Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    17. Lipanj 2016. 22:23

Troma gotova, mogli su ovi navijači ostati vani a ne bildati kazne našim vatrenima. 

Sok od agonije ja sad br usudim. Ne znam zašto. Znam da ima puno zeljeza ali...

Kile..kile...hmmm...
    Ja sam sad na +11 kg a imam još 7 tjedana.

POMOĆ: sutra prvi put slažem krakove lignjuna, planiram prvo skuhati da omekša i onda u pećnicu s krumpirom. Možete mi reći koliko se kuha, dal se vruća stavi u pećnicu i koliko se onda još peče s krumpirom?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

zabica25
    17. Lipanj 2016. 22:24

Tekma je gotova...
    Sok od aronije..

Koliko grešaka..

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Lucy16
    17. Lipanj 2016. 22:31

Bruna257, meni je tako bilo cijelo 2.tromjesecje!!! A jos sam i radila dio tog vremena. Taman kad bi zaspala pred ujutro, ustaj.    Zato sad nadoknadujem. 

Za aroniju sam citala neki preporucuju, neki ne pa ne znam. Na prvu sam pomislila da mi je to zdravo sad, a sad ne znam. Jedino da cuvam za poslije poroda kad cu sigurno biti slabokrvna.

Bruna257
    17. Lipanj 2016. 22:46

Ja je nisam pila svaki dan...  Kad sam se sjetila... Radije sam bobice aronije ubacila u shake neki ili sa jogurtom pojela... Imam doma par grmica pa ih stavim u skrinju da imam.. A sto se spavanja tice, mene nespavanje zaje**** vec neka 4mj.... Odavno to pocelo..... Sad sam vec navikla....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Aurelija
    18. Lipanj 2016. 00:06

Lucy, svjetlis pod poplunom haha, i ja, upravo 
    Abies, parenje cica peglom, sviđa mi se ideja!
    Tpol, evo još jedne vještice s kleka haha!  Bila, x puta, ne sjećam se više, tamo sam doma LOL
    Pišanje, 0-1 puta u noći, taman!!

Deedee01
    18. Lipanj 2016. 04:01

Bok curke! Evo da vam se i ja malo javim. Meni zadnja menga bila 17.09., i tad mi izracunali da mi je termin poroda 22-i, druga ginekologica kod koje sad idem mi izracunala 24-i i danas mi kaze da je puni termin 27.06... Tko je tu lud? Inace ja osjecam laznjake od proslog tjedna, a za prst sam i dalje otvorena. Mislim da cu ja jos i prenjeti, samo ne znam od kojeg datuma da si racunam da je onda preneseno,haha😂😂

Pricale ste o piskenju, ja idem po noci 3-4 puta, prije bi jednom ili dvaput. 😄
    Ja sam sad na +14 i svi mi govore da izgledam super a ja sam sebi bas ko kit na suhom🐳, jedva cekam bar da se pola izgubi. Inace moj mali ce biti oko 4kg, mozda i vise, tako da se nadam da cu odmah izgubiti bar 6kg, i to bi mi puno znacilo..😄💪🏼💪🏼

mare1989
    18. Lipanj 2016. 05:59

Jutro ljetnice

Mene probudila zgaravica i nepopusta nikako,nista mi nepomaze
    Ja sam bila izgubila 2kg u pocetku,uspjela sam ih vratit tako da sam sad na istoj tezini kao i prije trudnoce

Bruna257
    18. Lipanj 2016. 07:19

Dobro jutro/dobar dan, cure!

Evo ja budna od pola 3, rastura me lijeva prepona, kad sam se ustala na wc me zapeklo u njoj... Strgana sam a nikako zaspat... Bit ce danas teeeski dan izgleda... Uff uff...😳😒

Deedee ne razbijaj glavu terminom,bit ce kad beba bude spremna... Meni su najprije rekli 12.7., pa 6.7., pa8.7. i sad na kraju 10.7.... Pa ti budu pametan... Mozda nas dvije i ne docekamo 7.mj hahaha,ko ce ga znat... 😂

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

CrazyPuppet
    18. Lipanj 2016. 09:06

Jutro cure! 
    Joj mare bas te neće... em zub em zgaravica... drzi se!
    Termin bi najprecizniji trebao bit sa onog prvog uzv-a... al tesko to precizirat pa to rađe shvatite samo kao orijentir. Sve nas je vise sa nepravilnim ciklusima, ovim onim i tesko je tocno po tablicama odredit po datumu zadnje menstruacije. 
    Mi smo dobro, naspavali se, mali vise nema temperaturu. Ali smo zato imali ispad bijesa koji je trajao debelih pola sata... mislila sam da ću izludit... bit će nama zanimljivo kad dođe bebolinac...

mare1989
    18. Lipanj 2016. 10:34

Crazy super da je temp prosla malom,a sto se tice ispada bijesa moj mali u posljednje vrijeme takoder ima,ignoriram ga koliko god mogu ali me umori psihicki.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.