Elle danas mi se izredalo tako da sam mislila evo cu opet u bolnicu ici ali ovaj put roditi i na kraju lazna uzbuna prvo mi je to krenulo ujutro u 6 pa cekam cekam dal ce opet, na kraju nista. Pocne me glava boliti i vrtiti mi se, sto je sad ono tlak visok a inace mi je niski, nakon toga me uhvatila jaka bol u ledima nisam mogla maknuti, niti jedan polozaj mi nije odgovara. Uspijem malo rucati, legnem nazad i sve prode ko da nista nije bilo. Jos uvijek mi je tlak visok ali nije ko jutros
Kika, joj , tebe baš potrefilo svašta danas... al.ne daj se...
..a i.to za tlak..meni isto inače niži..kad odjednom na jednom od pregleda došao čak.do 140..baš sam se iznenadila...al kasnije se nije više ponavljalo...pa se nadam da.neće ni tebi ☺
'
Curke stare, nove helou! Evo naoblacilo se i temp pala i puse a ja otvorila sve sta se da otvorit u kuci i sad uzivam u propuhuuuuu!
Pa makar me sve ukljestilo! Ma makar me i komarci zivu pojeli!
Kika jao bas te skrsilo😮 nedaj se! Jos samo malo!!
A pa to sam se i ja pitala za bodic kratkih rukava. Cula da (bar petrova) mora bit bodic dugih rukava pa sam ja uzela bodic dugih sta se ne mora preko glave navlacit i dole hlacice i carapice . A nisam kapicu. I pelenu jednu jer kao pelenu noras svoju donjet za izlazak.
Komodu dobila od sogorice koja ima kadicu gore kad ju otvoris gore koja se kasnije makne pa je prva ladica veca.
Nisam znala ako je beba prema dole da se moze preokrenut nazad gore???😱 a ovo za curenje plodne tj znojenje il sta vec je . Ja isto u strahu od toga pogotovo kad ne znam sta je. Al definitivno ako niste sigurne idite u bolnicu il doktoru. Sta vas briga. A da se nesto desi(nedo Bog) onda bi nas okrivili i rekli sta niste doli prije itd...
Onaj tko se odlucio specijalizirat porodnistvo i ostalo morao je bit svjestan da ce imat posla sa paranoicnim babama😁
Cure koje su iz Pule evo mog iskustva iz pulskog rodilista. Na porodu su svi bili ljubazni od babica do doktora i svaka im cast. Za porod se dobije njihova pidama, a za kasnije si obavezno ponesite svoje pidame jer ih na odjelu nema. Hrana je jako losa pa nek vam vasi donesu nesto za pojest. Meni je bebica lezala na 5. katu pa me sestre dok sam lezala na 3. nisu ni obilazile, dosle bi samo u viziti i izmjerit temp. Kuci se ide ako je sve ok na drugi dan od poroda. Beba treba biti u dugoj robici, carape i kapa. Mi smo imali i laganu pamucnu dekicu.
Bellaru..hahhaa paranoicne babe..upravo to..trebali nas uracunati u karijeru.
Ovdje ni kap kise...puhalo, zacrnilo se...ali kise niotkud..
I ja sam u klubu..nemogu se namjestit, nemam zraka, vruce,nervoza i sve isto kao i vecini curka..hodam po noci jer me kukovi bole..nema idealnog polozaja..ufff.klima na najjace vec par dana....
Fali mi 'mooving'..setnje...hocu stari ritam..😪...jos malo..valjda ce brzo proci..tjesim se...
Nove curke ..dobrodosle.
Jeste spremne....Hrvatskaaaaa!!!
..
,
Ljetnice dobar dan
Ja sam odmah nakon Beča pobjegla za vikend na more kod svojih pa vas pratim preko moba.. Sanjarka sorry ali ne znam kako bih uređivala listu preko moba pa zabušavam ovih dana
Danas sam se 5 puta već okupala u moru, malo sam i pocrvenila na suncu računam da dok god sam zatvorena more mi ne može škoditi...
Kako vas čitam na preskokce kad stignem zaboravim tko je šta pisao..
Znam da je bilo riječi o obleki za izlaz iz rodilišta - pojma nemam što ću malom obući. Vjerojatno ću uzeti i dugo i kratko pa neka sestre odluče što je najbolje..
Što se tiče pripreme, ja sam većinu robe oprala i još mi je ostalo nešto za popeglat, to ću ciljate neke kišovite malo hladnije dane
Krevetić i komoda stižu valjda idući tjedan pa ćemo ih namjestiti mm i ja isto sam uzela u Ikei, stuva kolekciju..
Ja sad u ponedjeljak imam prvi pregled u bolnici, nešto ranije nego inače jer mi je ginekologica na godišnjem pa me odmah u bolnicu uputila.
Nove cure dobrodošle i sretno vam tipkanje s nama
Da, i ja sam noćas spavala cijelu noć s otvorenim prozorom i ventilatorom jer mi je doma soba u potkrovlju i vrućina se sva uvukla u nju
Elle masem ti preko puta mora
Pixie hvala na informaciji za Pulsko rodiliste. Moram sveki reci da mi kupi jos spavacica 😁,jer kad sam bila prije 3god su oni davali svaki dan njihove spavacice
Mare i ja sam racunala na njihove, a kad ono ponestalo im. Mozda zato jer je bila guzva u rodilistu, na kraju mi je mama isla kupovat da se imam u sta presvuci
Pixii hvala ti puno na informacijama😚
Drago mi je da si imala super ekipu na porodu.
super sto tako brzo doma ides nakon poroda
Sortiraj odgovore
Najstariji