Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    30. Lipanj 2016. 17:54

Elle cestitam! Brz oporavak i svako dobro!
    Veseli me da je bio brz i prirodan porod. Vjerujem da si vec puno bolje u usporedbi s prvim porodom 😘

CrazyPuppet
    30. Lipanj 2016. 18:08

Elle ceatitam ti od srca za brz porod i dobro osoblje i najvise naravno na malome Aronu ♡♡♡ neka mu je dug i sretan život!!!
    Ja sam s tlakom po skolski iako znam imat niskih epizoda pa mi se zacrni pred ocima... malo feta sira i pancete i ko djevojcica ;-)
    A za ovo da ce bit tesko iza poroda, hoce... da je barem meni netko u prvoj T reko sto me ceka mozda bi se mentalno pripremila i lakse bi mi bilo... 
    Mozda su i kokolo i curica i nessah vec rodile obzirom da se slabo javljaju...

• crnatockica
    30. Lipanj 2016. 18:38

Oooopppaa bravo elle..cestitke od srca..💙💙💙💙💙...Aronu dobrodoslica na svijet..i sve najljepse.....tebi brz oporavak....💋💗

Abies
    30. Lipanj 2016. 18:51

Bellaru javim ti se kad se zakljucam u neku prostoriju. Jos sam na traci, jedno na cici drugo na wc i sad ce mu trebat guzu oprat. Trebam jos ruku...
    Jednu vjezbu mi je pokazao nista ekstra. Primis noge i kruzis kukom. Kao i ti da stojis koljeno dignes ispred sebe i krug da je bocno. Fuck vec vodu pusta

curicax3
    30. Lipanj 2016. 18:54

bok cure,samo da vam javim da se moja Katja rodila 26.6. carskim rezom.3250g i 50cm.nisam mogla na forum na mobu,danas smo stigli kuci i super smo pa vam se javim s detaljima ne bas krasnog poroda kad uhvatimo ritam!cestitke svim novim mamicama!

Ugolina
    30. Lipanj 2016. 18:56

Cestitke curica

Marigmar
    30. Lipanj 2016. 19:01

Opa čestitam curica znaci dobro su cure predosjetile, bitno da ste dobro a kad stigneš javi doživljaje 😜
    Uf u zadnje vrijeme sve neki teški porodi 😁 
    Šta sad jesmo skoro počistili lipanj, Nessah di si 😊

bellaru
    30. Lipanj 2016. 19:01

Bruna al cure cete sigurno propustit ispred sebe!😁 ja cu se rado pregurat preko reda😁
    Ja idem u utorak na pregled a me zanima ima li kakvih promjena sa tim da sam na turbo zadnjih par dana!

Bruna257
    30. Lipanj 2016. 19:15

Curice cestitam na Katji, oporavi nam se brzo, papajte i spavajte 😍

Bellaru ne zelim vise razmisljat kad cu doc na red, kad budem budem,ovako razmisljanjem samo sebe zivciram...😜😝

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.