Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    09. Prosinac 2015. 09:45

Bambola ja sam svojoj pricala, pjevala, pustala muziku, kako je bila veca tako je na jednu pjesmu jako reagirala. Idemo kuci i bolnice i ona place, pustimo joj pjesmu dijete mirno, ali nevjerovatno mirno. 
    Ovoj bebi zaboravim pricati, ali cuje mene i seku, uglavnom nemoj to, ne, hej koliko sam puta rekla ne. Necemo gledati djeda mraza ako ne budes slusala. Ajme vidi lampice, vidi bor, daj mi ruku, ne mogu te nositi. Ajde ipak ce te mama nositi. Ali nadam se da cuje i kad govorim da nju volim kao i bebu za koju jos ne znamo kako da joj se obracamo. 💗

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Sanjarka88
    09. Prosinac 2015. 09:49

Bambola priča ti njemu pričaj, ja za sad mazim ovu kuglicu malu

Što se tiče poroda, kad sam prvi put onako popucala a beba imala svega 2800g ne nadam se ni ovaj put ničemu boljem ;( i imam jedan šav završni koji osjetim kod promjena vremena, a i mislim da mi je tu ostala doživotna neka kao kuglica

Babygirl pamtim to ulje ako napadnu hemići

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bambola
    09. Prosinac 2015. 09:52

Ovako ja to nekako vidim prema iskustvima prijatelja- kad dodjes napokon u kraj postanes sam sebi toliko tezak i nesanica i svasta nesto da jedva cekas rodit i ne razmisljas o boli nego samo nek izadje! Onda krene taj porod, ja sam isla na tecaj jer sam prvorotkinja i stvarno nemam pojma ni kako presvuc dijete 😳 doktor je reka da nama nece nista bit, a svima je kao u interesu da beba brze izadje jer se ona ubiti muci i svaki trud je prestanak dovoda zraka za bebu, zato je kao bitno disanje jer tako dizemo kisik u krvi. Stajaznam, ja sam odma najavila da bi ja svakako epi! A sad ovisi. Navodno normalan porod prvorotkinja je do 22 sata. Horor. Ako ce tako neka me bombaju sa epi obavezno! Nisan neka mica maca, al brate triba se kasnije budit i dojit to dite, pa si uzbudjen i nemos se odmorit kako spada. Eto, sve valjda ovisi kako ce se odvijat. Neko kihne i rodi, a neko ima traume. Ko ce ga znat!

Bambola
    09. Prosinac 2015. 09:57

Da babygirl, ja stavim one stereo slusalice na stomak, pa pustam morriconea, klasiku, svasta nesto. A moj posao je pricat i prevodit, mali me slusa na tri jezika 😁

Bambola
    09. Prosinac 2015. 09:59

Dunja ja sam iz Splita i tu planiram rodit, al je muz u vojsci u Zemuniku, pa zivimo u Zadru! Pa kad dodjes u Zadar svakako bi mogle prosetat bebe! Mi smo na Boriku.

Bambola
    09. Prosinac 2015. 10:02

Eto pet minuti ste od nas! Svakako cemo upoznat bebe, ipak su generacija 😁

baby♡girl
    09. Prosinac 2015. 10:03

Sanjarka ja sam ti poslije poroda uzela ogledalo, nakon 6 tjedana i mislila sam da su me zasili da imam dvije rupice 😂😂 plakala sam tri dana, ali tad je jos sve dolazilo u normalu. Zao mi je sto ti je ostala boljka ali vrlo moguce da ti se na ovom porodu ispravi. 
    Bambola samo opusteno. Mozda dodjes 9 cm otvorena i rodis u predradjaoni. Ja se samo iskreno nadam da cete sve izbjeci indukciju. Neka ide prirodno, ko ne moze trpit bol uzme epi. Porodis se, kraj price. Ja cu ovu epi trazit na prvom trudu. Vec vidim. Ali isto mozda dodjem skroz otvorena pa ne bude trebalo. Vibraaaam 😘😘😘
    Dunya kazu kakvog si ti raspolozenja u t takva je beba kasnije. Zato samo pjevaaaj plesii uzivaj. Za trbuh obavezno mazati, ako te svrbi. Mene svrbilo, mazala, onog dana kad sam prenjela popucala sva. Da sam rodila na vrijeme mozda ne bi. Ali ako vas to tjesi, sad se jakoo malo vidi. 
    Bravo za muza, cak kazu da bebe opusta taj dublji glas. Mozda ce on biti taj koji ce uspavljivati bebicu kad se rodi 💜💜💜

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.