Jutro cureee!
Crnatockica čestitam ti od srca! ♡♡♡ neka ste se vi malo pozurile da potaknete i nas srpanjke da odradimo stvar ;-) puse vam saljem, uzivajte u maženju ♡
Ja nekako mislim da ce me do petka inducirat ako ne krene samo. Sad sam popila kavu pa ću na ctg, jucer kad sam se vratila s pregleda popila ja jednu crnu tursku i mali me od tad nije prestao mlatit. Tako da ocito kava djeluje :-) vidit cemo.
Hvala vam na zeljama za ekspresan porod. :-)
Ellie sretno u potrazi za stanom, budite oprezni i vrlo detaljni prilikom razgledavanja. Pitajte za eventualne prosle poplave/pozare, kad su mijenjane instalacije i sve to. Pregledajte zidove da nema pukotina, mrvljenja ili plijesni. Da nebi bilo neugodnih iznenađenja nakon sto vec kupite stan.
Bellaru sretno u TA, ocito si zakon na mamu ;-)
Ejic, tvoj dr mi zvuci super.
Abies, Sanjarka, Ugolina ♡
Ugolina ajd ti sa svojim citatima navali, odmah se stranice zaredaju ;-)
Mare drzim fige da limaci danas budu dobri i da nece ljutit mamu ko jucer (tm isto ;-))
Sandrich sretno danas! ♡ mislim na tebe. Danas je i mojoj najdrazoj mami rođendan, tako da šaljem rođendanske vibre! ;-)
Crnatockica, cestitaaam!!! 💕💞🎉🎊 Bas mi je drago da ti je proslo sve po skolski 😘 Sad samo mazenje i ljubljenje na veliko 😘
Crazy, ne mogu se buniti oko dr. Iako me malo zivciralo da nije bas rijeciti (posebno kod mojih strahova oko posljedica s toxoplasmosom), zapravo sam takvog i trazila da ne radi od muhe slona i zivciram se bezveze oko stvari koje nemaju temelja. Jedini dodatni minus bi dala jos cekanju. Sad na ctg-u sam odmah na redu, ali na svaki pregled sam morala cekati po sat i pol do dva usprkos terminu.
Sto sam jos jucer zaboravila...
Strije, za sad vidim samo neke sitne na sisama, ali meni mama kaze da se njoj za vrijeme trudnoce nisu vidjele jer je onda sve nategnuti, ali su se vidjele zato kasnije kad postane sve mlohavo.
Mare, jel muz skinut s crne liste? 😉
Belaru sretno u TA, ne brini ništa biti će sve ok, vjeruj nakon par sati čekanja prije si vani nego unutra, a i oni koji te pregledaju isto 😂
Ja cu sutra, nekak sam se nadala sa cu roditi prije jer mi se vise ne da hodati gore, nije problem pregled ajde njega čekam otprilike sat vremena ali onda CTG, imaju samo jedan i ako su samo dvije žene ispred mene to čekam jos sat i pol, i onda ak ga jos moram ponoviti čekaj jos sat i pol 😔 Jedino sto se nadam je da je isti doktor Ko zadnji puta na pregledu je je stvarno bio super makar svaki puta je bio drugi dosada.
Jucer smo mm i ja isli isprobati kolica da li stanu u gepek i kak je baratati sa time, misija uspjela, i isli smo da vidim kak se jaje montira na sic e sad nije komplicirano ali stvarno mi se čini to dosta labavo, da li je sa ISO fix bazom čvršće, mislim ne bi sad kupovala za jaje ali razmišljam za kasnije ili je to isto kao i sa pojasom?
Sad tek vidim, jesmo li i mi to usli u termin?? 😨😨😢 Strah postaje sve veci ali vec jedva cekam zagrliti naseg malog nogometasa (samo nogicama mlati po trbuhu 😍😍)
Crnatockica, cestitke!!! Super da si imala dobar porod.
Jel mogu sa 38 tj.poceti skakati po lopti?? Kupila ju nedavno bas za to. Hoce biti kakve vajde od toga, da se bar spusti. Mislim da se nije ni malo spustio.
Marigmar djeluje labavo as al racunaj da se pojas blokira u naletu.
Meni je po tom auto uzas. Pojas ima neki granicnik i kad ga izvucem do kraja ne mogu ga povuci naprijed. Moram ponovo ga vratiti i ispocetka. Tako sam na jedvite jade stavljala as i podivljala, kupila isofix. Mislim cak da mi je sigurnije bez nego sa. A isofix mi je jeftinija oocija nego mijenjat pojas
Dobro jutro!
Mene je probudio postar 😡😡plus ne za moju postu znaci bez veze zvoni😡😡
Ejic da izgleda da dosta ovisi o doktoru bolnici a i o trudnoci, ja idem u bolnicu uvijek internistici za secer pa vejrojatno nema potrebe da sam cesto kod moga, iako ono u pocetku do 20tjedna sam bila cesce.
Crna tockica 🍼👍🏻🍼👍🏻🍼👍🏻 cestitke!
Elle sa stanovima je stvarno uzas, nadam se da cete nac skoro nesto. ovde je tesko nac povoljan za iznajmit a za kupit da ne govorim, prije ko je kupio pa sad iznajmljuje ima dobru zaradu
I ja sam jos malo u terminu 😬😬😬😬😬 vidim ove curice urane, nadam se da moja nece treeba mi jos da ostane u trbuhu hihihih (bas ce mene slusat)
Abies a taj isofix je univerzalan za sve ili ovisi o modelu, mislim tipa jaje koje sad imam da li ide na bilo koju isofix bazu ili samo na neku ili uopće ne mora biti da ide, jer ako kupim onda i slijedeća AS mora ici na taj isti isofix, malo sam zbunjena kaj se toga tiče.
I cure kak to funkcionira sa loptom, ja ju imam, kaj trebam neke posebne vježbe raditi ili samo skakućeš po tome, iako tak mi je vruće da mi se ne da ni skakutati 😂 MM odbija da skakućem po njemu sav je u panici tak da lopta mi preostaje 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji