Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    17. Lipanj 2016. 13:54

Znaci zene koje su imale vag porod em se napate na porodu em te lohije traju i traju, a one sa cr ne pate u takvim bolovima i vec 6-7dan presuse lohije?? Ok, sad bum razmislila da ja sa svojim gin dogovorim carski 😂😁😝😝😝

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

mare1989
    17. Lipanj 2016. 14:11

Curice i ja razmisljam kako cu s trecim😊,kcer po noci ide u wc,sin trazi bocicu,jos ce beba cicu i selo veselo😁

Bruna nije vaginalni porod strasan,ja sam ga dva puta vec prosla,ceka me i treci put😊,ne sjecam se da sam krvarila vise od 10dana.

Abies
    17. Lipanj 2016. 14:11

Sunshine moje lohije su trajale punih 7tjedana iza prvog. U pocetku krvarene onda na kapaljku. Za izludit.
    Sad od pocetka ide na kapaljku. Nego me grcevi zezaju. Ajd bar su rijedji nego neki dan.

Bruna257
    17. Lipanj 2016. 14:14

Meni bas sestricna koja rodila u 4.mj rekla da je ona krvarila punih 4tj.... Ko bi ga sad znao... Mozda ovisi i kakve menge su prije bile??

curicax3
    17. Lipanj 2016. 14:17

Bruna i ja sam oba puta krvarila po 4 tj, ali vaginalni porod! ne znam, valjda je to stvarno individualno!

Mare, jake smo mi zenske, izdržat ćemo valjda...ma sad ćemo mi dobit dječicu koja će odmah spavati po 6 sati u komadu, moš mislitpomoći će nam valjda bar malo ove naše starije curke

mare1989
    17. Lipanj 2016. 14:30

Curice hocemo sve cemo prezivit samo nek su nam djecica ziva i zdrava😍

Sanjarka88
    17. Lipanj 2016. 14:47

Aurelija bravo za rezervaciju, uzivajte na maksimum 😍🍻☀

Crazy bas mi je drago da je malac već bolje, bit ce sutra ko novi ❤

Mare opet zub?? 😰

Sunshine sreca da me zeljezo zatvorilo pa to drugo i ne dolazi u obzir 😂
    Krvarim jos uvik malo doduše al tu je. Nakon prvog poroda odradila skolskih 30-40 dana. I onda par dana posli dobila mengu
    Vidim i tebe svi tetose neka neka 😘

Curica bit ce ti svakako veselo, al ne sumnjam ja da ces ti to odradit kako treba ❤

Marigmar samo ti gustaj na kupanju, divota ❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bruna257
    17. Lipanj 2016. 14:47

Evo i nas debelih 😝

Elle827
    17. Lipanj 2016. 14:48

Bruna, i meni ti je bilo oko 4 tjedna lohije, a na.carski sam,,, inače nemam nešto posebno duge mjesečnice..cca 5 dana, s tim da taj 5.dan bude već ono smećkasto,minimalno..

'

Bruna257
    17. Lipanj 2016. 14:49

Ups, okrenulo mi sliku... Why?!?!?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.