Crazy uh. Pametna si ti, upregni tm. Nadam se da ce s malenim bit ok.
Bellaru prije poroda mozes trljat rucnikom bradavice. A poslije ces mazat. Jbg neces patnju izbjeci.
Mozda Crazy bude lakse jer je manja pauza s dojenjem.
Japanski vjetar ti je ledeni samo s ljesnjacima. Ledeni ide voce. Beze plus krema i slag. Fiiinoo.
Tpol drz se u selidbi. Bolje sad. I mir i glavi jos 3tj
Zabice i moja Petra je imala na svim uzv duze noge, manekenke 😉
Zabice u tebe uskoro duplo slavlje 😎
Ja koliko god sam razmisljala o junioru u trudnoci toliko uopce nisam mogla vizualizirat kroz mastu njegov izgled. Sad kad ga gledam opet se vracam na to kako je bas taj slatkiš bio u maminoj busi ❤
Uglavnom dobro smo ja i mm to smuckali hehe 😂
A mi cemo standarno u setnje danas.
Crazy nadam se da nije angina 😐
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Aurelija joj zamisljam si kako ispred cile familije dolazis do sveki i vadis joj cice van 😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
jutro cureee..evo da vam se pohvalimo, iza nas je lipa prospavana npc..pajkili smo od ponoc do 5ipo,sisali i sad opet pajkimo..neko je pita za rivanol, ja dobila cilu bocu na recept od dr.opce med..za upalu neznam, valjda trebas bit te srice da je skupis ka ja, inace sam ovako sritne ruke..radila sam sve normalno sto i drugi pa se inficiralo..mozda mi je imunitet bia los i organizam iscrpljen s obzirom da sam izgubila dosta krvi na porodu a i tlak i zeljezo su mi katastrofalni pa se nadovezala i infekcija..nakon poroda stvarno cilo tijelo postane javno dobro..u bolnici ko na spaliru svako gleda,dira..dodes doma patronazna gleda, dira..dode sveki pa gleda i mudruje..ko muzejski eksponat 😂😂 dok mi ne dosadi pa ih sve posaljem u 3pm 😂😂 inace mi hormoni luduju, sad kad se stomak ispuha vidim koliko dlaka ima na njemu, ko majmunce..mama kaze otpast ce, to je od.hormona..linea negra jos tamnija nego prije..al dobro sve ce to proc..Crazy upregni tog svog muza, ako moze na pivu moze i cistit 😅 nadam se da ce maleni bit ok
Kad pricate tako o tom dojenju odmah mi je zlo😠😠 i odmah sam zivcana. Pocet cu govorit da cu po porodu odmah popit bromergon i necu dojit. Zasto ljudi moraju biti toliko retardirani???? Ma sta mi i patronazna ima koji klinac gledat i pipat cice ako ju ja to ne zamolim??? 😱😱😱😱😱😠😠😠😠😠
Zvuci fino taj japanski vjetar samo ja bi cokolade tu dodala😂😂
Jutro curke
Crazy brz oporavak malenom😚
Meni patronazna nikad cice nije gledala,sveki kad sam pokusavala dojit bi samo dosla pitat je li sve ok,trebali mi nesto dok beba doji da ja jedem😍 nikad nije nista bez moje zamolbe radila.
Moj mm sinoc pekao rostilj i cudo Bozije nisam povracala,e pa stvarno.😊
Ja sam cijelo jutro u pokretu,prala zavjese,prozore,kompletnu posteljinu.😳 Ima da me moj mm razbije😍
bellaru ti bas s tim.cicama nikako na zelenu granu, mozda ti bude drugaciji osjecaj kad rodis..meni je vise bilo.radi gospodicne al kad sam prosla ono da ko krava razvaljena lezim u boksu i svako malo neko gleda i gura ruku u mene izgubila sam svaki osjecaj srama, mozda ti tako bude i za cicke..nakraju nagledaju se oni svakakvih
Babycoming dobro si rekla covjek otupi na taj sram.
Meni se smiju kad kazem da mi je svjedno koji ce me doktor dole pregledat,sto se mene tice moze ih 101dole pregledat samo nek je sve u redu.
Moja sveki se cudila kako sam dala da me dole blizu gospodicne tetovira,reko nisam ja stidna,mm ima jedini pristup glavnom ulazu a ovaj sto tetovira moze samo da gleda😂😂 ona je se smijala ko luda
Baby ma uopce nije stvar srama. Nije mene sram ni najmanje da mi neko cice vidi.Neko nekakvog principa da sta ljude boli k**** i da kako su cure rekle.udje patronazna pa odmah prima za cicu. Opcenito mi se sere od tog stava za dojenje tj forsanje istog i da ako to ne radis si ne znam sta. Monstrum . Jbt kad je moja sestra znala rec da ne doji ljudi su ju znali pogledat facom ko da je rekla da bebu drzi u podrumu na lancu.
Malo sam nervozna😂😂😂
Ma ja sam opcenito tip osobe ako svi kazu sdp ja cu reci hdz! Ako svi kazu bijelo je najbolje ja cu reci crno. Pa se odma inatim😀 odmah u startu jebem svima mater jer znam sta ce tko rec😕
Mare jel boljelo dole se tetovirat??
Sortiraj odgovore
Najstariji