Kleopatra, sretno!!
Žabica, prekrasna haljina!
Komoda, lijepa! Za kadicu- mi nismo uopće kupovali, imamo velik umivaonik pa cemo tu za početak, praktično je jel je visoko. Ove s komodom svi odsavjetuju, ne znam...
Ovo kak su Brunu zeznuli, užas! Obeća ti epiduralnu, našopa te dripom i onda ne može epi, ma marš!!! Sve redom pucat!
Srpanjske trudnice krenule da, vidim nastala panika u kolovozu! Ja idem isto dr tj pod nož, ne znam jedino jos koji dan...
A moj pregled danas, ctg odličan, plodna voda uredno, beba oko 3500, glava -1 (ovalna pa možda zato??), noga + 2,3 tj, al dr je bio tolko mutav da nisam opće htjela pitat jel neki problem tolika razlika. Ne usudim se opće guglat, hoću se više porodit da zagrlim svoje zlato i da mi netko kaže da je zdrava i sve ok!! Svaki put nakon jbnog pregleda budem jos vise zabrinuta nego prije!!!
Aurelija, zar i ti! Znači slijedeći tjedan, to je to!
Super!
Htjela sam ti napisat ovo za nogice, veli moj dr da duge nogice nikad ne ukazuju na anomalije, dok kod puno kraćih mogu ukazivati al naravno i ne moraju...i ovo za brigu nakon pregleda te isto kužim. Sestra me pitala jel vama tlak poraste kad dođete kod nas? Ma kakvi, samo vrebam doktorove izraze lica dok gleda ultrazvuk i mislim si zašto tak dugo šuti...šta je sad...ma uf
Pozdrav mame i trudnice
Jucer smo bili na pregledu, radila je ctg i vaginalni pregled. Ctg u redu, ocitava lagane trudove, a cervix je smeksan i uloziv za vrh prsta uvz mi nije radila a bas me zanimalo koliko se udebljo malac. U petak opet na pregled.
Žabica- haljina je predivna, ja imam slicnu ali crvenu i mislim nju obuci ako stanem za pir u 8. mjesecu, jucer smo pozivnicu dobili
Kleopatra- sretnooo
Bruna- cestitam na Sofiji, predivna ti je a tebi zelim brz oporavak
Toliko od mene, sad mogu i na kupanje da se ohladim malo
Aurelija ne sekiraj se sve je to ok 2-3 tj gori-doli. Al kuzim te skroz
Znaci def cr?
Dorich čekaj tek kad na prvom sistematskom s mjesec dana dr. bude slusala srce duuugo vječno mi je izgledalo sasrala sam se živa
Kika jos malo 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ajme, točno si mogu zamislit tu situaciju. Znači ne gine mi sekiracija do kraja života...
Dorich ma uopce ne kuzim kako ona to vidi i zna al mojoj sestri je rekla da ce rodit ranije i rodila je ranije 2 tjedna. Mozda je baba vanga😂
Maree ma vraga cu ko ti. Prvo brijem da uopce ja to necu znat nit mjerit nit prepoznat. A kamoli da cistim. A mozda i hocu😨 nepredvidiva sam u zadnje vrijeme😂 al ti si to bas dobro odradila😂😂👍👍👍👍 sa ovim trecim ces u mcdonalds drive pogablat nesto pa pred bolnicom rodit😁
Elle znam da odma spice braunilu i za infuziju i ako ce dat protic bolova sta itd.
Sanjarka znaci sa vezom bolji tretman? A mozda bi i bez veze bio al tko ce ga znat sad...
Aurelija ma sigurno bi ti rekli da je neki problem. Ne sekiraj se
Kika bas sam se pitala gdje si. A zasto ne rade svaki put uzv??
Dorich prvo te frka na pocetku trudnoce dal srce kuca pa dal se sve razvija pa onda kombinirani, a onda krve pretrage i brisevi dal su dobri pa onda dal si sve dobro kupio za bebu dal je to dobar izbor a onda koji ces bolnicu izabrat jer si cula da u ovoj bolnici je bilo ovo a u onoj ono a onda pocnes detaljnije proucavat porod pa se tu sekiras oces vaginalno pa dal ce rezat dal se beba okrenula ako ces carski dal ce tu bit sve ok pa dal ce bit bebi nesto sta se ne vidi na uzv. Pa dal ces moc sama doma sa bebom pa sta ako ce plakat a ti neces znat zasto pa ako je musko kako ces nategnut pimpek pa kako ces sa pupkom a da ne pricam o dojenju pa dal se dobro razvija sta ce rec doktorica..
.itd itd itd
A ja mislila ma dosta mi da cujem srceko briga me za sve drugo😨
Bellaru- tu sam ja, citam vas ali kad nemam sto napisati ni nekih novosti onda samo citam prosli tjedan sam svaki drugi dan isla na ctg ne znam zasto, a uvz mi je radila prije dva tjedna pa kao ne smije tako cesto raditi zato se nadam da ce u petak bar malo ga pogledati
iskreno gledam sve ove bebice sto su se rodile i jedva cekam kad ce moj red. Jucer sam se ko malo dijete veselila kad sam vidila u knjizici sto pise haha
Kika nisi nervozna? Ja kao imam mj i po pa mi ova danas rekla da bi mogla ranije pa je to 4 tjedna pa mi 4 tjedna zvuci manje od mj dana pa sam se zasrala😁 kao sta sve jos moraaaam a ne micem se sa kauca😀
Sortiraj odgovore
Najstariji