Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    09. Prosinac 2015. 12:03

Ja moram nać neku usku majicu da ovako slikam, većinom imam košuljice i tako to

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    09. Prosinac 2015. 12:07

Dunya, a šta bi ti htjela? a šta tata? :)

Sanjarka88
    09. Prosinac 2015. 12:16

joj robica za male frajere, ima predivne

Sanjarka88
    09. Prosinac 2015. 12:53

Moja cura je najmanje u haljinicama hehhehehe

Bambola
    09. Prosinac 2015. 18:56

Spominjale str mazanje. Meni je gin preporucila Mustela losion sta se kupuje u ljekarni jer kao ima najmanje aditiva. Nisam uopce ga jos gledala, to mi je dala u pon na pregledu, a zasad koristim samo body butter.

zabica25
    09. Prosinac 2015. 19:55

Trudnice moje drage, evo da se i moj "glas" čuje.
    Nije me bilo nekoliko dana jer bodrim cure na pdfu koje rade na bebi :)
    I mene bole grudi, imam još (menstrualne) grčeve, glavobolje i tu i tamo vrtoglavice, a o boli kralježnice da i ne govorim. Ali nema veze, sve za moju mrvicu.
    Kod nas u ČKu su isto sestre dosta bezobrazne, a moja kolegica je plaćala 300 kn dnevno boravak u H, ali valjda zato jer je bila u "apartmanu".
    Sestra mi radi u ljekarni i sama mi je rekla nek i dalje uzimam folnu i šumeće Mg koje su mi odlične za probavu. 
    Tyna, trbuh ti je baš sladak, jedva čekam da meni malo naraste :) Ja sam još na početku 
    Baš sam htjela predložiti da stavite slike trbuha :)
    Što je triple test i anomaly scan?
    3D i 4D se plaćaju ili se to radi ako ginekolog to ima? U pon idem na prvi pregled pa sam puna pitanja :*
    MM je rekao da će biti na porodu...nek bude, bit će mi drago.
    Bruna, ni ja ne volim kefir, ali sve ostalo mliječno da.
    Žao mi je za Doris, daj bože da bude sve u redu

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.