Meni menga max 5-6dana, s tim da mi je vec 3.dan slabije, a ova 2-3 zadnja samo da zajebava... Ko zna kak bude sada...??

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Gledam sliku a bez naocala sam i mislim si jel to guzica il trbuh😂😂😂 pa škiljim.
Lijepaaaa bušaaaaa
Bellaru ma nije ni guzica puno manja 😂😂😂 meni se sve u trbuhu,guzici i bedrima rasporedilo.... Drugo je isto ko i prije...

Bruna, odvalila sam se na sliku haha, kak ti je okrenuta i odrezala si glavu i noge, ja gledam di je tu šta, trebalo mi je pol minute, sorry! Inače, super bušica, loptica!
Curica, pa mislim da su skoro sve lipanjske rodile prije termina, neko mora i kasnije!

Hahaha bitno da sam ja vas nasmijala hahaha 😂😁 da, teeska loptica... Neznam al meni djeluje baaas bas ogromni... Bas veliki.... 😝

joj Aurelija pa ne moram baš jašalim se, najbitnije da sve prođe ok, al imam još 8 dana do termina pa možda uspijem bar dan prje
i prva dva puta sam rodila poslije termina pa se ne nadam previše
Bruna, baš si fit trudnica!
joj Aurelija pa ne moram baš jašalim se, najbitnije da sve prođe ok, al imam još 8 dana do termina pa možda uspijem bar dan prje
i prva dva puta sam rodila poslije termina pa se ne nadam previše
Bruna, baš si fit trudnica!
Hvala ti 😊 ja sam si sve samo ne fit 😝 haha
Trbuh mi postao tako tezak da mislim da svih onih 7,5kg dobivenih otislo u taj trbuh... I nesto malo u guzicu 😝😂

Bruna da te utjesim trebas vidjet moju guzicetinu😄 lakse me preskocit nego zaobic! Samo sta sam sad naprijed jos dobila trbusinu.
Al bas me briga, o tom cu brinut kasnije
Bruna da te utjesim trebas vidjet moju guzicetinu😄 lakse me preskocit nego zaobic! Samo sta sam sad naprijed jos dobila trbusinu.
Al bas me briga, o tom cu brinut kasnije
Na ne brinu mene kile... S njima cu vec,skinula jednom 30kg,skinut cu ih opet 😝Neznam kolko je beba velika, kak cu ja to istisnut van mi je veca briga 😳😝 jos ako je glavata na ćaću, ajme mene, ode ja na pola 😝😂😁😳

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji