Bok cure..
ja idem idući tjedan na 4D uzv, to je već 16.tjedan, pa se nadam da će moći vidjeti spol.
Uglavnom trudnice idu na 4D oko 20tt, ali ja bih htjela znati spol prije Božića .. Valja će se isplatiti.
Btw, trbuh kao da mi je narastao preko noći, ili sam se napuhala, ne znam ni sama...
To je zakon kad imaš popust u Sunca ili gdje god već, tako i moja mama ima preko firme, sve 50% zakon!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
ma nadam se da neću morati na te skupe testove, zasada je MM miran i ništ ne spominje. Ali za Božić dođe, pa se nadam da ne bude imao fiks ideje. Zato želim znati spol, da ga zaokupim time.
Ne čitam baš najbolja iskustva sa ginekolozima u Suncu, ali nadam se da ću ipak saznati nešto više od "sve je u redu"
Sanjarka88, nemam pojma zakaj i dalje duphastone, iskreno ga nisam ni pitala, rekao je samo da nastavom sa terapijom.
Deedee01, o da, i mene cice bole i dalje, bradavice sve veće, istina da cice i ne rastu nešto, ali su otvrdnule (barem nešto)...voljela bi jednu noć odspavati u komadu a da me ne brobudi ta bol...
Dunyasha, meni su rekli da se uzv radi svaka 4t i očito se toga drže ko pijan plota tako da ne znam da li će ti raditi uzv...meni iduca kontrola pada u 18tt, tako da ne znam ni da li ću opet biti naručena na pregled u 20tt...iskreno bi se voljela držati toga, ali očito da moj doktor ne. E pa da, ni trudnicku knjižicu još nemam...
Sortiraj odgovore
Najstariji