Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elle827
    17. Lipanj 2016. 16:58

uf, ja nisam baš za pokazivanje pa ću preskočiti slikanje...da se ne uplaše ljudi koji prate ovaj topic😱🐘
    ..teško da je nekome veći trbuh nego meni..

..marigmar i ostale koje se mogu kupati...brćnite se koji put i za nas ostale... 

..ja evo obukla curku u navijačku haljinicu..sva je sretna bila...prava je curica..obožava nositi haljinice 😊 , otišli ona i muž otpeljat sveki doma pa onda čekamo utakmicu..

'

Elle827
    17. Lipanj 2016. 17:01

zaboravila sam.sad tko.je stavio još  slikice od.trbuška, ali uglavnom, sve izgledate jako lijepo...👌☺

'

Abies
    17. Lipanj 2016. 17:26

Opet te kg. Obje trudnoce ugrubo +20. Dolazak doma -10. Ovih 10 ce otici. I prvi put je. Tako da curke no sikiriki.
    Ok osim ovih ekstremnih sa +3 do +5kg :)

Aurelija
    17. Lipanj 2016. 17:29

Kleooatra, i ti izgledas wow, ne znam di je tih 17 kg otislo, sta si prije trudnoce 45 imala?! 
    Sanjarka, dobro sam ja prognozirala da ces u minus ic s kilama, a kolko si plakala!  A trbuh, mene isto bas zanima na sta ce moj slicit, al nadam se da ce se to nekom vjezbom rijesit... Ne moze bit tako strasno ili?!

Nogomet... nekad sam ga volila gledat, sad mi ide na zivce mamic i svi zivi pa ne gledam. A pomalo mi je i dosadno gledat 90 min bez ijednog gola, ali zato rukomet obavezno!!! 

Lucy16
    17. Lipanj 2016. 18:44

Al ste se raspisale.... Treba sve procitati prvo.

Ja bila u Zgu. Kupila komplet za kindu: ogradicu, poplon, jastuk, posteljinu i plahtu. Sad imam po dvoje svega za promijenit i bit ce dovoljno.

Mame koje su rodile, stavljate li bebama jastuke? Cula sam da im se ne stavlja jastuk nego da se nesto stavo ispod gornjeg dijela madraca da dobije blagi nagib prema dolje da je bolje da tako spavaju??

Pupak mi se jako rasirio, sad ce i van valjda. Koza je tu tanka i osjetljiva pa smeta malo.

Bruna257
    17. Lipanj 2016. 18:50

Lucy ja sam u kompletu dobila onaj tzv prvi jastuk, skroz tanki jastucic, mali.... Njega cu stavit i gore samo tetru i to je to... I stavljat cu je uvijek na bok spavat,malo jedan,malo drugi... Ali ako bas zelis, imas u bubamari i slicnom trgovinama za kupiti takav jastuk... 

I tak ja krenem gledat tekmu i vidim Srnu kak place i znam kako mu je i slomim se... Plakala sam valjda dobrih 20minuta....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

bellaru
    17. Lipanj 2016. 19:00

Ovaj goran vlaovic ko da ostario nista nije 😍😍😍
    Ja isto dobila taj tanki jastuk u posteljini al nek mi drugi set posteljine netko od familije kupi. Ja sam dobila sve od sogorice i od svoje sestre i kad me netko pita sta da mi uzmu ja ne znam sta bi rekla😮  ja kazem da ne treba nista😕

Lucy16
    17. Lipanj 2016. 19:13

Da, dobila sam taj tanki jastuk, ali sam cula da ne nista stavljati jer ako padne sta preko lica beba ne zna maknuti. Mislim da necu nista stavljati. Panicar sam i ovako. Znam da cu samo slusati dise li. Tako sam znala necake provjeravati kad bi ih cuvala dok su bili mali. 

Sad sam tako umorna od hodanja cijeli dan da bih najradije pod tus i u krevet, a vani je jos dan. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.