Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    01. Srpanj 2016. 07:30

Hehehe, Ugolina, great minds think alike ;-)
    Bellaru samo malo smanji aktivnosti i nece boljet. 
    Ugolina odi na promociju, lijepo je to. Ja svoju isto cekala godinu dana. Treba im dok skupe dovoljno ljudi za diplome.

bellaru
    01. Srpanj 2016. 07:31

Ugolina pa lijepo tebi, janjetina, pokloni za nesto od prije dvije godine😀
    A znaci ne moze u vrtic ako nema sva ta cjepiva? Nisam to znala. Cudno nisu prosvjedovali roditelji ne cjepljenjh zbog tog.

bellaru
    01. Srpanj 2016. 07:40

Crazy smanjujem.aktivnost od nedjelje👍
    Ugolina pa to je ok. Red je red.
    Cure recite mi jel vas zivcira nametanje savjeta drugih mama. Kao to je bolje jer ja tako to radim i to

Ugolina
    01. Srpanj 2016. 07:52

A jos vise od toga mi smeta sto mi svi pokusavaju uvalit robicu za dijete,kao da pomognu meni,kaj bum kupovala, a zapravo da sebi doma naprave mjesta,a ja nek baliram doma njihove stare iznosene pohabane stvari u sobici dva sa dva i stanu od 45 kvadrata..onak, ne zelim vase stvari, uzimam od sogoricine necakinje neke sitnice i to je to.. A sve neka roba profinjena,za sminku i neugodna djetetu, a vidim da njoj zapravo treba dva,tri bodija i dve tri hlacice,u cem joj je najugodnije,a vec sad mi je prerasla br.56, a ovih par sitnica kaj imam peri deri.. A brate mili,za dva,tri bodija iz kika imam..kak smo prije pili i pusili i na to trosili lovu,ovo mi je i jeftinije

zabica25
    01. Srpanj 2016. 08:06

Ja budna od 5 sati i nikako zaspati. Onda me počela glava ubijati, malo sam drijemala i prošlo je. Fali mi muževa ruka. 
    Koja je ono pričala da u 7. mj ima svadbu i da ne zna di nabaviti haljinu? I ja sam u toj muci. Jučer bila s mamom u 3 dućana i nula bodova. NIŠTA! Sve napeto...
    Mene opet ulovile početne mučnine, danas grlila školjku ali bezuspješno. HB nisam povraćala iako mi je malo falilo. 
    Bol u pubičnoj kosti - živa katastrofa. Sve se priprema. Jučer me tak počelo boljeti da sam skoro plakala, ali sam se susdržala jer da je mama vidla, odmah bi digla paniku.
    I kod nas ne primaju necijepljenu djecu u vrtić.

Sanjarka, ne mogu nikako na muža  zabranjeno nam je jer je glavica opipljiva. Sve ćeo duplo nadoknaditi :)

Ugolina, odi na promociju. To je jednom. I prijavi se za sabor...mislim da će nam biti bolje od tvog govora 

deeka, kako si proslavila roćkas? Niski tlak, i ja se pridružujem klubu.

Elle, curica i Nessah, čestitam na smotuljcima...brz oporavak vam želim

TPol 2200 g s 33 tjedna? Jako lijepo. Baš me zanima koliko je moja...u srijedu idem s 35+4. Koliko je duga? Provjeri si na aplikaciji ako ti nije rečeno.
    (http://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-lunghezza-feto.htm)

Marigmar, može slika kolica? Ja se ipak nadam da ću dočekati termin jer sam 30.7. vjenčana kuma koja je sad 10 tjedana trudna i sva u mučninama i povraćanju. Odmah se sjetim miske. Bit će veselo.

miska, slažem se s tobom da je sve stvar organizacije. Ako smo sve mogle i stigle, a dijete je na broju 1, bit će i to nekako. 

Le-Lo, ne boj se. Bolje carski nego roditi na zadak i riskirati.

bellaru, javi nam ako si trudna :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Ugolina
    01. Srpanj 2016. 08:06

Bez uvrede ikome ak ko djeci kupuje markirano, ko voli nek izvoli, ja govorim za sebe osobno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.