Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elle827
    17. Lipanj 2016. 14:50

hehe, i lijepi ti je buško😊

'

Bruna257
    17. Lipanj 2016. 14:51

Meni menga max 5-6dana, s tim da mi je vec 3.dan slabije, a ova 2-3 zadnja samo da zajebava... Ko zna kak bude sada...??

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

bellaru
    17. Lipanj 2016. 14:59

Gledam sliku a bez naocala sam i mislim si jel to guzica il trbuh😂😂😂 pa škiljim.
    Lijepaaaa bušaaaaa

Bruna257
    17. Lipanj 2016. 15:01

Bellaru ma nije ni guzica puno manja 😂😂😂 meni se sve u trbuhu,guzici i bedrima rasporedilo.... Drugo je isto ko i prije...

Aurelija
    17. Lipanj 2016. 15:04

Bruna, odvalila sam se na sliku haha, kak ti je okrenuta i odrezala si glavu i noge, ja gledam di je tu šta, trebalo mi je pol minute, sorry!  Inače, super bušica, loptica!  
    Curica, pa mislim da su skoro sve lipanjske rodile prije termina, neko mora i kasnije! 

Bruna257
    17. Lipanj 2016. 15:07

Hahaha bitno da sam ja vas nasmijala hahaha 😂😁 da, teeska loptica... Neznam al meni djeluje baaas bas ogromni... Bas veliki.... 😝

curicax3
    17. Lipanj 2016. 15:10

joj Aurelija pa ne moram baš jašalim se, najbitnije da sve prođe ok, al imam još 8 dana do termina pa možda uspijem bar dan prje
    i prva dva puta sam rodila poslije termina pa se ne nadam previše

Bruna, baš si fit trudnica!

bellaru
    17. Lipanj 2016. 15:15

Bruna da te utjesim trebas vidjet moju guzicetinu😄 lakse me preskocit nego zaobic! Samo sta sam sad naprijed jos dobila trbusinu. 
    Al bas  me briga, o tom cu brinut kasnije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.