Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • yana
    08. Prosinac 2015. 12:52

Sanjarka88 beba je sada 15,4 cm. Od sada je pregledu mjeri opseg glave, prsnog koša i bedrenu kost. Kaže da su sve mjere idealne tj. točno kako u ovom trenutku trebaju biti. Slušali smo opet srčeko i ja sam, naravno, opet plakala. Na svakom pregledu čim ju vidim mi krenu suze.
    Danas sam trudna punih 19 tjedana.
    Jučer mi je objasnio da klitoris zna u određenoj fazi trudnoće ličiti na mušku pišu, pa zbog toga ne mogu biti sigurni u spol. Sada je kaže sto posto siguran. Dobili smo i slikice i baš je sterelicom označio gdje je piša, ali ja to niš ne vidim. Na 3D ili 4D još nisam bila. Mislimo to kad bebica još malo naraste.

Dunyasha
    08. Prosinac 2015. 13:06

yana

Sanjarka88 beba je sada 15,4 cm. Od sada je pregledu mjeri opseg glave, prsnog koša i bedrenu kost. Kaže da su sve mjere idealne tj. točno kako u ovom trenutku trebaju biti. Slušali smo opet srčeko i ja sam, naravno, opet plakala. Na svakom pregledu čim ju vidim mi krenu suze.
    Danas sam trudna punih 19 tjedana.
    Jučer mi je objasnio da klitoris zna u određenoj fazi trudnoće ličiti na mušku pišu, pa zbog toga ne mogu biti sigurni u spol. Sada je kaže sto posto siguran. Dobili smo i slikice i baš je sterelicom označio gdje je piša, ali ja to niš ne vidim. Na 3D ili 4D još nisam bila. Mislimo to kad bebica još malo naraste.

Meni je isto sad na pregledu mjerila sve ovo navedeno. Glavicu, trbuh, bedrenu kost.. Bravo za curu!!

Sanjarka88
    08. Prosinac 2015. 13:12

Bruna da zato i govorim, na izmučen želudac ne valjda još dodatnog opterećenja, no dobro nek se još malo vratim u normalu jer me isto svako 2-3 dana uhvati mučnina pa mi se neda još ništa....
    Meni je krv bila super ak to je bilo prije mučnina i gubitka kg, pitaj Boga kakva je sad... urin mi je ok

Yana joj prava velika bebica da da tako je i meni ginić prošli put objasnio jer je on vidio "pišu" ali rekao je da u toj dobi i klitoris može biti ispupčen zato ne može ništa reć još dodouše i ja sam vidila "pišu" baš se lipo vidilo.... ja bi volila da ostane pišo no kako god da bude, super je

Bruna257
    08. Prosinac 2015. 13:20

Sanjarka88

Bruna da zato i govorim, na izmučen želudac ne valjda još dodatnog opterećenja, no dobro nek se još malo vratim u normalu jer me isto svako 2-3 dana uhvati mučnina pa mi se neda još ništa….
    Meni je krv bila super ak to je bilo prije mučnina i gubitka kg, pitaj Boga kakva je sad… urin mi je ok

Yana joj prava velika bebica da da tako je i meni ginić prošli put objasnio jer je on vidio "pišu" ali rekao je da u toj dobi i klitoris može biti ispupčen zato ne može ništa reć još dodouše i ja sam vidila "pišu" baš se lipo vidilo…. ja bi volila da ostane pišo no kako god da bude, super je

U urinu su mi neke sitnice povisene,al kako mi je sestricna visa med. sestra,rekla da je to od vag tableta(utrogestana) i mojih slabih kapilara dole... I urea malo vusa,sto bi znacilo da bi morala vise tekucine uzimati...  Ma ne brinem,sutra cu internistu sve ispitati...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Dunyasha
    08. Prosinac 2015. 13:20

Sanjarka88

Bruna da zato i govorim, na izmučen želudac ne valjda još dodatnog opterećenja, no dobro nek se još malo vratim u normalu jer me isto svako 2-3 dana uhvati mučnina pa mi se neda još ništa….
    Meni je krv bila super ak to je bilo prije mučnina i gubitka kg, pitaj Boga kakva je sad… urin mi je ok

Yana joj prava velika bebica da da tako je i meni ginić prošli put objasnio jer je on vidio "pišu" ali rekao je da u toj dobi i klitoris može biti ispupčen zato ne može ništa reć još dodouše i ja sam vidila "pišu" baš se lipo vidilo…. ja bi volila da ostane pišo no kako god da bude, super je

Mene isto jos tu i tamo ulovi mucnina!! 
    Ali sad me i probava zeza... 
    Ja mislim da ce, na ovom pdf viti vise djecaka.. Bas me zanima kakav ce biti omjer. Samo neka su ziva i zdrava djeca! Oko nove godine cemo valjda vec znati koja nosi koga (od nas kod kojih se to vec moze vidjeti). 😊😊😊😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    08. Prosinac 2015. 13:17

Moja najbolja prijateljica do 7.mjeseca nije uspjela saznati spol, beba nikako da raširi noge. :)

Što se tiče vitamina, ja niti ne želim pomišljati nešto piti nakon mučnine od folne kis i ostalog. Jedino što mislim da bih morala kalcij uzimati.. toga nikad dosta...

Sanjarka88
    08. Prosinac 2015. 13:22

Tynchy

Moja najbolja prijateljica do 7.mjeseca nije uspjela saznati spol, beba nikako da raširi noge. :)

Što se tiče vitamina, ja niti ne želim pomišljati nešto piti nakon mučnine od folne kis i ostalog. Jedino što mislim da bih morala kalcij uzimati.. toga nikad dosta…

Eto, isto nam je si ti skroz gotova s mučninama?

Bruna257
    08. Prosinac 2015. 13:23

Tynchy

Što se tiče vitamina, ja niti ne želim pomišljati nešto piti nakon mučnine od folne kis i ostalog. Jedino što mislim da bih morala kalcij uzimati.. toga nikad dosta…

Umjesto kalcija ja pijem puuuno mlijeka,po mogucnosti onoga sa dodatkom vitamina,ako ne,obicno punomasno... Mlijeko na sve nacine,sa grizom, cokolinom(ovisna o njemu, i to je jedino slatko kaj jedem), mlijeko i kruh,pa popit salicu mlijeka... :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    08. Prosinac 2015. 13:24

Bruna ne zvuči strašno, bit će to ok

Dunya muči te zatvor ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI