Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Le-Lo
    25. Lipanj 2016. 12:15

Bokić cure! Čitam vas i pratim kad stignem. Meni je termin 31.7. ako izdržim do tada. Prva mi je trudnoća pa ne znam šta mogu očekivati. 
    Do prije 15 dana mislila sam da mi nema kraja, osjećala sam se ko manekenka, a sad kao nasukani kit 
    Ne spavam, natekle noge kao kod slonice, boli me stomak, boli me u leđima, ne znam šta jel bubreg ili leđa samo, jel moguće da su to lažnjaci? Jel nije rano s obzirom da sam tek ušla u 35tt? 
    Topim se, al stvarno, kaplje znoj sa mene, zraka nema (Slavonija bez zraka), ne možeš ni propuh napraviti! 
    Malo me panika hvata, nisam ništa od robice i stvari općenito za bebu oprala, ja sve kulirala, ako su ovo lažnjaci mislim da ću ići paliti mašinu ...  Morala sam se nekome izjadati...

Deedee01
    25. Lipanj 2016. 12:24

Meni tek sad jutro, zaspala oko 4! Inace, muz i ja zivimo pod klimama svako ljeto tako da smo vec navikli.😄
    Mene kontrakcije vec 2 tjedna peru, nvcr i ujutro, s tim da znaju nekad zabljesnut i preko dana, ali nista u ledima, a isijas nisam nikad imala, tako da racunam da cu prave prepoznat po ledima.evo moj malac bas sad stuca😁

Pitam vas za robicu jer mi je jedna mama koja je rodila u ljeto rekla, da iz petrove nece sestre pustit dijete u bodicu kratkih rukava(?).🤔

Zaboravila sam vam ispricat da kad sam bila u Petrovoj, tata iznosi 2 jajeta i u svakoj mali deckic ali blizanci. I kaze on zeni: Vidis kako Luka stalno zijeva a Matko se jos nije probudio. To je povezano! A ona umre od smijeha i kaze: joj tata opet si ih zamjenio Matko zijeva a Luka spava, covjek onako pogleda nas sve koji cekamo lift s onim pogledom; Janikadnecunaucit!hahaha

P.s. Prije 8g smo se nas 3 para kupali u Tuhelju u bazenima i slj.dan svi se zovemo da kaj je ovo. Svi smo pokupili gljivice, i cure i frajeri. To je bio moj zadnji posjet bazenu.😄

kika832013
    25. Lipanj 2016. 12:24

Mene tlak ubija danas, nikad mi nije ovako bilo jer mi je inace nizak tlak i nikad mi nije smeta. Od jutra me boli glava i vrti mi se, izmjerim tlak a ono 145/76 i 110 otkucaja. Lezim i ne mrdam da se nebi jos negdje srusila danas  Danasdefinitivno nije moj da, a mama navija da se nesto ipak dogada i pokrece haha 
     Le-lo dobrodosla 

Deedee01
    25. Lipanj 2016. 12:26

Le lo dobrodosla u klub znojnih trudnica!😄
    Ja bi na tvom mjestu polako krenula s pripremama.😄

Lucy16
    25. Lipanj 2016. 12:33

I ja sam cula da novorodence mora iz bolnice u dugim rukavima i obavezno s kapicom bez obzira na vrijeme. Malo mi je to blesavo ako je vani 35 stupnjeva, ali valjda oni u bolnici znaju. Mozda jos nema dovoljnu temp.tijela da bude u kratkom.

Ja ispred ventilatora. Cijelu noc prozor bio sirom otvoren. Najradije bih spavala gola. Sve ljetne pidzame su mi male pa se kuham u dugoj. Morat cu za nocas nesto drugo smisliti. Robu vecinom preselila u kucu, ovdje si ostavila najosnovnije. Al odspavala sam dovoljno s tim da se probudim skoro svaki puta kad se okrecem sto postaje sve teze. I kukovi me bole kad dugo lezim na jednoj strani.

mare1989
    25. Lipanj 2016. 12:52

Le-lo dobro dosla😊 pocni ti pomalo robicu sredivati jer proletit ce vrijeme za tren oka

Kika odmaraj koliko god mozes i pij puno tekucine,ako moze neko juhu dobru da ti skuha malo da te okrijepi

Lucy ja spavam u gacicama i potkosulju,da nemam djece gola bi spavala😉

Ja sam svoju djecu izvela u bodiu kratkih rukava i carapicama,ja bila pripremila i dugih rukava i kapicu a sestra kaze mama sto ti sebi ne obuces kapu i dugih rukava😁,kaze ona bitno da je s nogu toplo,ruke nema veze i svakako beba ide u auto nece na planine😂😁

Le-Lo
    25. Lipanj 2016. 13:04

Hvala na dobrodošlici 
    Bome ću onda polako pripremati, uostalom nemam šta čekati... 
    Ja sam mislila svoju Saru iznijeti u bodiju kratkih rukava, haljinica i čarapice, jedino da bude hladnije taj dan onda joj prirediti i tajice i bodi dugih rukava. Ne znam ni sama, najbolje da muž sve donese pa neka sestre vide. 

Vidim da se i vi mučite sa vrućinom, valjda ćemo preživjeti, moram si montirati bar ventilator! Jučer sam si kupila lepezu, najbolje uloženih 15kn ikad 

Dorich
    25. Lipanj 2016. 13:11

Hej Le-Lo, meni je termin 5 dana prije tebe a robicu sam počela prat prije 3 dana Sve sam nešto skupljala a nikako se pokrenuti i onda me odjednom uhvatila frka da ću rodit a beba nema oprane robe...E da, i peglanje mi "super" pada, jučer sam mislila da će me šlagirati.

Deedee evo i moja malena sad štuca dok pišem, to mi je presmiješno, nekad je uhvati i ne pušta pa valjda 10 minuta. Onda još počne lupat nogama pa si zamišljam da se ljuti,

Cure šta stvarno mislite da obavezno moraju biti dugi rukavi? Mislim, ja ću pripremiti duge ali baš ako bude kao danas mi se to čini malo previše?

Lucy mene kuk užasno boli kad spavam na lijevoj strani i to spavanje na bokovima mi je dno dna, inače spavam na trbuhu i jedva to čekam!

Ne znam kako vama, ali meni su jako bolni određeni bebini pokreti dolje, e sad je li to mjehur ili cerviks ne znam. Onako kao da me netko ubode nožem, baš brrrrr

Abies
    25. Lipanj 2016. 13:34

Ja sam priredila 2 jednodijelne pidjame plis i pamuk. Kapu i bodic. Pa mm dodao jos bodi. 
    Obukla primalja bodi pam gege i to je to. Ostalo vratila. Ja sam jedino tetru izvukla jer mi se cinilo premalo. Tako da kapa nije uvjet! 

Dobrodosla Slavonko! 

Danas dan za spavanje. Malac se bucka u kadi. Dobro proslo, on mora na wc a mala pocne kmecat 😠  no gluglu i corka opet

deeka
    25. Lipanj 2016. 13:40

Uff evo i mene da se javim nakon neprospavane noci od vrucine i znoja. Isla sam se u 5 tusirat u hladnoj vodi da malo da dodem sebi. Ovo je neizdrzivo!! Preznojim se cim provirim kroz ulazna vrata. Nadam se da ce bit kisa cili kolovoz!!! 
    Kakve ste komodu uzele? Ja planiram ic sljedeci tjedan pa da si znam kupit neku s dosta mista :)

Dolazi mi brat iz Njemacke s najavom da ce donit svasta za buducu necakinju, pa sam u velikom iscekivanju :) 

Sad sam pojela malo lubenice i moja mala se kotrlja po trbuhu, ocito joj pase. A za rucak cemo neku laganu juhicu i zelenila. Sta laganije, to bolje!!

Meni je u cetvrtak pregled, na rodendan pa cemo vidut kako Aurorica napreduje. A bris mi je rekla da cemo u 36.tjednu! Do tad cu se nadam iskupat :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.