Curice cestitam! Cuvaj se koliko god mozes. Brzo se oporavi i budite svi veseli
Tko te operirao?
Nessah cestitam i ovdje na velikom decku 😍😄🍼
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Elle i Curica cestitke na bebacima, sto brzi oporavak i puno uzivanja
Nizak tlak! Ja se cudim kako sam prezivila sredinu trudnoce s obzirom da mi je znao biti 80/50 ali sad se taman povisio pa je normalan 😂
A komentara glupih ce uvijek biti. Meni su "najdrazi" oni kako necu uopce spavat itd... ako sam mogla provodit noci u izlascima, pa onda ic na faks i poslje radit i tako 5 godina i prezivila e onda cu prezivit i za svoje dijete. Ne ocekujem da ce mi bit svaki dan lako ali sve je stvar organizacije, a mozda bas beba bude dobra i spavala 😜
Ja sam nocas imala prvu "veselu" noc. Probudili su me bolovi oko 2, pa sam isla piskit, malo se prosetala i kao dobro je staje, isla natrag lec kad ono takvi grcevi iz leda da sam mislila da je gotovo i moram u bolnicu, a ja jos u hr, bez stvari i torbe i iceg! Trajalo jedno pola sata bez prestanka i onda se smirilo i ja zaspala. Za tri sata opet isto, probudilo me i nikako stat, kosti zdjelice koda ce se raspast, ne znam kad sam zaspala opet, tako da sam popodne odvalila 4 sata u komadu. Sad kroz dan sve normalno. Ja se samo nadam da cu izdrzat jos tih 20 dana, ali sad sam bas u panici 😞
curica, čestitke na maloj Katji😊...žao mi je da je bio težak porod... u svakom slučaju, želim ti brz oporavak..
Deeka, happy b-day💐
..ne mogu se sad sjetiti tko je spominjao tlak ..nadam se da će biti sve ok i da će se unormaliti...
..dojenje...neka svatko bira za sebe i pokušajte ne slušati komentare sto god da odlučile..
..evo ja u sobi, čekam da donesu malca od pedijatra...ajme baš je bed..jer čujem stalno bebe sad kako plaču pa se pitam da nije moj..i jedva čekam da mi ga vrate...
..ujutro mene zvali odmah na utz...nisam se još pravo ni probudila, jer nisam skoro niš spavala po noći pa me.ujutro uhvatilo za spavanje , a ono već vizita..ni zube oprala nisam..a sestra govori...nema veze, ajde da vas vidimo...
ok, mislim si ja..sad će pogledat malo mjere i to..pa nazad u sobu..ali govori dr.ajde još pregled...i onda kad je vidio da sam na 8cm govori da ajmo mi to sad lijepo...uvjeti su idealni, jer ima više dr.ujutro, a i bolje da imaju sve pod kontrolom nego da krene po noći,kad ima manje njih na dežurstvu...plus beba je bila na.3900g pa kao može se samo još povećat..a već sad je sasvim zrela za izaći...tako da sam rekla...ako je po vama to najbolja opcija....ja ću vam vjerovati...
...i stvarno....eto..svaka čast... imali su pravo...
..nakon klistira krenuli moji trudovi, počeli se ful brzo ubrzavati i pojacavati...a nakon sto su mi probušili vodenjak...ajme majko...stvarno nitko to ne može dovoljno dobro opisati...
...muž mi zlata vrijedio, babice mi super upute davale i vodile me ako sam nešto možda krivo krenula...pa me ispravljale...stvarno sam se trudila pratiti sve upute i nisam uopće vikala.. hvala doktorima Petroviću i Mariću i cijelom timu..ne znam sad svima imena..babice sanja i nataša...
..porezali me dosta dolje čini mi se, al nisam osjetila jer su mi dali anestetik .. sivanje bilo malo neugodno ali ništa naspram trudova i izgona..za.koji puno žena kaže da im je bio najmanji problem,ali.mene je i.to rasturalo..
..hm..što još...aha..imala bebu cijelo vrijeme na sebi dok su sivali, poslije mi ga dali još u rađaoni da mu dam cicu i on lijepo uhvatio...mazili smo se još nekih sat vremena pa su me onda odveli u sobu...
..e,da...i donirali smo krv iz pupkovine...organizirali sami prijevoz jer rijeka više nema prijevoz..
..prvo dizanje za na wc...ja se onesvijetila 3 x zaredom na školjci..naravno,bila sestra sa mnom..sad ležim i moram.ih zvati kad budem trebala opet..
..još uvijek čekam malenog...
..di je moja beba?😕
'
Curice cestitam ti od srca uzivaj doma sa svojom princezom,kad mognes javi nam se
Nessah je danas rodila decka Leonarda
Nessah, čestitke od srca,.nadam se da je prošlo dobro.kao.i meni...☺💐
e da, netko je bio rekao da će mi danas sigurno bit omiljen datum iako sam htjela srpanj...e, pa..istina da...nakon što mi je sve super prošlo, naravno da se na kraju pretvorilo u omiljeni datum 😁
'
Curicax3 čestitam!! Lijepo da ste doma i da se mazite
I tako smo očistiti lipanj srpanj, došao je red na vas!!!
Nessah i curica….i vama od srca cestitke na rodjenju bebica❤❤❤💙💙💙....sve najljepse zelje njima za pozeliti....i vama da nam se brzo oporavite i javite....puse...💋💋💋💋
cure koje ste vaginalno rodile, jel vam bio poslije još povremeno neki.pritisak dolje kao na guzu, tako.nekako?
'
Sortiraj odgovore
Najstariji