Crazy klinci su jutros napokon se smirili😊 jos su im baka i dido jutros otisli na put a oni nisu ni skuzili😊
Ejic mozemo mm skinuti s crne liste😍 ne mogu se ja dugo ljutit na njega😊 ali jucer mi je bas prekipilo sve pa sam na njega pukla.
Crazy sretan rodendan tvojoj mami🎂🎁🎈
Tpol profilna ti je prekrasna😍
Mare bravo za klince, neka tako samo nastave! Hvala na cestitki!
Lucy i Marigmar samo hopsanje. Ja svoju moram prvo napuhati :-D
Marigmar za jaje ti nije potrebna baza, al ako ti se neda natezat pojas svaki put onda ju ipak kupi. Baza moze i ne mora biti isofix, moze se fiksirat i pojasom, i onda se jaje samo klikne na to. mislim da svaka marka.kolixa ima svoju bazu. Za ove kasnije veće autosjedalice ti ne treba ta baza, one imaju svoj sistem priključivanja - isto isofix ili pojas...
Nalaz urinokulture od petka je rijetki leukociti i kultura sterilna. A od ponediljka nesto leukocita i kultura sterilna.
Jel to ok nalaz?
E i da, bila na ctg-u ispao odlican, otkucaji od 130-150.. taman! Dakle umorna mama bez kave = los ctg... mama s kavom i sladoledom = odlican ctg
Kaze dr da sad nije bilo dobro isla bi pravac u bolnicu na indukciju. Kontrola opet sutra :-)
Sad samo da krene za vikend. Idem napuhat loptu ;-)
Vidiš Crazy meni je Dr. Zabranila slatko i kavu prije CTG jer kao napravi trenutni rezultat tj. Bebica je previse divlja 😂 Mora biti beba budna al ne predivlja tak da meni ti to nis jasno, al dobro. Prvi puta kada sam ponavljala CTG jer nije bio dobar sam pojela krafnu i popila kavu i odmah je bio dobar al mi je rekla da to inače ne radim, pa sam drugi puta samo šetala i pila vodu, pojela slance
I držim fige da ipak krene samo od sebe, puno slučajeva imamo i tu na forumu a i moja sogi koja je na dan kada je trebala ici indukcija ipak dobila svoje trudov tak da 💪🏼
Marigmar ma ja zadnjih dana nisam uopce pila kavu i bila sam skroz vec umorna kad bih dosla na ctg. Mali sad nije divljao, ali glavno da nije spavao... i inace ne pijem puno kave, al ta jedna mora bit, inace teska fjaka
Marigmar, na lopti skakutanje i kruzni pokreti sa zdjelicom. To sam procitala u prirucniku Moja trudnoca. Tako se beba spusta. A meni hopsanje po muzu uopce nije privlacno i nemam ni zelju za tim kad je bolno. Bolilo i nisam htjela forsirati s tim, a i on je ok sto se toga tice. Kaze da me nece opterecivati s tim sad.
Sta mi za jaje treba neka baza???? Kad smo kupovali kolica nista nam nisu rekli za to. Imamo isofix pojaseve u autu. Zar se ne stavi sjedalica, provuce pojas i to je to??? Al ga kompliciraju.
Ne treba baza ni za jednu AS... to je ako hoćeš... a isofix ti nije pojas, to su ti ko dvi kuke između sjedišta i naslona sica na koje se moze pricvrstiti as (ako naravno ima isofix kopcanje) sve se AS mogu zavezat i pojasevima.
Idem ja napuhat loptu kad ono pojedena... dakle mogu po novu ;-)
Sortiraj odgovore
Najstariji