Aurelija, meni su bebu samo stavili kratko na mene na par sekundi prije nego,su je,odnijeli da je operu itd... kasnije mi ju je u hodniku dok su me vozili na,intenzivnu još malo na,prsa stavila neonatologica koju smo poznavali (žena je prošle godine preminula od raka, pokoj joj duši..neću je zaboraviti) i onda tek ujutro rano sutradan(ja sam,rodila u 19.43) opet još dok sam bila na,intenzivnoj..ali ne znam dal,to,inače daju tako il je to samo ta neonatologica meni još,jednom donijela kratko...kasnije su me,odvezli u sobu negdje oko,10h i onda su i bebu donijeli..
...dok je recimo ovaj put mali cijelo vrijeme bio samnom,nakon što je izašao iz trbuha, a odveli su ga na kupanje kad su me,dovezli u sobu i onda su ga vratili tek nakon više od 2h..i to je još moj tata kad su on i. mama došli u posjetu išao pitati ako nam mogu donijeti bebu...
'
Znači ovaj put nisi bila na intenzivnoj, nego u sobi i dobila bebu čim si stigla? Mislim da je tak i kod nas, kolko mi je Sunshine napisala. Ajd, 2h nije tak strasno. Zbog dojenja mi je, naravno.
Aurelija ja sam curku u sali samo poljubila i odmah je samnom u sobu di smo ju ja i mm gledaliii i nepunih sat vremena sam zvala sestre da mi je stave na prsa....jedna je drzala bebu,jedna tuskala kolostrum jer moja mrva nije znala nista kao niti ja. Ad kad se sjetim je to jako smijesbo izgledalo
url=https://lilypie.com]
Cure moje, 14 sati trudova i jos nisam otvorena, umrijeti cu uskoro! Kazu da jos do 10 cekam za ctg i pregled, ako nista onda tek carski
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Kleopatra smiješ li se kretati okolo? možeš probati s vizualizacijama - zamišljaj kako se otvaraš (kažu da je puno u psihi). Probaj opustiti čeljust tokom trudova, njiši se u bokovima - to su sve prirodne metode za ubrzavanje poroda. Rekla bih ti još neke ako si sklona eksperimentirati
Kleo drz se 😘
Aurelija mislim da je to jedino vani praksa. Al i zbog reakcije na lijekove itd moze doc do slabosti i povracanja. Mislim da zato ne rade kod nas. Malu sam dobila ubrzo iza sekcije prsa na prsa 60min i mm bio s nama na intenzivnoj. Vrlo lijepo iskustvo
grrrr, napisala pola posta dok paralelno čistim komp od starih nekih programa i restarta mi se i izgubi se cijeli post
Vjeverice ti bi mogla biti dula kako se vec to kaze. Oces samnom na porod?😁
Sortiraj odgovore
Najstariji