Ma ja ga ne ignoriram, iako najrađe bih... pokusavam ga utješit ili smotat nekako samo da ga izbacim iz te šize. Uglavnom uspijeva i prođe u minuti, ali ovo danas je bilo neviđeno. Hoće mami pa ga uzmem, pa me onda odguruje i mlati i tako jos svašta nešto... na kraju sam mu rekla: ti se bacaj i urlaj ako hoces a mama se ide igrat kockicama... i kad je cuo da sipam kocke iz kutije dojurio je ko da nis nije bilo... sad mu pocinje ta egoisticna faza, prezivit cemo valjda nekako.
Kako ste mi vi trudničice, ja gledam kako meni sad niš nije izgleda me opet ceka cirkus kad stigne beba hehe.
Napravila sam neki vocni kolac da se malo zasladimo...
Na toboganu zatišje, prosla vas volja? ;-)
Jutro trudnice i mame 😘
Junior danas opet u probavnim tegobama a i mi s njim.
Mislili smo vani malo no evo sunce se stalno misli hoce li ili nece.
Ja, mm i junior se izlazavamo po kaucu a curka je u igri okolo. Obecao joj muz da idu na more popodne. Uh i ja bi sparina u kuci ubij Boze
Aurelija s obzirom na cimerice po rodilistu koje su sve izgledale po trbuhu kao da jos nisu rodile ja zadovoljna kako je brzo moj nestao, no pravi je mlitavko 😂 heh
Lucy super shoping 👍 mi jastuk dobili onaj tanki skroz ali ga ne koristimo.
Bellaru tako i ja svima govorim da mi ne treba nista 😕
Mare prosla zgaravica ?
Crazy dobro ti to odradis s malcem svaka cast 😊
Pisanje u trudnoci nocu nikad 👍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Deedee ne zamaraj se terminom 😉 jedan bi ti trebao biti sluzbeni i negdje upisan
Sanjarka jel se smiješ kupati? Ja bi se ubacila u neki elegantni jednodijelni kupaći i put plaže ;-)
A za klinca bih trebala doktorat imat, mudrac je žešći...
Sanjarka zgaravica je sreca prosla i zub je popustio,jucer sam uspjela izdrzat bolove tako da ne idem zubaru ponovo jer ga je taman u srijedu zubarica zavrsila
Ja jedva cekam da mm dode s posla da malo legnem i odmorim jer su moja djeca danas na nekoj ludoj drogi😁 samo se svadaju pa se igraju,pa se potuku😌 sta ce biti kad i trece dode i naraste morat cu nabavit boksacki ring😊
I danas napokon 30tj ulazimo u veselo razdoblje😉 beba vec cijeli dan igra po trbuhu ima je na sve strane a ipak najvise je i dalje po mom mjehuru. Mm kaze e nek te udara po mjehuru jesi dva dana kukala kako je slabo osjetis,sad ti ona pokaziva da joj je lijepo😉😍
Crazy krvarim jos doduse slabo skroz. Ali neovisno o tome neznam dali bi smila u more vec 2tjedna od poroda, tjedan od kiretaze? Hm
Kako god triba prvo kuput jednodjelni kupaci 😂
Mare cestitke na 30tj ❤
Dobar dan zenskice, cime se bavite? Ja se evo borim s lisnim usima na biljkama. Svekrva mi presadila male sumske borovnice, brusnice i jagode i sve lijepo prolistalo i procvjetalo kad danas vidim tu gamad kako ih napada, pospricala sam sad sve s mlijekom pa ce se valjda maknut, sunce im zarko!
Zabice ne znam dal sam zakasnila s odgovorom ali ja ti takve stvari ako radim s krumpirom nikad ne prokuhavam posebno jer ce ti svi okusi ostat u toj vodi koju ces bacit. Doduse uvijek uzimam ili male hobotnice ili lignje jer je to mekano i bude gotovo kad i krumpir. Ako se bojis da ce biti zilavo rade stavi u pecnicu, podli s vodom i limunom zamotaj s folijom pa naknadno ubaci krumpir i zacine kad krakovi omekasaju.
Mi smo jucer obavili zadnji soping, sva sreca pa smo morali u dva ducana po 3-4 sitnice jer ja ne znam kako bi vise izdrzala sto mi je ful cudno jer recimo mogu te neke stvar kao strugat staru farbu s stolice ili farbat sobu ali hodanje me ubija😂😂😂. Na kraju zapali u takvu guzvu (ne zelite biti na ljubljanskoj zaobilaznici u vrijeme vracanja s posla+ petak, mislim da se cijela slo jucer iselila na morje za vikend, al ok 😠😠) da sam se ja pocela skidat u autu jer mi je i koza smetala a beba isto bila nervozna pa udri po rebrima i mjehuru a ja ne mogu na wc, muke jezeve!
Zavidim vam svima koje mozete na more, ne znam sto mi bilo kad me s mora natjerali na kontinent 😂😂😂
Sanjarka bome ja bi na tvom mjestu jednodjelni i na plazu cim prije (ako smijes)
ja cu prvom prilikom kad rodim i budem smjela pa makar mi koza i trbuh visili do koljena!
Eto mi danas usle u 35 tt, proletilo mi za cas to, mogla bih ja drugi tjedan polako tu torbu pakirat pa neka ceka 😜
Sortiraj odgovore
Najstariji