Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    11. Prosinac 2015. 10:21

Dobar dan cure!!
    Kakva su to losa raspolozenja Ty? Nema, nije dozvoljeno!  A sto se tice mood swings- pa sad sam gora nego u prvo vrijeme, cmoljim na sve zivo!! One reklame rtl pomaze djeci uopce ne gledam, odmah se rasplacem... Da nije smijesno, bilo bi tuzno..
    Sanjarka, pekla s mamom medenjake i vanilin krancle (one keksice s pekmezom u sredini). Pa jedan u usta, drugi u kutiju. 😂😂
    Vidim da vas ta nesanica ne pusta.. Ja sam nocas opet imala bolove u zelucu, nikada me u zivotu nije bolio trbuh kao otkad sam trudna.. Pa onda nisam mogla spavati, pa onda ostatak problema (koje necu navoditi)... Vesela noc uglavnom..
    Tynchy, ne brigaj za trbuh, to je tako sve normalno. Ja svako jutro imam kuglu do pupka i pomislim si evoo gaaa, ali onda odem na wc i neeeemaaaa gaaaa!! Jos je rano da se bas vidi. Tj, vidi se on, ali je jos jako nisko. 
    Rekla meni ginicka da ce se vidjeti oko 16.-17. tt. Ovo su sad jos crijeva i mjehur i svasta se nesto napuhalo. 😉 Ponekad imam osjecaj da cu samo odletjeti koliko sam napuhana, strava... 😂😂😂
    Kakvi su vam planovi za Bozic? Jesti i piti za dvoje? 😉😉
    Sanjarka, kad je pregled 16? Ujutro? 
    I di su ostale cure? Majadila, Nessah, Marie i ostale??
    Ajmo cure, ukljucite se!!
    Tko je, od "novijih trudnica" izasao iz 12. tt? Jesu vas pustile mucnine?

Sanjarka88
    11. Prosinac 2015. 10:39

Ajme šta sam se natukla sad za marendu, nastavim li ovako neće bit dobro

Ty ajde baš ga pitaj pa javi, iako nema pomoći za nesanicu bojim se ili se kljukat s nekim preparatima? heh to kad ne budem više mogla izdržat

Dunya ta kuglica o kojoj pričaš stvarno spadne nisko nakon wc-a hahahha, al baš primjetim da je iz dana u dan sve postojanija kaže app da je beba sad veličine kruške, nije ni to nezamjetno
    Kakvi to bolovi budu?
    Meni je pregled 16.da, al popodne

Pepe kad je danas pregled? Bit će sve ok

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bambola
    11. Prosinac 2015. 10:42

Jutro cure!
    Pitanje, u vas ima vise cura iz Zg nego na mom pdf. Moram u babinje bebi od tri mjeseca, mama hoce trakice za kosu, rekla da nema u h&m, nema ni u zare. Di je naj ic pogledat? Hvala
    Ty, ja sam valjda bila prvakinja na mom pdf sa najmanjim stomakom. Ima mozda misec dana su me pocela kriza bolit i kao iskocio je, al i sad nije bas vidljiv. Tj. Je samo ako obucem nesto usko. A te nesanice i raspolozenja. Ja sam jedan period patila od strahova. Ozbiljno! Nisam placipizda, al bi se digla po noci i onda brijala svasta u glavi. I tesko se otrgnit od toga. 
    Curi, zaboravila sam ime cestitam na curki!

Tynchy

Ajme kako Dunyasha sve fino objasni. :)
    I ja sam sinoć cmoljila na onog malog dječaka Roma na Dnevniku Nove TV.
    Jadno dijete.

Kad je tebi sljedeći pregled?

Pretpostavljam koji ti je ostatak problema, ja ponekada ne mogu vjerovati kolika je kvantiteta tog problema :)

Ukrasila sam stan, nisam još jelku kupila jer ne mogu ju sama vući. Primjetila sam da me trbuh zaboli kad se preforsiram, čak i kada duže vrijeme čistim i saginjem se. MIslim da je to zato jer su mi mišići sad u fazi rastezanja pa svako forsanje eskalira.

Kupila sam mirise cimeta i tome slično da mi stan miriše kao da pečem kolače :) .. sad su mi napokon prestali smetati mirisi.

Što se tiče jedenja za dvoje, baš suprotno, jest ću umjereno, i pazit ću da ne jedem masnu hranu jer ne želim se izvlačiti na trudnoću ako se ugojim ko malo prase :)

Dunyasha

Peppe, nema nikakve panike, bit ce sve u redu. Razumijem taj strah, zbilja razumijem. Ja od praznovjerja nisam prvo vrijeme htjela ni ticker staviti i evo, sad sam bez njega. 
    Bit ce to sve dobro! Samo mali savjet- ne usporeduj svoju bebu s bilo cijom. S foruma ili van foruma. Sve smo mi razlicite, trudnoce su razlicite pa su i bebice razlicite. Tako da nema uopce potrebe da ista usporedujes. Pa si onda (ukoliko beba bude veca/manja od ostatka) mislis kako nesto ne stima. Svako dijete napreduje svojim tempom i jedino sto je bitno je da napreduje. 
    Eto, dobronamjeran savjet. 
    Sve se mi usporedujemo, ali ja sam bas cvrsto odlucila da se ne usporesujem ni sa kim. Ni po trbuhu ni po kilama ni po bebici. 
    Samo mirno i 17 sati ce brzo doci. 😘😘

Bambola
    11. Prosinac 2015. 10:48

Uuuu i da se nadovezem na Pepu ni ja nisam tila dugo ticker, iz nekih strahova sam kao ignorirala sve! Tj to neko praznovjerje. Sad, ja odem u crkvu, svak to rijesava na svoj nacin, al eto, meni to pomogne. Malo se smirit i suocit sama sa sobom.

Dunyasha
    11. Prosinac 2015. 10:56

Kako sam se ja sad nasmijala ovome Tynchynom- kvantiteta problema. Pa kvantiteta je ono.. Sva sreca da mm cvrsto spava, samo cu to reci... 
    Meni je trbuh tvrđi pa si mislim da je to valjda od bebe. Znam da od nekog vjezbanja nije. 😂😂😂😂
    Sanjarka, boli me zeludac, stalno rovari, pa krulji, pa onda legnem na trbuh, pa krece ispuhavanje, pa ista stvar kad legnem na bokove... Ma mislim, totalno nezenstvena situacija.
    Nemam problema inace sa zelucem, ali sad valjda cim nesto teze pojedem, odmah se buni... Za poludit...
    Sto se tice bebe i velicine... Kolika je to kruska??? Pa 9 cm je ohoho velika kruska, ne? Uskoro ce biti ko lubenica a mi cemo plakati da od trbuha ne mozemo nista, da smo okruglice itd...
    Ovo za jedenje za dvoje- naravno da nitko nece jesti za dvoje. Valjda.. Ja se hrustim na puru s mlincima... Isss... Pa sad bih to mogla pojesti.
    Sanjarka, sta si marendala? 
    Ty, meni pregled 30.12. ali idem iduci tj u petrovu na triple test. Mozda saznam kolika je ta kruska sad. 😂 U ostalo ne polazem nade..
    Sto se tice bolova u trbuhu, mene jcr nakon jurcanja sa psom malo stiskalo, bas kao da se trbuh razvlaci, kod desne prepone, pa sam se pomazila s kaucem. 😉 
    A dns peglanje i usisavanje, da sutra bude mir.
    U nedjelju imam baby shower za prijateljicu, bit cu kuma njenoj curici, pa sam narucila bozicne cup cakes-e i zenskastu tortu i spremam neke pokloncice za goste i eto..
    Bambola, pogledaj za trake u C&A u City centru, mozda tamo nades..
    A imas i u Zgb baby ducan, u Jurisicevoj kod McDonaldsa, tamo imaju diiivne stvari. Ja cu tamo kupiti prvu oblekicu za moju bebu. Samo da saznam spol!! 😉😉

Sanjarka88
    11. Prosinac 2015. 11:16

Bambola imaš slikicu trbuha kakvu?

Ty nevjerovatno! Ja neki dan kupila takvu mirisnu svijeću, i napokon s njom makla sve i zadnje mirise u kući, sad napokon uživam opet u svom domu neke mirise sam eiliminirala na svoj način, recimo mm  dezić, moj gel za tuširanje sve iz doba povraćanja su završili u smeću

Bravo za ukrašavanje, ja nisam još ništa, malo tj malo više nas je omela tragedija,al budem ima vremena.
    Što se sređivanja tiče radim sve osim usisvanja i pranja podova, to ne radim od početka trudnoće prvo radi hematoma sad radi posteljice i ne dižem teško

Dunya uživaj u baby showeru, ja nisam čula da se to u st organizira a baš mi je super
    a da neka velika kruška je u pitanju

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bambola
    11. Prosinac 2015. 11:31

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.