Hehehe, Ugolina, great minds think alike ;-)
Bellaru samo malo smanji aktivnosti i nece boljet.
Ugolina odi na promociju, lijepo je to. Ja svoju isto cekala godinu dana. Treba im dok skupe dovoljno ljudi za diplome.
Ugolina pa lijepo tebi, janjetina, pokloni za nesto od prije dvije godine😀
A znaci ne moze u vrtic ako nema sva ta cjepiva? Nisam to znala. Cudno nisu prosvjedovali roditelji ne cjepljenjh zbog tog.
Crazy smanjujem.aktivnost od nedjelje👍
Ugolina pa to je ok. Red je red.
Cure recite mi jel vas zivcira nametanje savjeta drugih mama. Kao to je bolje jer ja tako to radim i to
A jos vise od toga mi smeta sto mi svi pokusavaju uvalit robicu za dijete,kao da pomognu meni,kaj bum kupovala, a zapravo da sebi doma naprave mjesta,a ja nek baliram doma njihove stare iznosene pohabane stvari u sobici dva sa dva i stanu od 45 kvadrata..onak, ne zelim vase stvari, uzimam od sogoricine necakinje neke sitnice i to je to.. A sve neka roba profinjena,za sminku i neugodna djetetu, a vidim da njoj zapravo treba dva,tri bodija i dve tri hlacice,u cem joj je najugodnije,a vec sad mi je prerasla br.56, a ovih par sitnica kaj imam peri deri.. A brate mili,za dva,tri bodija iz kika imam..kak smo prije pili i pusili i na to trosili lovu,ovo mi je i jeftinije
Ja budna od 5 sati i nikako zaspati. Onda me počela glava ubijati, malo sam drijemala i prošlo je. Fali mi muževa ruka.
Koja je ono pričala da u 7. mj ima svadbu i da ne zna di nabaviti haljinu? I ja sam u toj muci. Jučer bila s mamom u 3 dućana i nula bodova. NIŠTA! Sve napeto...
Mene opet ulovile početne mučnine, danas grlila školjku ali bezuspješno. HB nisam povraćala iako mi je malo falilo.
Bol u pubičnoj kosti - živa katastrofa. Sve se priprema. Jučer me tak počelo boljeti da sam skoro plakala, ali sam se susdržala jer da je mama vidla, odmah bi digla paniku.
I kod nas ne primaju necijepljenu djecu u vrtić.
Sanjarka, ne mogu nikako na muža zabranjeno nam je jer je glavica opipljiva. Sve ćeo duplo nadoknaditi :)
Ugolina, odi na promociju. To je jednom. I prijavi se za sabor...mislim da će nam biti bolje od tvog govora
deeka, kako si proslavila roćkas? Niski tlak, i ja se pridružujem klubu.
Elle, curica i Nessah, čestitam na smotuljcima...brz oporavak vam želim
TPol 2200 g s 33 tjedna? Jako lijepo. Baš me zanima koliko je moja...u srijedu idem s 35+4. Koliko je duga? Provjeri si na aplikaciji ako ti nije rečeno.
(http://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-lunghezza-feto.htm)
Marigmar, može slika kolica? Ja se ipak nadam da ću dočekati termin jer sam 30.7. vjenčana kuma koja je sad 10 tjedana trudna i sva u mučninama i povraćanju. Odmah se sjetim miske. Bit će veselo.
miska, slažem se s tobom da je sve stvar organizacije. Ako smo sve mogle i stigle, a dijete je na broju 1, bit će i to nekako.
Le-Lo, ne boj se. Bolje carski nego roditi na zadak i riskirati.
bellaru, javi nam ako si trudna :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Bez uvrede ikome ak ko djeci kupuje markirano, ko voli nek izvoli, ja govorim za sebe osobno
Sortiraj odgovore
Najstariji