Jutro zenske. Meni je bas zao vas s tom nesanicom, ja spavam ko zaklana cijelu noc. Doduse nocas smo imali sou program, oko 2 ujutro se nesto desilo u susjednoj zgradi pa su pod rotirkama i sirenom dosla tri velika vatrogasna kamiona i hitna i policija i to je takva buka bila jedno dobrih pola sata, i ono svjetlo bljestece, uzas! Poslje sam cijelu noc sanjala kako curi plin u ulici i kako moramo svi na sigurno a ja sama i nemam di, trauma!
Sunshine razumijemo vas mamice da ste sad pod punim pogonom ali lijepo da se bar jednom tjedno malo javite, bar recenicom da ste ok 😜 Nessah se kupa jos i radi, nije jos rodila, mislim da danas ide opet u TA na kontrolu!
Mare mene ti menstrualni bolovi se javljali u nepravilnim razmacima cijelu noc... I primjecujem da se laznjaci samo nocu javljaju u mom slucaju... Kroz dan samo lagane kontrakcije... A u krizima nisam primjetila sad neku bol, mozda zato jer me zbog isijasa stalno po malo boli? Zato se i bojim da necu prepoznat ono pravo kad krene...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Jutro
kod mene je pljusak koji je trajao citavu noc bas dobro razhladio,samo sto je zgrada poplavljena zena koja je zaduzena za odrzavanje nije zatvorila prozore na krovu pa je muz u 3h cistio vodu iz naseg hodnika,ludnica.
Kod mene se laznjaci javljaju samo po dani nisam jos imala slucaj da me nocu probude i slicno.
A ja jos nemam pojma sta obuc bebi prilikom izlaska iz bolnice tako da imam spakovano i dugih i kratkih rukava
Imam zelju i namjeru da dojim al ako i budem morala izdajat i ad davat pa nije kraj svijeta,samo da bebi nije gladna ...
Jutro cure,
bila sam jucer u bolnici na pregledu i bilo je sve u redu. Moja doktorica je samo napravila laznu uzbunu Jutros me probudilo to sto sam osjetila da sam mokra i stvarno je bila fleka na krevetu, otisla sam na wc i nista to je to bilo. Kad sam se vratila isla sam pomirisati jel mokraca bila ili plodna, mirisa nije bilo
Kika prati ti to kroz prijepodne... ne znam koliko je kolicinski toga bilo... moze bit samo znoj... ako krene što, odma put bolnice.
Mene uhvatili ti laznjaci navecer i trajalo to nekih 5 sati... ono ko menstrualna bol + šibanje u krizima, al opet ne tako intenzivno da ne mogu spavat...
Ja jutros spakirala torbu za rodiliste i poslozila robicu u komodu... polako se pripremam za finale
Dobro jutro cure,
kako ste? Ili da ne pitam? Kratko sam izašla na balkon i pobjegla nazad, ovo nije normalno...
Stvarno suosjećam s vama koje ne možete spavati, koma je to. Ja trenutno ustvari imam samo isprekidan san ali uspijem skupiti nekih 6-7 sati što mi je super...
Jako ste puno toga napisale, sjećam se da si crnatočkica napisala da si dobila termin za negdje 20 dana! Ajoj, pa ja ću rodit do svog termina:D Mislim da ću se ić na šalter naručit i pokušat ispregovarat raniji termin (ako se može).
Sanjarka, hvala za dodavanje na listu Kažeš lakše je imat zimsko dijete? Pretpostavljam da je lakše bit i u visokom stupnju trudnoće po zimi hehe. Ovo za tetre mi je isto rekla jedna mama jer sam bila skeptična da šta će mi toliko toga...
Cure koje imate više dječice, svaka vam čast! Vidim na frendici koja je to koordinacija i koncentracija, stalno u pogonu...nisam sigurna da sam ja za to, moram vidjet kako ću i s jednim:D
Što se tiče robice za izlazak, mislila sam joj obući bodi, haljinicu i čarapice, a ako bude hladno uzet ću nešto dugo za ispod.
Pupoljak zavidim na pljusku! Da bar hoće i jedan rashladni tu pasti. Šteta samo zbog poplave...
Kika drago mi je da je sve OK Što se tiče curenja plodne vode, ja sam već nekoliko puta oko toga napravila frku i hb nije bilo nijednom to. Ali bolje reagirati nego se mučiti i živcirati oko toga.
Crazy nije znoj jer me iz sna probudilo kako curi i kad sam se digla vidila sam fleku velicine mobitela. Nakon toga su mi opet poceli laznjaci. Mene ne bole ti laznjaci jako jer mi ni menstruacije nisu bile jako bolne
Ja jos uvijek ne znam kako cu malog obuci kad budemo isli iz bolnice, sve ovisi koliko ce biti vruce. Spremila sam robicu i to dvi kombinacije pa nek muz donese obe jer se on ne snalazi s tim haha
Crazy, ajde izdrži još dva tjedna barem!
Kleopatra, meni iskreno nema logike ovo objašnjenje tvoje gin- radije bih se kupala u čistoj rijeci, nego prljavom bazenu! Nema teoretske šanse da je bazen čišći! Osim ak je mislila na savu u zg hehe
Miska, a kako mislis dobit uputnicu za bolnicu ako se ne upišeš kod ginekologa?! Stvarno ne kužim kak mogu odbit trudnicu u 8 mj trudnoće!
Deedee, ja sam pripremila isto ko Tpol, haljinicu, vesticu i štramplice- nek bude zgodna kad bake i dede dođu gledat! I jos jednu kombinaciju s hlačicama.
Sunshine, da da, statistika je opaka! Kako tvoj rez?
Bruna, Kike, mislim da trenutno imamo sve problema s tim curenjem, jel znoj, voda, mokraća... ja isto par puta gaće probučem pa legnem, nakašljem se i gledam! A sto se tiče lažnjaka i trudova, mislim da nećeš fulat Bruna kad krenu na najjače
Bok cure
Pridružujem se i ja klubu nespavalica... Sve je bilo divno dok svekrva nije ugasila klimu usred noći a nama prozori zatvoreni... Probudila sam se oblivena znojem i počela se gušiti i kašljati, kao da sam se u snu zagrcnila slinom i nisam znala progutat Odletila u wc umiti se, iskašljati i gledam oči crvene kao da me netko davio... Bože. Blaženo stanje kažu?
Jedva čekam svoj stan i svoj mir
Oprala sam turu robice, sutra ujutro ću sljedeću.. Laganini Kupam se svaki dan i jedva čekam pregled u pon. U jednu ruku mi je drago šta sam odgodila jer ću se iskupati do brisa na streptokok a u drugu ruku, brinem se stalno jer je i moj malac malo mirniji nego inače... Osim kad želim spavat ili kad trebam negdi ić, onda me zlostavlja!
Kleopatra neznam, ja se nebi usudila u bazen uć! More se uvijek "filtrira", a bazene slabo održavaju... Sve bakterije se polijepe po pločicama i skalama i onda mi to još dirnemo... Fuj
Cure koje ste rodile, što sve treba spremiti za ostanak u bolnici ta 3 dana nakon poroda (5,6 kako kome)? Znam što ću s predrađaonom i rađaonom, ali što dalje? Koliko ste potrošile uložaka, jednokratnih gaćica, jastučića za dojenje, ručnika i slično?
Aurelija ma moze meni i taj privatnik dat uputnicu, tako sam dobivala vec uputnice za krv vadit samo sam naravno morala platit vadenje, jer ja vec imam otvoren karton kod njih samo ne preko socijalnog nego kao taj samoplacnik. Imamo jos veze kod par dr pa ce mi netko sigurno nesto sredit, samo jos nisam htjela trazit uslugu dok sama ne ispitam malo pa ako ne bude islo cemo potezat te vezice 😛
Ne sekiram se previse. A i da dodem bez uputnice nece me sigurno nitko poslat doma a ja za rodit!
Sortiraj odgovore
Najstariji