Vecer cure
ja cijeli dan na prekide imam bolove u trbuhu,kao kad dobijem😖,zaboravila sam kako je biti trudna jer se ne sjecam da sam u prijasnje dvije imala pola ovih muka kao sad.
Marigmar probaj ih staviti u hladnu vodu,ja vec par veceri tako radim i bas mi pomaze.
Marigmar meni je tako kad sam isla na put . Nisam mogla japanke obuci. Ugl meni je jedna cura preporucila kremu venomax. Hladi, smanjuje otok itd pa si pogledaj. Ona kaze da ju je spasavalo to. Meni sad jos nisu opet tako natekle al evo cekam samo ovih dana kod vece kretnje. Meni ruke dosta naotecene budu ujutro kad se probudim.
A kazu lavor voda sol. Da i to malo pomogne. Moja sestra je bila ko hodajuca buhtla i njoj nije nista pomoglo dok nije rodila onda se samo ispuhala ko luftic
Bellaru vidiš moguće da je i meni od puta, jer nisam skužila da su naotekle do Zagreba kada sam trebala iz auta izaći a ne mogu japanke obuci 😁 Kremu cu si uzeti onda ako par dana ovo potraje nemam šta izgubiti, muslim imam toliko posla sad da sve pripremim za bebicu da moram biti pokretna.
Mare znaci tebi provjereno to pomoglo vidiš probat cu pogotovo jer hladna voda mi pase strašno 👍🏻
Marigmar probaj,vidi sta ti pase,i kad lezis stavi jastuke ispod nogu da budu povisene i to pomaze
Ja crkajem od vrucine,znojim se kao prasica🐷🐽. Ne mogu klimu upaliti jer klinci mi u dnevnom zaspali a dok ne ucvrste san moram se patit.mm je upalio ventilator al nista ne pomaze
Prijavljena sam na 6000 i toliko dobivam. Sad na komplikacijama dobivam 4250. Ali su mi danas rekli da prvih 6 mj najvise mogu dobiti 4600, a oni koji imaju placu manje od 4600 dobiju svoju punu placu?! Drugih 6 mj dobiva se 2600.
Ja sutra planiram u salon na depilaciju. Nista ne mogu sama vise, bojim se malo kakvih bestija ali uredni su pa valjda necu nista pokupiti. Bas zbog tih odlazaka dr.i u TA. Umrla bih da tako nesto komentiraju. Ali opet i oni bi trebali imati razumijevanja da trudnice ne mogu vise same obavljati depilaciju.
Lucy ovo pravilo da oni koji imaju veću placu od 4600 da dobivaju maksimum prosjeka vrijedi na komplikacijama, na porodiljnom dobivaš prosjek svoje plaće unazad 6 mj, s time da ti u taj prosjek ne ulaze nagrade, bonusi, regresi i božićnice ako si ih primila. Računa ti se koliko ti vrijedi radni sat npr. Imaš placu 6000 X 6 mj to je 36000 kn to podijeliš sa brojem radnih sati u tih 6 mj i dobis svoju vrijednost sata. Tako ti HZZO isplaćuje svaki mjesec tvoju vrijednost sata puta broj radnih sati za taj mjesec. Zato kada prijavljujes porodiljni nosiš iz firme obrazac na kojem piše tvoje isplate za 6 mj unazad.
Sortiraj odgovore
Najstariji