Vjeverice, ma meni to jos izgleda mjesecima daleko. Da nam Marcel uskoro stize, to cu valjda realizirati tek kad me trudovi pocinju posteno stezati 😂😂
Vidis, nisam ni ja jos torbu spremila 😁. Probat cu je sutra i pripremiti sve sto ce nam trebati za izlazak iz bolnice inace ce to biti previse za mm. A s spremanjem torbe me strah jedino da mi ne pukne vodenjak prije nego ja skuzim da su trudovi poceli posto onda treba samo lezati do odlaska u bolnicu.
Zabice, da to oko izuvanja cipela je malo 😕 Ali kad smo svi vani jer grilamo+djeca+psici onda je to tesko ili skoro nemoguce kontrolirati i paziti da se ne ulazi s cipelama. Iako, sad srecom nema blata, ali se unosi prasina, trava i sl pa nakon toga onda opet sljedi puni program ciscenja podova 😕
Lucy, super za depolaciju i za hrabrost! Ja osobno nebi imala hrabrosti pustiti nekoga tamo dolje da pocne nesto cupkati 😤 Za mene dolazi u obzir samo britvica i to da je sama drzim u rukama 😆, pa ako treba i na slijepo kao sada recimo 😉
Marigmar, i mene znalo sad u zadnjih tjedan-dva u nekoliko navrata malo "rezati" u donjem djelu trbuha, doduse ne toliko jako kao sto si ti opisala, ali ja to sad vec pripisujem skracivanju cervixa i tome da se nesto pocelo desavati dolje.
Takve situacije me onda malo "probude" iz mog sna i pocne hvatati panika da bi bilo vrijeme za zadnje pripreme 😁
Ma to kad me probada do traje vec neko vrijeme ovo je bilo jako intenzivno, kao da je mišić puknuo ili tak nešto ne znam ni sama
Lucy,kozm.je rekla da je bol samo u glavi???!!!???!!! Ajme meni..onda ta nije prezivjela rucno otvaranje,gel i drip 15 sati..bi ju onda vidla kak je bol u glavi
Ugolina, rekla je da je sa sva tri bila u pokretu maximalno, radila do pred kraj, vozila bicikl do 7. Mj, isla na kupanje,..... Pa bi se rano otvorila i brzo rodila. Zena ima mozda 36_37 g. I super izgleda. Mozda je bas neka sretnica stvorena za radanje. Nismo sve iste.
Na predavanju su su rekli da je psoljedica jaka glavobolja, moze trajat i danima a drugo kao nije tolko cesto kao ta glavobolja. Sad nezam najbolje cure koje su probale da kazu 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji