Nessah i curica cestitke! Sve najbolje vama i bebama 🍼🍼🍼🍼🍼
Lista se smanjuje 😬😬❗️❗️

Da Slavonka, roditi ću u Vk...
Vjerojatno zbog događaja koji je potresao bolnicu početkom godine su oprezni još više i neće da riskiraju nikako, a dr mi danas rekla da oni svakako ako je beba na zadak završavaju carskim, nema dr opcije.
A ono, sad sam se malo već smirila, šta bude biti će, valjda sam se dovoljno iskukala
Živjeti ću u nadi da ce se možda i okrenuti, a ako ne, biti ću pripremljena psihički bolje nego danas!
Da Slavonka, roditi ću u Vk…
Vjerojatno zbog događaja koji je potresao bolnicu početkom godine su oprezni još više i neće da riskiraju nikako, a dr mi danas rekla da oni svakako ako je beba na zadak završavaju carskim, nema dr opcije.
A ono, sad sam se malo već smirila, šta bude biti će, valjda sam se dovoljno iskukala
Živjeti ću u nadi da ce se možda i okrenuti, a ako ne, biti ću pripremljena psihički bolje nego danas!
Meni su rekli prvi cr dijabetes koji nije bio i puno toga da me prepadnu. A jedini razlog kad odvrtim film je da sam predugo zauzimala krevet. Svijet mi se srusio.
Sad opet al ok bas je bila velika beba. Kad mi je receno pon hosp i uto cr. izasla sam i suzdrzavala suze. Jer sam bas htjela rodit. Bar da krene pa da nije islo. No ovo drugo mi je opet tesko al ima bar razlog, rizik repture zbog bebe preko 4kg

Ja sam imala onu barcaffe malu. Dobila vrucu vodu. Mmmm
Prije bi muz donio u termosici.
Ovo iz automata mi nije ni sjena kuhanoj kavi

Posto moj sad u 34. Tj ima vec 2600 g i veci je za 2 tj.i ja se bojim da ce do poroda biti velik, preko 4000 g. Moja sestra je oba svoja rodila preko 4200 g i prirodno, naravno zavrsila sa savovima.
Prvog je poradao dr.Jaksic u Sisku za kojeg kazu da je jedan od boljih dr., ali nije ju htio na carski. Mucila se preko 20 sati da bi na kraju nalijegali na nju i mali je jedva ostao ziv.
Kad pogledas taj scenarij ako bude preko 4 kg radije bi carski pa znam kako ce zavrsiti nego ovako.

Razmisljate li o onom cjepivu sto izaziva autizam??
Necu biti od onih koje odbijaju cjepljenje, ali u zadnje vrijeme izlazi sve vise informacija o istrazivanjima koja su dokazala vezu izmedu cjepiva i obolijevanja.
Razmisljate li o onom cjepivu sto izaziva autizam??
Necu biti od onih koje odbijaju cjepljenje, ali u zadnje vrijeme izlazi sve vise informacija o istrazivanjima koja su dokazala vezu izmedu cjepiva i obolijevanja.
Joj o tom ne zelim uopce razmisljat.. A cjep.za kaj?

Jutroooo
Cure mene tako prepone stezu dole i mindjaaaa jedva hodaaam😣😣😣😣😣
Po noci se jedva okrecem
Sta je to
😨
Jutroooo
Po noci se jedva okrecem
Sta je to
😨
Jesi mozda trudna? ;-)
Jutro curke, ja bolje da nisam ni isla leć koliko sam sad krepana i neispavana. Kaaaveeee amo, utjehe nema u vodi!!!
Lucy za to cjepivo (dobiva se s godinu dana) i u biri sadrzi koktel svega i svačega i cijepi se protiv vise bolesti. Dijete mora biti skroz udravo kad ga prima, zato ga moj mali jos nije ni dobio jer mi je prva god u jaslicama pa je non stop šmrkav. Vec će sad 2g i vev je jaci organizam pa se ne bojim. A za autizam to .mi je malo nategnuta prica jer se znakovi autizma javljaju vec kod malih beba, samo su dosta suptilni i onda kad se razvije ljudi krive cjepivo...

Jutroooo
Po noci se jedva okrecem
Sta je to
😨
Mindja,hahaha... Reko bi ti moj ginic- trudna si!! Tak je reko i meni kad sam ga pitala za katastrofalnr bolove u zglobovima

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji