evo i nas, osjecam se kao da cu eksplodirati :O a ova sparina ne ide u korist nikako, jos malo i gotovo
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Sanjarka zeza me zub opet,evo malo je popustio,mozda ce skroz prestat
Bruna trbuh je taman,treba bebi mjesta za gimnastiku
Kleopatra i ti spadas u fit trudnice,super izgledas
Marigmar super za kupanac, samo ti uživaj. Meni je more pod nosom, pa nikako se odvažit... znam da bi me neke ovdje sad ispleskale hehe...
Bruna super ti je buša, taman ;) ja sam odma skužila di je što hahahha
Kleopatra i ti si baš če-če trudnica :)
Sve zgodnice ovdje :)
Curica i mare ma super ćete vi to hendlat, mene to isto brine kako ću, ali nekako već bude... Ja isto planiram i treće u neko dogledno vrijeme, a možda čak i četvrto... hahaha
Junior #1 spava, ispilao mi je živce danas na maksimalno, al oprošteno mu je jer je bubani... malo mu je opet krenula rasti temperatura, ali ne tako jako, i puno kasnije nego dosad... Bit će to ok...
Idem vidit jel čemu ova musaka što sam ispekla...
Pusice svima
Bruna dobila si samo 7,5 kg?? Pa to nije nista..ja sam sad na negdje +11 a gdje sam od kraja😧
Cure koliko ste dobile u zadnja 2 mjeseca? Znam da je individualno al eto...
Crazy mmm musaka... Kod mene danas mama na brzinu slozila neke snicle u paradajz sosu i tjesteninu i hrpu salate, bila na vrtu pa joj to najlakse... A ja nisam za nista,laznjaci su malo prisutni malo nisu... Sad odmaram uz tekmu(SWE-ITA) i cekam nase da zaigraju... Neka micek mali spava,prije ce se dobit... Saljem mu pusicu 😘 za brzo ozdravljenje...😊
Bellaru da da, 7,5kg prema zadnjem vaganju... Iako ja imam feeling da sam puno vise dobila... Kile su negdje oko uskrsa pocele po malo rasti, prije slabo...al sve vage kazu isto, tako da je to valjda tocna kilaza... Nije meni zbog kila, nego zbog Sofie,kolika je neznam...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna, Kleopatra lipe trudnice, super busice 😍
Ceka se tekma? ⚽
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Da da, ceka se tekma... 😊 ja oduvijek pratim nogomet, od malena(tatin "sin") 😝
Ostale? Gledate tekmu?
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
kako ste sve tako malo kila dobile, svaka cast! ja sam trenutno na +17 :O inace sam uvijek mrsavica bila na koju se nista nije primalo, ali ne opterecujem se, bitno da je beba dobro, a kile nestati ce poslije poroda :)
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Kleopatra kako ti to lijepo kaze nestati ce😀😀😀 ja se nadam da necu jos puno.😦
Gleda se tekma. Cijeli zivot pratim nogomet onda se udam za covjeka koji ne zna dal je nogometna lopta okrugla i onda prestanes pratit:)
Sortiraj odgovore
Najstariji