Sad uocim vecu fleku mokroga na gacicama. Jel iscjedak ili?? Nije znoj jer je bas na sredini, znojno je sa strane uz bedra. Koliko znam jaci iscjedak je normalan pred kraj. Bojim se visokog puknuca vodenjaka. Beba se mice. Trbuh tvrd vec par dana.
Lucy meni je iscjedak bio jak zadnji mjesec.
A prehrana ma ja prenatale nisam skoro nikako pila, s obzirom na krvnu sliku nakon komplikacija bilo bi bolje da jesam jbg
Deeka aaaa isto nam je sa tim kupanjem. Svaki dan dva puta dnevno sidim uz more i placem sto se ne kupan joj!
Babycoming wow odlicnu noc ste imali bravo za tvog deckica malog 😘
Abies joj super ako se svi uklone dok patronozna stiska. Meni je prvi put mm pobiga na balkon, no drugi put mi je cicu izvukla ispred male i to mi je bas zasmetalo.
Bellaru ako ti je presing od dojenja nemoj dojit i bog, nemas se sta kome opravdavat tvoj izbor
Mare bogme i sveki zna di imas tetovazu 😃
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lucy, obuci ciste gace, legni i nakaslji se par puta, ako bude mokro, vodenjak je.
Daaa to je najbolje,sad ona ima bebu i svi imamo pravo blejat joj u sise,bez da se pitamo jel joj bed.. Fakat koma.. Prije kada bi i ja bila kod nekog kom nije bed izvadit cicu tak, meni je bio bed.. Aj lako mi je pred mamom jbga,al sad sused me ne mora gledat..ja uzmen malu i velim idemo jest bok i zatvorim se u sobu,onda ljudima valjda bude bed ic zamnom
Sanjarka zna sveki😉 vidjela kad smo bili na moru 😂
Ugolina dojenje je izmedu mame i bebe,sto ti kazes odes u sobu i sami vas dvoje
Ja sam imala groznu trudnocu sto se tice tog vrazjeg riganja,bljuvala do petog mjeseca uz tablete protiv povracanja,isla na infuzije da prezivim i tako..i onda mjesec dana nista i onda ponovno povracanje nekoliko tjedana ali samo ujutro zbog zeluca unistenog svakodnevnom zgaravicon,hehe,uzas kad se sjetim..da nije i kod tebe neko ponovljeno riganje?
Ugolina i ja sam u pocetku rigala,nisam mogla ni zlicicu vode popiti odma izrigam sve. A moja stara doktorica kaze jedi bademe,tjednima nista nisam mogla ni pojest ni popiti a ona meni da bademe jedem. Na kraju kad sam se prebacila kod drugog doktora odma na infuziju me poslao,covjek popizdio kako je ova bila neodgovorna.
Sinoc nisam rigala nakon rostilja,a sad evo jela i zgaravica me ubi i tjera me na riganje. Sto kazu svaka trudnoca je drugacija ali ova moja je 100% drugacija od prve dvije
Sortiraj odgovore
Najstariji