Da ne zaboravim....curke s niskim tlakovima.(i ja sam u tom klubu)...ima jedna super 'stvarcica' za ponjet u rodiliste..to su one male kockaste cokoladice punjene esspreso kavom...POCKET COFEE od Ferrera...to me spasilo prosli put...i sad su mi u torbi spremno cekamo...a i poslje poroda ti treba malo svega...i kofeina i secera....tak da preporucam pod must have...dok se ne docepamo prave kave!!
'
Čestitam novim manama, želim vam sve najbolje i najljepše sa svojim bebicama!
Vidim da se bilo pisalo o niskom tlaku, ja ga uvijek imam i u trudnoći je isto nizak, mislim da bi se netko sa normalnim tlakom srušio, ali ako naučiš živjeti s niskim tlakom ne bude ti dobro kad ti bude normalan.
Ja sam danas bila na pregledu i izašla sam iz ordinacije i sjela u auto i krenula plakati, bolje rečeno ridati jer plač je preelegantan kako je ovo zvučalo... Mislim da mi je to više do hormona nego do dr. obavijesti da ću ići na carski jer je beba cijelu trudnoću na zadak i neće se okrenuti. Nekako meni, control freaku, koji se teorijski pripremio na sve moguće situacije vezane za prirodni porod ovo totalno šokiralo. Svi su mi se osjećaji izmiješali, ne znam šta da očekujem, kakva je procedura, kakve su komplikacije, znam da je oporavak teži... Početi ću plakati opet
Voljela bi da neka koja je prošla carski, ako joj se da, napiše sve kako šta ide...
Sutra sam u 36tt, dobila sam uputnicu za TA i rodilište. Nisu mi ništa rekli jel se dolazi tamo nataste ili smijem jesti? Rekla mi je samo da se javim za 5 dana, ujutro u 8h...
Curica i Nessah cestitke od srca!!! Mazite se sa svojim bebicama! Sve najbolje vam zelim! ♡♡♡
Curice zao mi je za teski porod, zelim ti brz oporavak!
Elle super za krasni ekspresni porod. Potpisala bih to i za sebe ;-)
Le-lo nemoj očajavat, barem će gospodicna ostat cijela ;-) ne sjecam se pritiska, mene taj rez ful bolio pa mozda nisam ni skuzila. Pitaj dr. svakako...
Ja danas nazalost radno, taj zadnji dan prije pocetka sezone je ludnica... gegam se kolko mogu patit ću sutra... uvik ostane toga, milion sitnica i neeema kraja...
Le lo....nemoj se tako zalostiti...isplaci ako treba...nije to lose za psihu...i nemoj odmah to tako crno!..neznam u koju TA ides...za vinogradsku mozes jesti i piti sto te volja...nema nikakvog pregleda prvi put osim tlak,urin,i vaginalno da vidi usce i jel si otvorena i to.
Naoruzaj se strpljenjem jer ces cekati min.3 sata...
Neznam kak su ti tako sigurno rekli da se nece okrenuti do poroda??...dobro da se pripremis na carski...ali isto tako i da imas u vidu moguci okret...zast ne??!!
Le-lo cekaj prvo da vidis sta ce ti reci u bolnici. Mozda dodjes na pregled a bebac se okrenuo. Nikad ne znas.
Sortiraj odgovore
Najstariji