Dobro jutro cure :)
Vidim da se dosta prica o tim kontrolama, pa samo da utvrdim gradivo jer od moje soc neznam bas koliko cu nauciti... Dakle meni je sad u petak pregled i to ce mi biti prvi kod nje sa 8+2... Dakle trebala bi me naruciti na nuhalni oko 12. tjedna sto je tocno mjesec dana... Dakle, ako to mjerenje bude u redu, ne trebam se vise brinuti za kombinirani ilii triple? Vidim da pisete o tome bez obzira sto vam je NN bio u redu pa ne razumijem... Inace moji se poznaju sa dr. Kos pa sam mislila zapaliti do Zg kod njega, ali sad vise neznam kad bi to trebalo...nakon mjerenja NN?
Peppe
Meni je kombinirani isto napravljen preko trbuha, puno je reć 3min..... baš ko na traci....
btw. ja još nisam nalaze digla
Kombinirani i tripple su ista stvar skoro, tj rade se zbog istog cilja.... kombinirani se radi do 13+6 a tripple od 15-18tj.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jao, odem nekaj napraviti na sat vremena a ono vi se pošteno raspisale
Ok, očito da onda više ništa od trudnicke knjižice, očito je lakše nositi fascikl sa papirima...barem ih ja imam...
Mm je totalno paničario pred kombinirani, da se on ne želi veseliti dok ne vidi da je sve OK, a izrazio je želju da bude na porodu pa sam mu rekla da se skoncentrira, jer da ja neću biti u stanju njega tetositi dok on pizdi kaj sam ja u radaoni i kaj to traje...tako da koliko mene uhvati strah svako malo, on je još gori, a opet s druge strane se sav uživio kad je vidio uzv i stalno nešto gleda po netu i planira oko kupnje...ah, veća mi on briga ponekad nego ja sama...
Zakaj ste svi toliko protiv Petrove? Kaj tamo toliko ne valja?
Ty ja navijam da dođeš u st, kao prvo ja ću te držat za ruku, kao drugo imam apartmane , možemo se ić kupati čim se malo oporavimo
Kad smo već kod zdrastva, da li se plaća boravak u rodilištu ako nemaš dopunsko?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji