Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    27. Srpanj 2016. 15:48

Vjeverice, ma meni to jos izgleda mjesecima daleko. Da nam Marcel uskoro stize, to cu valjda realizirati tek kad me trudovi pocinju posteno stezati 😂😂
    Vidis, nisam ni ja jos torbu spremila 😁. Probat cu je sutra i pripremiti sve sto ce nam trebati za izlazak iz bolnice inace ce to biti previse za mm. A s spremanjem torbe me strah jedino da mi ne pukne vodenjak prije nego ja skuzim da su trudovi poceli posto onda treba samo lezati do odlaska u bolnicu.

Zabice, da to oko izuvanja cipela je malo 😕 Ali kad smo svi vani jer grilamo+djeca+psici onda je to tesko ili skoro nemoguce kontrolirati i paziti da se ne ulazi s cipelama. Iako, sad srecom nema blata, ali se unosi prasina, trava i sl pa nakon toga onda opet sljedi puni program ciscenja podova 😕

Lucy, super za depolaciju i za hrabrost! Ja osobno nebi imala hrabrosti pustiti nekoga tamo dolje da pocne nesto cupkati 😤 Za mene dolazi u obzir samo britvica i to da je sama drzim u rukama 😆, pa ako treba i na slijepo kao sada recimo 😉

ejic
    27. Srpanj 2016. 16:01

Marigmar, i mene znalo sad u zadnjih tjedan-dva u nekoliko navrata malo "rezati" u donjem djelu trbuha, doduse ne toliko jako kao sto si ti opisala, ali ja to sad vec pripisujem skracivanju cervixa i tome da se nesto pocelo desavati dolje.
    Takve situacije me onda malo "probude" iz mog sna i pocne hvatati panika da bi bilo vrijeme za zadnje pripreme 😁

Marigmar
    27. Srpanj 2016. 17:04

Ma to kad me probada do traje vec neko vrijeme ovo je bilo jako intenzivno, kao da je mišić puknuo ili tak nešto ne znam ni sama

Ugolina
    27. Srpanj 2016. 17:39

Lucy,kozm.je rekla da je bol samo u glavi???!!!???!!! Ajme meni..onda ta nije prezivjela rucno otvaranje,gel i drip 15 sati..bi ju onda vidla kak je bol u glavi 

Lucy16
    27. Srpanj 2016. 17:44

Ugolina, rekla je da je sa sva tri bila u pokretu maximalno, radila do pred kraj, vozila bicikl do 7. Mj, isla na kupanje,..... Pa bi se rano otvorila i brzo rodila. Zena ima mozda 36_37 g. I super izgleda. Mozda je bas neka sretnica stvorena za radanje. Nismo sve iste.

deeka
    27. Srpanj 2016. 18:03

Sta kazu iskustva, koje su negativne strane epiduralne?

TPol
    27. Srpanj 2016. 19:21

Na predavanju su su rekli da je psoljedica jaka glavobolja, moze trajat i danima a drugo kao nije tolko cesto kao ta glavobolja. Sad nezam najbolje cure koje su probale da kazu 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.