Da, da, kolovoz krenuo, uzbuđenje na vrhuncu!! još 10 ispred mene
Bellaru nek se prozor polako otvara pazi i ti da ti na kraju ne ispadne
Crazy lajk za dobar ctg i da nam se čim prije porodiš - em da riješimo taj srpanj, em da ne hodaš svaki dan na te puste preglede..
Ejić ti u terminu! još sitno i Marcel je tu!!!
Lucy ja imam u planu već idući tjedan (37+) skakati po lopti
Tpol ja ću se mijenjati s tobom - nek tvoja curka čeka termin a moj mali neka urani tjedan, dva
Deeka kultura sterilna - super, a za leukocite ne znam...
Sanjarka ipak spominješ treći put možda i ti na kraju završiš s četvero
kupanje.. uh, baš bi mi pasalo
Meni je sve za rodilište na polici u špajzi. Odbijam se spakirati dok se muž ne vrati A moram imati i nekakvu zanimaciju kad krenu trudovi pošto većinu odrađujem kod kuće pa da mi nešto skrene misli
Lucy bravo za depilaciju! Priznaj da ti je sad lakše Ja od kad sam krenula na te depilacije (prije nekih deset godina) ni ne pomišljam na drukčije skidanje.. Jednom mjesečno otrpim pa sam mirna
netko uređuje nokte, netko gospodičnu
Lucy bravooo za hrabrost!! Ja se nadam da ja necu ni docekat svoju slj depilaciju😁 ma mozda je kozmeticarka imala srece samo
. Neki rade sve zivo pa nista.
Vjeverice dobra si sa torbom. Ja sam takva smotanka da bi pola toga zaboravila. Danas sam krenula na pregledni toliko me mama scimala sa tom torbom da ponesem za svaki slucaj da sam dosla u lucko na naplatne i skuzila da nemam medicinsku dokumentaciju. I vracaj se nazad😨 jos sam sva nervozna bila. Skoro pocela plakat od muke a valjda i muz skuzio jer nije nista rekao inace bi srao odma.
Bellaru dr ti je mrak :-) super da je dobro.proslo.
Mene na ctg-u pokrije plahtom ak imam haljinu.
Sanjarka super za kupanac! Ja se nadam danas otici ;-)
Kupila sam novu loptu, ako ogladnim ;-)
Lucy bravo za depilaciju, ja se nikako odvažit ali kozmeticarka zvuci super!
Vjeverice nedaj se ti ;-) neka samo čeka muža ;-)
Ja sam danas malo lijena, nekako pospana i nis mi se neda. Sutra ću opet nesto radit ;-)
Crnatickice dobila si epi? U kojem rodilistu si? Izvjestaj!!
Zabice hehe trebamo bit spremne na sve.
Sanjarka uff okupaj se i za mene. Meni je sutra pregled i planiram opet pitat drugu doktoricu jel se mogu malo bucnit hehe....bas patim za tim morem, mislim da se uvalim unutra da bi se preporodila.
Mare oces uzet Octenisept ili? Ja idem popodne u ljekarnu pa me zanima sta mi jos triba osim spreja? Uzela sam si tamo gacice za sebe i lekadol (u slucaju kojih bolova). Ja svega nakupovala ali mi se bas ne da pakovat u torbu, lijencina!!
Lucy bravo za depilaciju! Ajd, ja se relativno dosta krecem, a sexat mi se zabranilo...a bome pala mi je i volja sada kad sam ko buhtla.
Vjeverice znam i ja za kulturu, a ne znam za leukocite, Vidit cemo sutra sta doktorica kaze.
Ja sam se u ponediljak narucila na pedikuru, kad vec ne smim imat lakirane nokte i kad su mi noge otecene ko u slona, neka bar pete budu ko bebina guza! :P
A od danas sam u terminu!!! Jeeeeeee :) :)
Crazy doktor je prije lud nego mrak al bolje i da je takav nego neki ustogljeni sutljivac
Bar sam se nasmijala i malo opustila.
Ne skaci po lopti bar dok ne dodjemo do 1995 str😁
Deeka ti si iz trogira?
Ja sam uzela oktanisept i tyrosur prasak. A svaka patronazna i svaki doktor kaze drugacije kako sa pupkom.
Bellaru, super neki dr.
I u Sk u TA ima jedan dr.koji komentira, ali ne na ovako zabavan vec pogrdan nacin. I kazu da prestane ako mu se vrati istom mjerom, a ja nisam takav tip osobe da znam vracati na takav nacin.
Nadam se sada da ce moja brazilka potrajati do dana D. A i vjerojatno ce manje boljeti ako cu morati ici jos, nece biti toliko.
Uf cure sad sam se digla sa kauča i tak me presjeklo sa lijeve strane trbuha dolje da sam se skoro rasplakala, užas pa valjda nije ništa opasno 😱 Mislim pustilo me i razbudila sam malog da mi se javi i javio se na kratko, ne znam nikada me tak nije zaboljelo
Vec mi je dosta tak se brinem sad pred kraj
Sortiraj odgovore
Najstariji