Sanjarka88 beba je sada 15,4 cm. Od sada je pregledu mjeri opseg glave, prsnog koša i bedrenu kost. Kaže da su sve mjere idealne tj. točno kako u ovom trenutku trebaju biti. Slušali smo opet srčeko i ja sam, naravno, opet plakala. Na svakom pregledu čim ju vidim mi krenu suze.
Danas sam trudna punih 19 tjedana.
Jučer mi je objasnio da klitoris zna u određenoj fazi trudnoće ličiti na mušku pišu, pa zbog toga ne mogu biti sigurni u spol. Sada je kaže sto posto siguran. Dobili smo i slikice i baš je sterelicom označio gdje je piša, ali ja to niš ne vidim. Na 3D ili 4D još nisam bila. Mislimo to kad bebica još malo naraste.
Bruna da zato i govorim, na izmučen želudac ne valjda još dodatnog opterećenja, no dobro nek se još malo vratim u normalu jer me isto svako 2-3 dana uhvati mučnina pa mi se neda još ništa....
Meni je krv bila super ak to je bilo prije mučnina i gubitka kg, pitaj Boga kakva je sad... urin mi je ok
Yana joj prava velika bebica da da tako je i meni ginić prošli put objasnio jer je on vidio "pišu" ali rekao je da u toj dobi i klitoris može biti ispupčen zato ne može ništa reć još
dodouše i ja sam vidila "pišu" baš se lipo vidilo.... ja bi volila da ostane pišo no kako god da bude, super je
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Moja najbolja prijateljica do 7.mjeseca nije uspjela saznati spol, beba nikako da raširi noge. :)
Što se tiče vitamina, ja niti ne želim pomišljati nešto piti nakon mučnine od folne kis i ostalog. Jedino što mislim da bih morala kalcij uzimati.. toga nikad dosta...
Bruna ne zvuči strašno, bit će to ok
Dunya muči te zatvor ili?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji