Aurelija joj obozavam onu predivnu plazu u Moscenickoj, a iznad nje je i predivna setnica, predivnih vila ima tamo... I oni restorancici uz samu plazu,mali,slatki i romanticni... Divota,samo uzivajte 😍☀️😍☀️ Mi cemo nadoknadit u 9.mj 😊😍
Crazy ajde hb da nema temperaturu, zato je i zivnuo momak kad je nema... A slatkis, sarmer mali, znaju oni dobro iskoristiti 😂😊
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Crazy super da je malom bolje,samo nek nastavi tako biti bez temp da ti dodes malo sebi
Mene zub poceo boliti i to onaj sto mi je neki dan radila,sad se razmisljam da li da odem veceras do zubarice ili ne jer cu popizdit s tim zubima 😠
Procitala sam pola toga i to letece pa kasnije nastavljam
Cure kojima je vruce u trudnoci...naviknite se za nakon poroda,smrdim si ko pravi muskarac
Evo sta sam popamtila
Sanjarka bas mi drago da je sve ok i da si doma. Velis pisanje u pauzi..super dok nije ono drugo srecom mogu iztrpit.ja isto poskrivecki pospremam i cistim. Mogu rec da sam sretnica,mm doma jos cijeli iduci tjedan,stvarno se trudi. Njegova baka kuha a sveki mi neda da pomaknem salicu sa stola....
Ja imala chicco dva dana,vir tri i sesti dan dnevni. Od sedmog dana nis...nekako mi se to cini malo kako je bilo vama koje ste na carski isle?
Mare bas mi.drago zbog tvog brata, to je predivno malo cudo, slicna situacija i kod mog brata.
Meni sada pauza pa odo nabrzinu jest. Iako nemam bas teka
url=https://lilypie.com]
sunshine,meni su dugo išle te lohije nakon carskog, čini mi.se oko 3 tjedna ...možda čak i.duže..
'
Aurelija doma sam od srijede,sedmi dan nas pustili. Sesti vade konce a onda jos jedan dan zbog zutice. Rez malo bolucka kod dizanja al nista strasno. Btw imas poruku.
Elle meni se ovih moji lh 6 dana nekako cine malo,iako su me dr pitali negdje peti dan kao dolje je vec sve suho? Onda je to valjda ok
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure!
nemam ništa specijalno za prijavit, al eto da vas malo pozdravim!
čestitam Giti i Teji na bebicama! ispraznio se taj lipanj.....ja jučer bila u TA i sve i dalje zacementiranotako da možda pređemo i u srpanjske bebe!
Crazy, nadam se da će malac brzo ozdraviti!
kako vas počela frka loviti kak ćete s bebom, ja baš intenzivno razmišljam kak ću izaći na kraj sa troje!!! cure su samnom stalno u krevetu i sad kad tu još nadodam noćno buđenje i hranjenje, ajme meni ja ću bit ko zombi!
Abies, Sanjarka, Ellie, Sunshine...vidim da se vi već super snalazite! uživajte i držte sevi ste već dobar dio odvalile
Drage moje, ne bih vam previše htjela vaditi mast pogotovo cure kojima je vruće i sparina ali more je preeekrasno 😊Taman hladno da je malo teze ući ali opet da fino osvježi a nije prehladno da ne udes. Jedino me frka ići u duboko postala sam Ko baba neka, ali bojim se grčeva posto me znaju noću loviti pa se ne usudim. Inače trbuh uopće ne osjetim u vodi i to je super totalno rasterećenje za zdjelicu i noge 👍🏻 samo se nadam da ne bude nekakvih problema zbog tog mog kupanja u hladnom moru 😁
Na fejs zalijepim jednu slikicu da uživate i vi malo 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji