Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    26. Lipanj 2016. 23:36

Ugolina super da si nam se javila bas mi je drago da bebica napreduje i da je izgleda prava mirna curica.
    Sanjarka kako prosla festa? 
    Elle a zasto si morala mirovat koji problem si imala? 

Ja laznjake znaci grceve, bolove u doljnjen djelu trbuha imam jos od 17og tjedna tad sam se prevrtala po krevetu od bolova , al sad san vec navikla na njih, beba se nekad od tog umiri a nekad podivlja ili stuca .

Noge su mi natecene i u jutro me stopala jako bole, hodam ko neka baba haha i grce listovi, neznam mozda sam bila preaktivna a to cu vidjet sad kad se narednih dana malo smirim, 

Sto se tice pomoci , necu , jer sam ponosna i tvrdoglava sto mi samo otezava zivot haha al nekad i popustim 😬😬😬mozda popustim kad se premorim,

Porzdrav svima naspavajte se

Abies
    27. Lipanj 2016. 00:09

Pozdrav!
    E sad koliko pamtim...malo.
    Ja pokusavam s dvoje djecice u zg. Kad spakiram sve pozelim lupat glavom u zid. Nahranim mladje, starije mora kakati. Pa mala kmeci. Kolica duda i kupaj starijeg. Mala zaspi, e sad je vec stariji poceo jesti dukatino. I to traje. Hranim ga, budi se mala, zvoni telefon i jesi krenula. Aaaaa
    Grcevi katastrofa. Sutra mala pije kim. S njom pravilo grceva 333 (pocinju od 3tjedna i traju do 3mj uglavnom navecer u isto vrijeme i traju 3 sata). 

Mare jedan hug i pusa tm, bas brizan prema tebi i djecici. Bvb

Ugolina - ma legendarni opis (i cveta s tm). Bas me nasmijes, onako realnim opisom

Kad sam dobila svjesne majcinske osjecaje je bilo pitanje (Lucy) uuu kasno. Je beba tu i podredjena sam. Kad je mali postao osoba, da misli svoje. Tak oko 3 god. Onda sam postala bas svjesna da smo obitelj, a ne mm ja i beba.

Placa - 100% nije bas 100%. Meni ide u otpis putni troskovi, topli obrok, terenska...prije navedeno i dobijem oko 2000manje. 

Jos je toga bilo al pretraumatizirana kcerkom da pamtim. 
    Slatko sanjajte

CrazyPuppet
    27. Lipanj 2016. 06:30

Jutro cure!
    Evo ja tesko zaspat po ovim vrucinama... i budna od 4:30 dakle, za danas smo se "naspavali"
    Abies bas mi je zao zbog grčića, vjerujem da si vec svasta isprobala, kazem nama je jedino to nošenje i masaža trbuščića donekle pomoglo... i kim. Nadam se da ipak nece trajati do 3.mj.
    Ali zato ti je maleni pravi mali gospodin ♡ ako si s njim odradila tako dobar posao, i s malom ćeš ;-) drži se!
    Što se majcinskih osjecaja tice ja sam ih dobila odmah, ali mijenja se to s vremenom, jača i razvija se...lakse je kad vec malo narastu, pa onda svi ti osjecaji sjednu na mjesto... ovo kad su male bebe jos smo sve zbunjene, iscrpljene i privikavamo se na novu situaciju...

bellaru
    27. Lipanj 2016. 07:21

Pitam za majcinske osjecaje jer nekad lezim  i gledam tv i ono pogledam trbuh i mislim si jbt ja sam trudna, beba je u meni😨😨  i na pocetku  mi je trebalo duze da prihvatim da sam trudna jer mi je prvi bio spontani pa nisam mogla vjerovat da je sa drugom trudnocom sve u redu. Onda ako me primi ta realnost bebe u trbuhu onda se zaserem ko grlica.  I tak..nisam bas normalna znam😂 
    A sta cu tek kad rodim😁

bellaru
    27. Lipanj 2016. 07:24

A grcevi, jesu vam imali i curice i deckici il vise decki grceve? Kao kazu muske to vise muci. Ja si kupila odma neke kapi koje mozes odmah od pocetka davat za to pa si mislim bolje sprijecit nego lijecit😕 i sta me jos muci?? Natezanje pimpeka😨😨😨😨😨
    Vec sam rekla muzu da ce to on😮

Abies
    27. Lipanj 2016. 07:35

Crazy

Pomoć u kući je bila tema. DA!!!
    Kad sam s prvim potomkom došla doma, moji su mi bili svaki dan neka 2 mj. Spasili me. Samo s ručkom što su skuhali. Na muževe nisam nikad mogla računati. Svekrva da, ali da ona ne ide iz svoje kuće (itd).
    Sad su malo mi drugačija vremena. Moje uhvatile bolesti i starost, sestra ni ne pomišljam računati. Oni dođu u pomoć ali nije to više to. pomognu nešto i odspavaju ostatak vremena pa se vrate u zg. HB da su i tako aktivni. Svekrva umrla. Svekra hranimo (on nam je 3. dijete). I jako mi nedostaje ta pomoć kao s prvim. Kuća mi je nalik skladištu. Muž juri oko svekra. Vidimo se navečer ili u krevetu. Ja sam ko na traci.
    Ako vam se netko ponudi ne budite lude i mogu ja to, prihvatite pomoć. Uz to još ćete se osjećati ko mlijekomat 0-24 i ludit koliko često to stvorenje od pola metra može sisat. I što je Baby napisala (tu il na fejsu) otuširala se žena sama (i meni to luksuz). Dok ti netko bebu pripazi bar to možeš u miru obaviti.

Littleladybug
    27. Lipanj 2016. 09:17

jutro cure, kako vam je prosla noc? ja sam cak nesto i odspavala, uz standardno budenje za wc..
    vidim da je tema pomoc: meni je mama od danas na godisnjem, uzela ga je da mi moze pomoc..s obzirom da brojimo dane i nadamo se da ce uskoro junior vani svaka pomoc mi i sada dobro dode..mm je na brodu, svekrva je nazinteresirana za ista tako da mama uvijek dobro dode..a i od samoga starta nam je najveca podrska po pitanju svega..
    majcinski osjecaji me vec odavno peru, pogotovo kad se malac mice pa pricam s njim u trbuhu i mazim ga a mogu zamislit tek kad ga primim u narucje i zagrlim, pomirisem, poljubim..
    Abies zao mi je zbog grcica, nadam se da ce uskoro proc..
    sanjarka kako prosla festa, nadam se da si odmarala i uzivala i da se nisi previse forsirala za dvorit goste..

Littleladybug
    27. Lipanj 2016. 09:19

Ugolina hahahahah nasmija me zeno, volim takav stav..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.