Jedina posljedica epiduralne koju sam osjetila nakon nekoliko sati pod dripom je bio osjecaj ko da sam u raju
Kao da sam čula da prelazi placentarnu barijeru pa bebe mogu biti malo omamljene kad se rode pa se onda teze uspostavi dojenje... Ali nisam skroz sigurna... Zna se dogoditi da anesteziolog ne pogodi mjeru pa može dati previše ili premalo - ako da previše onda nemaš nagon za tiskanjem pa sam izgon traje duže i teži je za bebu. Ako da premalo onda ne djeluje. Zna nekad uhvatiti samo jednu polovicu trbuha (lijevu ili desnu) pa se onda osjeti bol na polovici koju nije uhvatila... Eto, znam previše negativnih posljedica
Ugolina hahaha, to vjerujem! Kažu da drip nije bas podnošljiv bez popratnih droga
Epica moze poremetiti ziv sustav nogu pa tteba fizikalna, no iznimno rijetko. I glavobolje
Al Ugolinino je najjjj
Nama je rekla isto da preporucuju kod duzih poroda, tako da ipak kao izbjegnemo carski ako uzmemo epiduralnu, a sta se tice tiskanja to je isto rekla da ne osjetis bas pa treba slusat babicu a sad dal dulje traje porod ili krace rekla je da se ne moze dokazat jer se nezna kako bi bilo da zena nije uzela epi
A za druge one tablete protiv bolova rekla je nista to ne pomaze hahha
Hahaha Ugolina najjaca si!!!
Ja se tako umorno i tesko osjecam popodne, nezz jesu ove vrucine ili cilo stanje skupa.
Koje slape da spakiram u torbu kad ne mogu u nijedne uc?? Jel ko nosija kratku pidzamu umisto spavacice?
Vjeverice ma nek ispadne samo nek ne lupi glavom o pod😜
Deeka neki znaju to malo cistit hidrogenom..a sad ne znam..kako hoces ti..ja ga imam na zalihi pa ga nisam kupovala.
Sortiraj odgovore
Najstariji