Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama3put
    10. Prosinac 2015. 09:32

Vidi se vidi,mal je ali polako narast ce 

Da,ujutro kad se probudim na boku uvijek je tu loptica koja se trudi iskocit,imam osjecaj da ce kozu probiti.Al sinu obavezno gura glavu,to mi je tako slstko kao da kaze "makni mi se od mame" 

Ako bude curica i mi cemo se nakupovat ipak,vec sam ja kupila par zvecki i neke sitnice ne mogu odoliti

Ja sam dva dana iza tebe kod dr

Bruna257
    10. Prosinac 2015. 09:43

Curke, vi koje ste vec bile na NN i kombiniranom probiru, jel uzimate ili ste uzimale folnu,prenalat i sl,? I nalazi su vam bilo ok?  I di je to u ZG najbolje radit? Kolko se placa itd... Meni 11 i 12 tj padaju tocno za bozic i ng pa neznam kada i di to obavit...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Aurelija
    10. Prosinac 2015. 09:48

I mene to zanima... neke ste radile u zagrebačkim bolnicama kombinirani i pregled traje 5 minuta koliko se sjećam? Možda bolje onda investirati u privatni pregled da se doktor baš posveti i detaljno pogleda ili je to svejedno? Koliko dođe?

Sanjarka88
    10. Prosinac 2015. 09:49

Starim onda ćemo obe za koji dan bit mirnije, kad dr. kaže da je sve ok i da se posteljica digla

makni se od mame hehehhehe a sladak  li je jel ide u vrtić?

Ja nisam još ništa kupila, al mislila sam sad jedan paketić za Božić , čekam još samo da vidim hoće li mi spol vidit

Bruna ja niti folnu, niti prenatale ma ništa nula bodova.... nalaz još nisam digla dodouše, al po nuhalnom i uzv na kombiniranom rekla bi da će sve bit savršeno ok za Zg neznam, javit će se cure već

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    10. Prosinac 2015. 09:55

Tako sam i ja, krenila i prestala, baš nisam mogla valjda će sve bit ok.... 

Sanjarka88
    10. Prosinac 2015. 10:13

O nisi jedina, ja imam sto čuda za pitat na kraju budem ko mutava i ničeg se ne sjetim

ja tek sad lagano postajem svjesna kad je krenuo trbuščić

Bruna257
    10. Prosinac 2015. 10:23

aaaa ovi tickeri mi ne žele funkcionirati... protestiraju... 

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.