Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    08. Prosinac 2015. 11:35

Ja bi epiduralnu al me i nje strah, čitala sam svašta i o njoj,pogotovo o mogućim posljedicama posli..... grrrrr baš neznam što bi.
    a opet nekako mi je želja do zadnje bit kući i doć tamo u zadnji čas.... a onda ne mogu dobit epiduralnu.
    Ja neznam možda nekoga i ne boli porod ali ja u svoje ime govorim onakve boli ne postoji, baš je vraška.
    ako završim na carski onda definitivno spinalna anestezija.

Ty ako rodiš prirodno i budeš šivana dosta, oporavak ti je kao i kod carskog usudila bi se reć i gori.

Tečaj neću ić , mislim jel to samo ako će muž ić na porod ili? Jer moj neće, išao bi on da ja tražim, al neću šta ja znam, ne želim da me netko gleda u onoj agoniji

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Prosinac 2015. 11:42

Samo da preživiš hahahhahahaha zakon si!
    kod carskog se beba uopće ne muči a kod prirodnog jadna izađe cila ko iz kupusa hhehehe
    al bez indikacije... mislim ništa od toga

Sanjarka88
    08. Prosinac 2015. 12:00

Ugl. živi bili pa vidili, tko zna kako će se naši porodi odvijat, na kraju obično ne ispadne kako planiraš

• yana
    08. Prosinac 2015. 12:18

Dunyasha, ja sam valjda od onih sretnica koju mogu reći da je sve super. Za sada. Jedino me leđa malo više bole zadnja dva tjedna i to samo kada duže sjedim ili stojim. Kod šetnje ne. Negdje u 15 tjednu sam imala jake grčeve u nogama, pa od onda pijem magnezij. I to je sve što ide pod tegobe.

Preko vikenda nisam bila tu i vidim da ste puno pisale :) Ja sam jučer imala kontrolu i velika vijest je naša beba curica, a ne dečko. Na prošlom pregledu je dr. rekao da mu se čini kao dečko, ali da nije sto posto. Ipak je cura  i sada je sto posto. Nama je naravno potpuno svejedno, ali nekako sam imala osjećaj da je cura čak i kada je rekao da je dečko. Ipak je intuicija jaka i treba nam vjerovat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.