Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    30. Lipanj 2016. 22:29

Nessah i curica cestitke! Sve najbolje vama i bebama 🍼🍼🍼🍼🍼

Lista se smanjuje 😬😬❗️❗️

Le-Lo
    30. Lipanj 2016. 23:11

Da Slavonka, roditi ću u Vk...
    Vjerojatno zbog događaja koji je potresao bolnicu početkom godine su oprezni još više i neće da riskiraju nikako, a dr mi danas rekla da oni svakako ako je beba na zadak završavaju carskim, nema dr opcije. 
    A ono, sad sam se malo već smirila, šta bude biti će, valjda sam se dovoljno iskukala 
    Živjeti ću u nadi da ce se možda i okrenuti, a ako ne, biti ću pripremljena psihički bolje nego danas!

Abies
    01. Srpanj 2016. 00:13

Ja sam imala onu barcaffe malu. Dobila vrucu vodu. Mmmm
    Prije bi muz donio u termosici. 
    Ovo iz automata mi nije ni sjena kuhanoj kavi

Lucy16
    01. Srpanj 2016. 00:39

Posto moj sad u 34. Tj ima vec 2600 g i veci je za 2 tj.i ja se bojim da ce do poroda biti velik, preko 4000 g. Moja sestra je oba svoja rodila preko 4200 g i prirodno, naravno zavrsila sa savovima. 

Prvog je poradao dr.Jaksic u Sisku za kojeg kazu da je jedan od boljih dr., ali nije ju htio na carski. Mucila se preko 20 sati da bi na kraju nalijegali na nju i mali je jedva ostao ziv. 

Kad pogledas taj scenarij ako bude preko 4 kg radije bi carski pa znam kako ce zavrsiti nego ovako.

Lucy16
    01. Srpanj 2016. 00:42

Razmisljate li o onom cjepivu sto izaziva autizam?? 

Necu biti od onih koje odbijaju cjepljenje, ali u zadnje vrijeme izlazi sve vise informacija o istrazivanjima koja su dokazala vezu izmedu cjepiva i obolijevanja.

bellaru
    01. Srpanj 2016. 07:02

Jutroooo

Cure mene tako prepone stezu dole i mindjaaaa jedva hodaaam😣😣😣😣😣
    Po noci se jedva okrecem
    Sta je to
    😨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.