Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    08. Prosinac 2015. 15:17

Joj jedna proljetnica rodila jutros u 24. tj. uh nedaj Bože nikome....

Ja prije se nešto smijem s kolegicom, i umalo mi malo mokraće pobiglo? Što nije pre rano za to?? odma ona kaže nosiš nisko, neznam jel to znači da mi je i posteljica i dalje skroz dole ili what

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Cro262
    08. Prosinac 2015. 15:47

Joj, sad ste i mene sjetile da kad smo već kod tegoba dva dana nisam bila na wc što je precudno za mene, morati ću po kiwi do dućana. Meni paše kiselo, i slučajno sam jela kiselo zelje i bilo mi je tak fino...inače me naranče oduševljavaju za kojima nisam bila nešto luda prije. Ah, svaki tjedan nova ludost.  I npr slatko mi je ok, ali ništa u nekim enormnim kolicinama, uopće nemam želju ko prije npr pojesti cijelu čokoladu. 

Ajoj sanjarka88... Jadna cura...nadam se da ćemo mi sve izdržati do kraja i da će sve biti ok...

Bruna257
    08. Prosinac 2015. 16:02

Ako ne mozes kiwi onda domaci kompot od jabuka i suhih sljiva... Meni i kruske pomazu... :) mene to jaako mucilo prvih dana a zbog zatvora i naprezanja su mi kapilare pucale pa sam krvarila...raspitala se dobro sto pomaze pa sad kombiniram...
    Jaooo jadna cura i beba... Pomolit cu se i ja za njih.... Samo neka budu oni ok i sve mi <3

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Silvestrica82
    08. Prosinac 2015. 23:04

Dobro večer trudnice....čitam vas cijelo vrijeme ali ne pišem često...kako sam ja već iskusna mama mogu vam samo reci uživajte u trudnocama...prvi put sam bila trudna prije 10 godina...prije malo više od 9 rodio se moj sin...i vjeruj te mi jedino čega se sad sjećam s poroda je samo onaj osjećaj sreće kad su mi stavili na ruke moju bebu...ravno 2 godine poslije drugi porod...isti osjecaj (istina taj je bio baš brzinski....pola sata)....onda sam prošlo ljeto bila trudna,imala spontani i ta bol je strašna. ....koliko god govorili da je lakše podnijeti kad već imas djecu...nije istina....I sad sam trudna 9 tjedana...sve je ok...moram mirovati i pridržavam se toga...i pokušavam uživati u tome. ...srećom pa imam divnu svekrvu i muža. ...I dvoje sad već velike dječice. ...I svi su mi velika pomoć i podrška. ....
    Uglavnom htjela sam reći više uživajte,a manje se brinite i sve će biti ok....šaljem vam pozdrave....

Deedee01
    08. Prosinac 2015. 23:48

Sanjarka88 nije mi reko koliko je nisko posteljica, samo je reko da bi bilo bolje da se smjestila vise
    Za 2 tjedna ćemo znati jel se podigla, ali strah me tog "mirovanja" , ne znam kako ću to izdrzat, trebam dinamiku. P.s. Hvala za stavljanje na listu 

Cro262 meni su cice narasle i bole, ako ne stanu rast, neće bit dobro

Ne znam kak vama, ali meni kava jako pomaze kod zatvora, jedna i sve funkcionira. A za epiduralnu i posljedice, reko mi je doktor da sve zavisi koliko je iskusan doktor koji je u smjeni, ako je iskusan posljedica neće biti. Ja ne bi ni epiduralnu ni carski, ali lako sad bit pametan

Silvestrica82 držim fige da sve dobro prođe. Uvijek je lijepo cut mišljenje iskusnih mama. :)

Bambola
    09. Prosinac 2015. 08:39

Jutro cure, nemojte se ljutit dosla sam malo do vas, na nasem pdf-u je trenutno malo tugica 😢
    Citala sam zadnjih par stranica i za CR, doktori kazu da oni tu rezu sest slojeva tkiva prepunog bitnih zila i da to nije nikako preporucljivo osim ako ima indikacija. Cure koje ne piju vitamine i za zatvor, osim kalcija svakako magnezij bi preporucila. Ja npr svaki dan casu Donat Mg i lanene sjemenke. Imala sam i ja bas problema sa zatvorom, nisu mi samo jogurti pomogli. Nego i ta vlakna, cajevi, suho voce... Bas mi je drago da sve lijepo napredujete!

Dunyasha
    09. Prosinac 2015. 08:48

Jutro cure!
    Bambola, samo ti nama dodi.. Pratimo i mi vas, citala sam jcr vasu temu i toliko sam plakala, ne pamtim kad sam se zadnji put toliko rastuzila... Bas tuzno.. 😢😢😢😢 
    Sto se tice zatvora, lanene sjemenke su mi gotovo postale obaveza za dorucak. Evo pojela jcr avtiviu, dns odmah bolje.. Sad jos jednu za dorucak a i donat mg cu probati, tog se nisam ni sjetila...
    Jel se tvoje stanje s probavom na kraju smirilo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.