Jutro komadi!
Koja utakmica jucer, a? Cestitam deckima na srčanoj borbi, al jednostavno nam nije bilo dano.
Kod mene nema promjena, nemam nikakvih problema za prijaviti, spavala sam dobro, laznjaka ove noci nije bilo, za bebu sve spremno. I dalje ležanje. Mama odlazi danas, seka dolazi sutra.
Kako ste mi vi?
Utakmica jao😕 nije nas ni islo ni nista. Steta. Vise srece drugi puta.
Nocas je bilo jako ugodno za spavat..napokon. probudila se svjeza puna energije!
Crazy super da ce ti seka doci, da imas tako nekog da moze uskakat. 👍👍👍
Jutro...
utakmica je bila teška, ali ovaj Manđukić je moral prije van. Pa nikakva korist od njega, a još je bil napadač..borili su se pošteno, sudac je mogel biti bolji. Ali čestitke svejedno.
Ja sam se probudila jednom kad je jako grmilo ali zaspala.
Još uvijek naotečene noge...jedva hodam
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ma i igrali su ko kilave babe. Razigrali se u prodzecima. Mandjukic ko i obicno nema ga nigdje😕 da su od pocetka igrali ko u produzecima bila bi to druga prica. Al nema veze...svaka im cast i odlicni su neki vise neki manje i velika steta jer ovo je bila bezveze izgubljena utakmica
jutro curee..vidim tema je spavanje i utakmica..spavala ok, budila se samo 3 puta..utakmica, a sto reci? uvik ista prica, euforija pa tuga..al to valjda tako mora bit..
nemam nista novo za prijavit, mom junioru je ocito u bazenu super..nije bilo ni laznjaka jucer..
Idem kuhat rucak dok se jos vrucina nije digla..pozz
Jutro
ja sam jucer veci dio dana imala kontakcije nekada bolne a nekada samo jace stezanje u stomaku..ali noc je fino prosla..pa bi pitala cure koje imaju laznjake i kontakcije desava li se vama da je nakon bola,kontrakcije beba aktivnija,da je vise izrazeno micanje bebe nakon tih bolova...nesto po netu citam da to moze biti znak da nesto nije uredu s plodom
Pupoljak sto manje net citaj. Sve je to individualno od zene do zene. Bolje pitat doktora.
bellaru slucajno sam nesto o tome procitala,milsila sam da je to normalno al sad mi je frka jer mozda i nije pa me zanima jel se jos nekom to desava..znaci nakon kontrakcije beba se bas puno pocne da lupa nekad osjetim da se cijelim tijelom pomjera kao da se prevrce u stomaku,kao da i nju zaboli kad mene zaboli eto tako neki osjecaj imam jer bas zna jako puno da se mice ...mozda glupo pitanje al eto ako neko ima dobre volje za odg bila bi zahvalna...pregled mi je tek u cetvrtak
Jutro cure
Ja sam nocas ok spavala,budila se kao i uvjek ali nista strasno.Mm je napravio ogromni ventilator koji nam je cijelu noc hladio i dnevnu i spavacu sobu😁
Utakmicu sam tek upalila kad su bili produzeci a i to bolje da nisam😊.
Nocas sam imala opet kontrakcije,sreca samo traje kratko.
Kakvo je vrijeme kod vas? Ovdje rano ujutro vec vruce😌😓
Sortiraj odgovore
Najstariji