodenjak jer vele da ga ne opipaju. Uff..
Bolovi kao na samrti, jedva sam magadila, slušala sam babice i prodisala ih.
I onda mi rekla nek ne tiskam, a meni je došao nagon. Porod je poceo i u tri stiska Hana je bila vani.
Bili su u šoku kaj sam se za 3 sata otvorila 8 cm. Veli da to nisu dozivjeli. Rađala sam bez dripa, sa svojim trudovima.
(Ako netko ima vremena, neka to objavi na forumu)
Meni je vec dosta svega,ja bi isla roditi.
Imala sam u planu jos svasta nesto danas cistit,a neka me lijenost ulovila. Dole me rastura,najrade bi otisla u bolnicu i glumila da me sve boli da ne mogu izdrzat bolove😭
Zvuci zanimljivo ta knjiga! Obicno sta god da radimo tipa na depilaciji sam i samo si mislim isuse koliko jos ima da me zdepilira.
Znaci trudovi isto bole od kad si otvoren 5 cm do kraja...
A vidi se da radis tako nesto. Mislim s djecom🖒🖒🖒🖒
Lucy kako je rekla vjeverica da se zabica odjednom za 8 cm otvorila tako da nemas brige. Bude to
Zabica je to stvarno brzinski odradila😨😨 nek sve ostale isto to tako odradimo.
Mare jos malo cemo valjda izdrzat😩
Ja isto koma, Fizicki i psihicki.
Zabica je super prosla 👍🏻👍🏻👍🏻 Nadam se da cemo i mi ostale tako
Sta se tice plakanja ja sam kao manja (8-12g) stalno plakala nemam pojmavise zasto, i svi su nekako bili izivcirani s tim , tako da sad kad mi dode da placem nedam si sama . Posle me i boli glava i budem sva nikakva (posle plakanja) tako da ja izbjegavam plakanje ehheh
Ja sam otisla malo u shopping al bas sam se precjenila sve me boli , i eto vec dva fana ta neka kao tupa bol u ledima kao na pocetku trudnoce
I da mislim da su svi ostali u vecem iscekivanju nego ja, ja mislim da cu rodit tek za pol godine haha 😂😂
Ja sad svom mm govorim ajmo negdje,kaze on ti si sad visokorizican suvozac😭😭
Bas me raspolozio.
tpol ti jos par dana imas do termina😊 sad ce to proletiti.
Visokorizičan suvozač, hehehe, zvuci kao nesto sto bi i mm rekao. Vec me upozorio da pripremim onu nepropusnu podlogu i ručnik u slučaju da mi vodenjak pukne u autu
Joj da sam bliže gradu i ja bih u shopping, mene to tako opušta
Bellaru za bolove tako kaže knjiga, ja ću vjerovati jer zvuci dobro ima takvih dana, meni je bio prekjučer, bas sam bila koma.. A ni jutros nisam bila puno bolje ali sad sam ok. Prođe to
ima li kakva glazba ili film da ti skrene misli i podigne raspoloženje? Hoćeš da viceve naštancamo ovdje?
vjeverica meni je grad 10min od kuce,ali naravno sad je turisticka sezona umjesto 10min do grada treba 30min,po prodavnicama su guzve. Razumijem ja njega ali eto meni dosadno u kuci a on sav sretan sto je sa mnom i djecom.
Mm mrzi shopping i shopping centre tako da nema teoretske šanse da ga nagovorim na tako nesto zato ni ne pokušavam...
Vjerujem kako bi ti najradije negdje otišla i makla se od rutine, ali s druge strane bas je lijepo da on želi provoditi vrijeme s tobom i klincima
To je istina😍 zato sam i odustala od navaljivanja da idemo negdje😊
Bellaru kako si? Jesil malo raspolozenija
Sortiraj odgovore
Najstariji