Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    19. Srpanj 2016. 23:28

Tpol super izgledate na slici😍

Mama ce na kauc u dnevni 😂😂
    sad je mm nosio pakete u sobu.

bellaru
    19. Srpanj 2016. 23:32

Mare moras kupiti veliiikiii krevet! Ko oni u americkim filmovima!
    Tpol nisi jos shvatila da je muskima najteze u svemu? Kad tebi nije dobro njima je gore😠

Abies
    20. Srpanj 2016. 00:01

Bellaru slika je bas prigodna. 
    Mare joj kako su medeni. 
    I mi tako mm mali i ja u krevetu, mala u kolijeci do meme. A malom trenutno glumim jastuk. 
    Crazy bas mi drago da je rodjendan prosao lijepo
    Dalje nne pamtim. Trudnice lijepo i cijelu  noc spavajte

deeka
    20. Srpanj 2016. 00:14

Bellaru slika je vrh! I ja sam trenutno na +13, a imam jos 4 tjedna :P

Mare blago ti se za more. Ja se bojim da ce meni sutra na pregled samo i dalje potvrdit zabranu! 
    Grrrrrr...

mm obavija depilaciju i sad sam spremna za pregled hehe :)

• karlafi
    20. Srpanj 2016. 06:58

Bellaru vidjela sam negdje tu sliku 😂😂😂, super je. Eto sad znas stavljat slike , sad stavi sve one koje si pokusavala hahaha😂. I sta te briga za bilo koga, muza pod ruku i na more. Pa sta ces frenda cekat a ni sam ne zna. 

I ja vidjela neku sliku za pokemone... Prigodnu... Izvinite na izrazu. 
    Kako se zove muz cija zena je ljuta?  Drkachu 😂😂😂🙈🙈

bellaru
    20. Srpanj 2016. 07:17

Deeka ja se nadam da je bar 5 kg vode😁
    Karlafi to mi je previse posla. Slat slike na mail pa otvorit na kompu  pa sa kompa stavit slike😀
    Ma ugl idemo na more zbog njega inace nebi ni isla😕 pa mi glupo otic bez njega al dobro. Nece biti smak svijeta ako ne odem. Otici cu u shopping onda😁😁😁

😂😂😂😂😂 dobar ti pokemon😂😂😂😂😂

Elle827
    20. Srpanj 2016. 07:33

Abies, super za kukiće 😊
    ..ja povijala široko curu do 3mj., a sad isto povijam široko,al neću tako dugo..

Bellaru, haha...dobra slika

Karlafi, drkachu ..dobar vic😄😄

Mare, imam i ja takva dva hrkachu..al,ne znam stavit sliku...

Crazy, evo hB..čini mi se da ide nabolje ..ne boli više tako jako.. al nam se još događa da loše ulovi ponekad..pa je onda malo više frka.. treba to onda i izvaditi...a on ko pitbull..drži i ne pušta 😖😄

'

Marigmar
    20. Srpanj 2016. 07:59

A lude ste sa tim Pokemonima, nevjerojatno kak u par dana vec uspiju tolike fore i viceve izbaciti 😂😂😂
    Sutra idem opet u TA bas me zanima da li sam se jos otvorila ili je to stalo na onih 2 cm, makar koliko vidim najbolje je da ti pukne vodenjak jer onda znaš da kroz neko pristojno vrijeme moraš doci u bolnicu i to će sve krenuti a kod ovih trudova pa lažni pa pravi, pa broji pa kalkuliraj pa opet to nis ne znaci. Iskreno ja spadam u kolovoz i nema žurbe 😜
    Ima nekakva fora sa time da se bebač odlijepi od cice, nekak se gurne prst ili nešto znam da je žena na trudničkom pričala ali eto moj mozak 😀 Abies sigurno zna 👍🏻

CrazyPuppet
    20. Srpanj 2016. 08:00

jutro cure!
    Bellaru, pun mjesec ne djeluje na mene, provjereno u prvoj T ;) Slika je ekstra :D Šalu na stranu, ti pokemoni su stvarno zlo, priča mi jučer netjak da gleda iz kafića kako se ekipa zaletava u stabla, iskače na cestu i slične stvari... strašno, samo je pitanje kad će netko ozbiljnije stradat.
    Kolko tebi traje učinak te depilacije dolje? Razmišljam da možda odem, al ne znam kad mi je najpametnije...
    Abies 

Mare bila sam jednom stavila sliku onog ogromnog kreveta za obitelj s 5 djece...ne znam jesi snimila tad :D

Elle super da ide na bolje ;) 
    Evo ja se isto pripremam za to dojenje, odlučila sam ovaj put biti malo pametnija, i ne se budit 5x za podoj do 18mj... Obzirom da sam se probudila u 3ipo,čitala sam ostatak noći i onda pred jutro odlučila probat malo zaspat, no eto za 20 minuta malih koraka... mamaaaaa 
    Kako ste mi vi jutros?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.