Ugolina, isto mrzim taj tretman kao da smo svi komadi mesa. I vec sam na drugoj temi rekla kako mi bezveze kad u bolnici svako jutro na viziti moras siriti noge pred 10-15 ljudi??!! Ok, mora se pogledati krvarenje, al zar ne mozemo dobiti pravo na normalan pregled kod dr.i sestre, a ne pred praktikantima i cimericama u sobi?? Uzasno mi je to i ne znam kako cu to izdrzati. Mozda me sram prode poslije poroda, ali sad sam jako sramezljiva i navikla sam samo na svoju dr. Bojim se i TA, drugih dr.tamo, pa jos kad je svaki puta drugi.
Olla cure!
Sanjarka super za feštu! Uzivajte! Ja sam ti u prvim danima s tim poslovima na refule, kad mali uspije zaspat brzo narezat kapule ili sto vec pripremit... u drugoj turi opet nesto, u trecoj skuhat i na kraju podgrijat kad mm dođe s posla hehe :-)
Elle super za prestanak mirovanja! Nadam se da ce ici brzo ko sto dr kaze :-)
Ugolina super da ste se uhodali. Neka samo ljepotica papa, ima puno za rasti ;-)
Bellaru sto se pomaganja tice ja luda "uvijek sve mogu sama" al eto sad ne mogu nis...nije uopce lose prihvatiti tuđu pomoć. a nakon poroda ne samo da je pozeljno nego se preporucuje mirovat i odmarat da se sve to vrati na mjesto kako spada. Ovo ponavljam vec ne znam koji put, al nemojte se zeznut da vam nakon 30-40g maternica ispada van!
I cure ako neka zna odgovor? Pitala sam i na drugoj temi, ali ovdje ste vise aktivnije.
Prvih 6 mj zivota djeteta dobivam li 100% bas svoje place ili neki prosjek?? Koliko se najvise moze dobiti?
Cure ja sam mislila da je ginicima svejedno kakva je dole situacija dal dlakavo il uredno i onda mi moja sestra koja je doktorica rekla kako mladi ginici komentiraju kao fuj si vidio onu dlakavu😱 itd...
Uglina bila sam dva il tri puta tamo kod blajica kad sam imala pobacaj pa sam vidjela kako zene izlaze sa pareom za plazu. A unutra horda sestara doktora pomocnika cega vec. Stravaaaaa a blajic blesavi n3 znam kom sta govori. Trudnici ispred mene misleci da sam ja govori morat ces u pon na kiretazu a jadna se usrala nis joj jasno nije bilo😱 al smjesan mi taj blajic i ici cu kod njega. Mislim da je on srijedom. Ok onda samo tamo dodjem po mogucnosti pol 8 sa plasticnom casom😁 a kad kazes mrdaju trbuh pa se beba mice. Ne smijes jest prije? Ja obicno ako mi pregled uj odem u mcdonalds na dorucak kavu i kolac pa mali luduje😁 a pregledaju te i vaginalno i uzv?
A sta se tice poroda i koji je doktor. A sestra zna neku babicu, tetak mi dobar sa blajicem pa nek ih zovu valjda me nece onda zadesit debil ko kako je nazalost tebe😮
Lucy znam da je uzas al ti praktikanti moraju ucit😕 a njima je ocito to lakse u sobi obavit pred svima😕
Ola žene evo mene prijavljujem novi simptom blaženog stanja a to su hobit stopala samo bez dlaka 😂😂😂 znaci presmiješno, kak sam bila na moru kužim ja nešto me tabani strašno bole dok hodam po kamenju i nije mi jasno kad danas nabubrila kao da me roj pčela izbo. Uglavnom sva sam si nekako podbuhla sutra ujutro kada stanem na vagu biti će show. Inače ima li pomoći za ta stopala ili je isto Kao i sve rodi pa će biti bolje?
Sortiraj odgovore
Najstariji