Znaci zene koje su imale vag porod em se napate na porodu em te lohije traju i traju, a one sa cr ne pate u takvim bolovima i vec 6-7dan presuse lohije?? Ok, sad bum razmislila da ja sa svojim gin dogovorim carski 😂😁😝😝😝
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Curice i ja razmisljam kako cu s trecim😊,kcer po noci ide u wc,sin trazi bocicu,jos ce beba cicu i selo veselo😁
Bruna nije vaginalni porod strasan,ja sam ga dva puta vec prosla,ceka me i treci put😊,ne sjecam se da sam krvarila vise od 10dana.
Sunshine moje lohije su trajale punih 7tjedana iza prvog. U pocetku krvarene onda na kapaljku. Za izludit.
Sad od pocetka ide na kapaljku. Nego me grcevi zezaju. Ajd bar su rijedji nego neki dan.
Meni bas sestricna koja rodila u 4.mj rekla da je ona krvarila punih 4tj.... Ko bi ga sad znao... Mozda ovisi i kakve menge su prije bile??
Bruna i ja sam oba puta krvarila po 4 tj, ali vaginalni porod! ne znam, valjda je to stvarno individualno!
Mare, jake smo mi zenske, izdržat ćemo valjda...ma sad ćemo mi dobit dječicu koja će odmah spavati po 6 sati u komadu, moš mislitpomoći će nam valjda bar malo ove naše starije curke
Curice hocemo sve cemo prezivit samo nek su nam djecica ziva i zdrava😍
Aurelija bravo za rezervaciju, uzivajte na maksimum 😍🍻☀
Crazy bas mi je drago da je malac već bolje, bit ce sutra ko novi ❤
Mare opet zub?? 😰
Sunshine sreca da me zeljezo zatvorilo pa to drugo i ne dolazi u obzir 😂
Krvarim jos uvik malo doduše al tu je. Nakon prvog poroda odradila skolskih 30-40 dana. I onda par dana posli dobila mengu
Vidim i tebe svi tetose neka neka 😘
Curica bit ce ti svakako veselo, al ne sumnjam ja da ces ti to odradit kako treba ❤
Marigmar samo ti gustaj na kupanju, divota ❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bruna, i meni ti je bilo oko 4 tjedna lohije, a na.carski sam,,, inače nemam nešto posebno duge mjesečnice..cca 5 dana, s tim da taj 5.dan bude već ono smećkasto,minimalno..
'
Ups, okrenulo mi sliku... Why?!?!?!
Sortiraj odgovore
Najstariji