Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    09. Prosinac 2015. 10:10

Cure odo nosit urin. Moram ga tri dana nosit radi te glupe ureaplasme. Dunja poslala sam ti zahtjev tako da se cujemo u privatne poruke.

Tynchy
    09. Prosinac 2015. 10:16

Bambola, slažem se s tobom od riječi do riječi.
    I ja si razmišljam, prvi porod, inače sam sva sitna, ne može da ne boli. Ne želim se junačiti, idem iskoristiti sve što mogu da mi porod ostane u lijepom sjećanju.
    Isto ne znam ništa o djeci, nisam baš nešto tip osobe koja je uopće primjećivala djecu, i iskreno, moram na youtubeu naći kako se beba presvlači i ostalo. Nema veze, nisam ni prva ni zadnja.

Dunyasha, mene isto trbuh jako svrbi, češem se sa svih 10 prstiju. Naručila sam si neko ulje, s obzirom da me od gela i krema svrbi još više.

Sanjarka88
    09. Prosinac 2015. 10:17

Babygirl ti već odgajaš bebu u trbuhu s tim ne ne joj joj to sa šavovima mi je stvarno bilo najgore, kažem ne očekujem čuda ni ovaj put al jbg takva mi je karma

Dunya mene zna zasvrbit ponekad već odavno, nije kontinuirano.... prvi put sam popucala pred kraj....

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Prosinac 2015. 10:43

Ja se mažem sa Olivalovim uljem http://www.mojaljekarna.hr/celulit-strije-mrsavljenje/4219-olival-ulje-protiv-strija.html#.Vmf3VL-xUxg

Mažem samo trbuh.

Što se tiče presvalačenja bebe nije neka filozofija, treba vam samo netko pokazat ako bude trebalo široko povijanje, meni je ono izgledalo zbunjujuće na prvu

Ty kad ćeš nam ti slikati svoj trbuščić?

Sanjarka88
    09. Prosinac 2015. 10:54

Da za kukiće preventivno do prvog snimanja kukova, tamo s 2mj to je bila praksa prije 10godina, neznam doduše da li je i danas tako

Napokon profilna još ticker

Tynchy
    09. Prosinac 2015. 10:59

joj moj trbuh je tak smiješan .. i velik :)

Dunya, naručila sam Eucerin ulje, čitala sam svje najbolje o njemu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.