Konačno ja sve pročitala.
Ja od ponedjeljak nosim torbu u TA, za svaki slučaj, nek se nađe u autu. Kaj se tiče depilacije, ja sam vjerna britvici. Sanjala sam kak vozim svoju Hanu u kolicima, kak smo užival..evo, još malo pa se moj san ostvaruje Mislim da ću u pon i na UZV jer sad nisam bila od 6.7. I baš me zanima procjena bebe.
Kad se radi pregled plodne vode? Kad smo otvorene? Kako to izgleda?
mare, ja sam spakirala oko 10 pelena, muž će donijeti.
Sanjarka, nemoj stalno listu stavljati, sve sam bliže...
ejic, kaj se tiče izuvanja cipela, jedni nemaju ni malo kulture. Sjećam se da smo primili goste u siječnju kad smo stan namijestili i onda se mi nisu izuli..a vide papuče i blata ko u priči.
deeka, ovaj link..hmmm...bolje da nisam išla čitat
Crazy, drago mi je zbog super CTGa...4 cm...znači, možda već sutra nastupaš.. Sretno
crnatockica, ČESTITKE!!!
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Hello girls 😘
Ja se kupala u moru danas! Prvi put! Divota ☀ valjda me ginic neće vikat 😅
Crnatockice cestitke od ❤❤❤ jedva cekam detalje zvuci kao super porod. I posebno mi je drago da si uspila dobit epi to znaci da ima i za mene nade treci put 😂
Javi se 😘
Crazy i Ejic super za dobre ctg- ove!👌
Crazy mami sretan rockas! 😘
Tpol extra profilna! ❤
Mare uzivaj na festi danas! A bratu sretno 😉
Bellaru zakon ginic 😂😂 super za jedan prst 👍
Elle sretno sa trazenjem stana. Kukove se isli samo narucit i zapisalo nas tek 7.9 pa se sad misli sta cu 😕..
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zabica bome to kad ne izuju se a cipele prljave ja kazem kod nas Bosanaca se izuva😁😂
Ja sam spakovala 15kom dosta,a ako trebadne nek mm donese.
Jutros sam torbu za rodiliste spakovala,pripremila vrecicu sa stvarima za izac iz bolnice za mene i princezu.Tako da je sve spremno.Jos moram kupiti u apoteci sprej za bebin pupak.
bellaru najest cu se pecene prasetine i pite domace,slobodno mogu ici rodit kad se najedem😉😊
Sanjarka super da si se okupala, ma more je super i dezinficira ne moze ti nista bit 👍🏻👍🏻👍🏻
Mare zabavi se danas 👍🏻
Bellar super za otvorenost 👍🏻
Sta se tice skidanja cipela ja uvijek stojim kod ulaza i dam im šlape tako da nema izbora
Ja bi trebala do lidla a mislim si dal da idem ili ne, tolko sam danas za nista heheh ..... Al moram malo protegnut noge 😀
Ugolina ma da ludi blajic🙈
Mare i ja bi pite i prasetine😨😨😨 ajme ja bi domacu krumpirusu😣😣
Čestitam Crnatockica!!! Drago mi je da si imala porod kakav si htjela!! uživaj sa svojim smotuljkom!
Bellaru super dan ☺
Crazy as jaje bas tako. Isofix sam ja morala uzet zbog glupog pojasa. Inace ni na kraj pameti do kat 1,2,3. Ti si cybexicu uzela? Meni ona svake lipe vrijedi.
A za as si pogledajte adac rezultate
Dslje ne pamtim
Prezivjela ja brazilku!!!
Prvo nisam mislila i kazem zeni sto vise moze i ona krenula sve. Je bolilo, ali nisam vikala ni plakala. Mislim, nije tako ni jako bolilo. Ocekivala sam gore. Sad je isto malo bolno i pece, stavila sam djecji puder. Ona mi rekla da stavim djecju mast za guzu.
Mislila poslije u shopping po sladoled i u dm jos, ali nisam se htjela znojiti i iritirati to jos jace. Sad kuham zelje za rucak i noge u zrak.
Kozmeticarka inace rodila 3 puta i kaze da se samo treba kretati i seksati. Da je ona u 8.mj bila otvorena 2 cm, i nije se cuvala nego normalno sve obavljala i rodila za 1.5 h. I da je bol samo u glavi.
Sortiraj odgovore
Najstariji