Zabice haljina je predivna... tm ce mislit da je vasa svadba :). A i u terminu si tad
Bellaru drzim fige da ides taj loto uplatit 😂
Mare sjetilo me mog malca. Tako on kao ti. I sveki ce ga cuvat. Vec je bio veci. Dat ce mu mlijeka. Ja vristim ne to na nikakav zeludac, a poslovodja me nasmije, ma to ona kad vec ide van da krene jos brze. Bilo mu me zao kakve budale oko mene
deeka. mi smo uzeli s kadicom..nama dobro došla u početku za prva kupanja jer je onako,na,povišenom, na toj komodi...a ni poslije je nismo,vadili ...ne smeta jer ionako u toj najgornjoj ladici držimo samo,pelene i stvari potrebne za presvlačenje...ono..kremica, blazinice i to...
'
E i nakon jucerasnjeg setanja po centrima, osjećam se ko Bigfoot :O
Moram počet prat robicu, u čemu ste vi prali?
Meni su oba dva puta spojili infuziju,nakon nekog vremena su mi dosli i rekli da se otvaram a nemam bas neke jake trudove i da me ne bi sad cekala dok krene kako treba dat ce drip,a ja onako ma moze nema frke. Kad nakon 10-15min poceo drip da radi svoje ja sam mislila da mi je muz blize da bi mu jaja iscupala😂😁. Sad ne znam sta bi vam rekla,mozda bolje da dadnu drip i ubrzaju stvar i naravno epiduralnu tko zeli da ga ne boli.Nego da se patite po 10hdok to ne krene sve samo od sebe
Mismo uzeli ovu iz ikee Hemmes, jer poslje je mogu koristit a i ima dosta mjesta , one druge s kadom i generalno komodice mi se cine jako male. Jos smo narucili gore dio kao ogradica. Ja planiram tu drzat robicu i sve od bebe, jer nema svoju sobu to je rjesenje dok nemamo veci stan.
Marigmar e to je pametno👍👍👍 ja ne kuzim to kao do 4 cm mozes dobit epi a kao neke cure dobile sa 8? I sta to znaci prebrzo se otvaras pa ne mozes dobit?
Deeka ja dobila komodu sa kadicom al moja seka kaze da ce mi to jako brzo pretast pa cu morat kupit vecu kadicu pa onda ti mozda bolje bez kadice? A kupis odmah tu vecu kadicu ako ju bec nisi kupila. Ne znam😕
Ja imam vise sa dugim rukavima pa sam isto danas kupila dva kratkih rukava 56 i dvoje hlacica dole bez stopala 56 a sad..ko zna oce bit dosta il previse😁 nemas vec taj banana jastuk?? Kako spavas? Meni je to najbolji prijatelj vec 4 mj😁
Elle drip ide na prikljucak za infuziju?
Tpol bas lijepo izgled...
Abies ako ga uplatim i dobijem sjetit cu te se😁
A joooj kad to kreneeee ja mislim da cu ja trcat po dvoristu ko kokos bez glave
Tpol komoda je prelijepa
Meni je mm napravio komodu prekrasnu😍 ima 5 ladica,i s policom jednom,morat ce naknadno jos jednu policu postaviti jer imam puno robice😁 kadicu imam veliku pa cu kad htjednem bebicu kupat staviti na trepezarijski stol i kupati je.
Tpol Ikea mi je u Zg, a i deru po postarini ko ludi. A ne volim kupit nesto sta ne mogu vidit uzivo.
Bellaru tako i meni moja sestra kaze da bi mi savjetovala rade da uzmem onda posebno kadicu, al eto ja se jos raspitujem hehe....ma cini mi se stvarno da imam dosta toga, jedino eto to kratke rukave nisam bas uzimala jer ralunam da mozda necu odma u kratko je obuc, a posli ce ionako doc vrime za duge rukave, ma uzet cu par eto nek se nade da bebi ne bude vruce.
A nisam jastuk do sad uzimala, ja sam se opremila sa malim jastucima po krevetu, pa nekad ni muza ne vidim od njih :P
Bellaru baš me zanima kako ti predvidi da ćeš rodit cca na prijelazu ta dva tjedna? Ja sam baš svog ginića pitala hoće se moja mala rodit ranije kad je velika, kaže on da ona ima svoj termin i da veličina s tim nema veze...možda ti kaže na temelju nečeg drugog? A ovo za loto sam odvalila, legendo!:D:D:D
Elle tvoj muž je baš išao gledat? Ajmeeeee, meni je bilo dosta vidjet crtež toga na tečaju a live prijenos bi me dotukao...sva sreća da neću vidjet
Deeka ovo za stopala i meni počelo pred par dana, ne boli ni ništa ali izgleda ko crtić. Ja kupila Ariel sensitive za robicu, možda nepotrebno ali mi fiiiino miriši. I malo stavim.
Žabica, prekrasna haljina!
Sortiraj odgovore
Najstariji