Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    12. Kolovoz 2016. 12:56

Žabica zamolila da se prenese 
    Izvještaj s poroda: 
    Priču o tome da sam bila dan prije znate. Oko 19 sati počeli trudovi, svakih 3-4 minute. Otišla sam spavati ali je to bila nemoguća misija. Tak me boljelo i morala sam ići. bilo je to oko 23 sata. Zaprimili me, ctg nije pokazivao trudove, a ja se frkala od bolova. Klistir i radaona. Meni je negdje usput puknuo vodenjak jer vele da ga ne opipaju. Uff..
    Bolovi kao na samrti, jedva sam magadila, slušala sam babice i prodisala ih. 
    I onda mi rekla nek ne tiskam, a meni je došao nagon. Porod je poceo i u tri stiska Hana je bila vani. 
    Bili su u šoku kaj sam se za 3 sata otvorila 8 cm. Veli da to nisu dozivjeli. Rađala sam bez dripa, sa svojim trudovima.

(Ako netko ima vremena, neka to objavi na forumu)

mare1989
    12. Kolovoz 2016. 12:57

Meni je vec dosta svega,ja bi isla roditi.

Imala sam u planu jos svasta nesto danas cistit,a neka me lijenost ulovila. Dole me rastura,najrade bi otisla u bolnicu i glumila da me sve boli da ne mogu izdrzat bolove😭

bellaru
    12. Kolovoz 2016. 13:01

Zvuci zanimljivo ta knjiga! Obicno sta god da radimo tipa na depilaciji sam i samo si mislim isuse koliko jos ima da me zdepilira. 
    Znaci trudovi isto bole od kad si otvoren 5 cm do kraja... 

A vidi se da radis tako nesto. Mislim s djecom🖒🖒🖒🖒

Lucy kako je rekla vjeverica da se zabica odjednom za 8 cm otvorila tako da nemas brige. Bude to

bellaru
    12. Kolovoz 2016. 13:06

Zabica je to stvarno brzinski odradila😨😨 nek sve ostale isto to tako odradimo. 

Mare jos malo cemo valjda izdrzat😩 
    Ja isto koma, Fizicki i psihicki.

TPol
    12. Kolovoz 2016. 13:06

Zabica je super prosla 👍🏻👍🏻👍🏻 Nadam se da cemo i mi ostale tako

Sta se tice plakanja ja sam kao manja (8-12g) stalno plakala nemam pojmavise zasto, i svi su nekako bili izivcirani s tim , tako da sad kad mi  dode da placem nedam si sama . Posle me i boli glava i budem sva nikakva (posle plakanja) tako da ja izbjegavam plakanje ehheh
    Ja sam otisla malo u shopping al bas sam se precjenila sve me boli , i eto vec dva fana ta neka kao tupa bol u ledima kao na pocetku trudnoce 
    I da mislim da su svi ostali u vecem iscekivanju nego ja, ja mislim da cu rodit tek za pol godine haha 😂😂

mare1989
    12. Kolovoz 2016. 13:12

Ja sad svom mm govorim ajmo negdje,kaze on ti si sad visokorizican suvozac😭😭
    Bas me raspolozio.

tpol ti jos par dana imas do termina😊 sad ce to proletiti.

vjeverica8
    12. Kolovoz 2016. 13:30

Visokorizičan suvozač, hehehe, zvuci kao nesto sto bi i mm rekao. Vec me upozorio da pripremim onu nepropusnu podlogu i ručnik u slučaju da mi vodenjak pukne u autu 
    Joj da sam bliže gradu i ja bih u shopping, mene to tako opušta 
    Bellaru za bolove tako kaže knjiga, ja ću vjerovati jer zvuci dobro  ima takvih dana, meni je bio prekjučer, bas sam bila koma.. A ni jutros nisam bila puno bolje ali sad sam ok. Prođe to  ima li kakva glazba ili film da ti skrene misli i podigne raspoloženje? Hoćeš da viceve naštancamo ovdje? 

mare1989
    12. Kolovoz 2016. 13:37

vjeverica meni je grad 10min od kuce,ali naravno sad je turisticka sezona umjesto 10min do grada treba 30min,po prodavnicama su guzve. Razumijem ja njega ali eto meni dosadno u kuci a on sav sretan sto je sa mnom i djecom.

vjeverica8
    12. Kolovoz 2016. 13:49

Mm mrzi shopping i shopping centre tako da nema teoretske šanse da ga nagovorim na tako nesto  zato ni ne pokušavam... 
    Vjerujem kako bi ti najradije negdje otišla i makla se od rutine, ali s druge strane bas je lijepo da on želi provoditi vrijeme s tobom i klincima 

mare1989
    12. Kolovoz 2016. 13:51

To je istina😍 zato sam i odustala od navaljivanja da idemo negdje😊

Bellaru kako si? Jesil malo raspolozenija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.