Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    17. Lipanj 2016. 08:48

Jutro jutro, da vam  brzo nesto napisem :) 
    Jedva sam iza 4 zaspala 😬
    Crazy ja sam iz Ogulina moji su tu , a na more cemo u Novi Vinodlski htjeli smo u Zadar al nam bilo daleko za tako kratko jer cemo samo 5 dana bit na moru pa opet mojima
    Bellaru da uopce nisam ocekivala takvo oticanje nogu jer do sada bilo sve ok 
    A to za cesanje trbuha nisam cula 😯
    aurelija sanjarka hvala 
    Bruna hvala na odgovoru lakse mi je kad znam da je i to probadanje normalno 👍🏻

Saljem svim puse 😘😘😘

bellaru
    17. Lipanj 2016. 08:54

Tpol nisam ni ja
     Sestra mi rodila prosle godine i njoj sam se smijala jer je imala noge ko balvane i mislila sam nema sanse da meni tako bude. A eto ona rodila 1.7 a ja bi trebala 22.8 znaci da cu se ja jos duze sa tim borit😨😧😦😰😟😱😩
    Ona isla i na masaze i namakal noge i mazala al nista😱

mare1989
    17. Lipanj 2016. 09:05

Jutro cure

Sanjarka tvoj mali je presladak  jedva cekam moju bebolinu
    Crazy bas mi je zao sto malom nikako temp da prode i sto ga moras stalno dizat

Ja sam imala ugodnu noc,vjetar je puhao pa sam cak mogla i spavat jer nije bilo sparno.Moja beba se jutros lijepo javlja,nadoknaduje dva dana mirnoce.

Sanjarka88
    17. Lipanj 2016. 09:12

Mare
    Bravo za tvoju curku aktivnu 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bruna257
    17. Lipanj 2016. 09:45

Mene danas opet laznjaci opalili.... Osjecaj ko da moram na wc, al ne moram, a trbuh boli skroz nisko... Ne boli jako,tolko da osjetim... I kljuckanje neko dolje...  Sinoc me Sofia rasturala kolko je lupala, sve zivo me boljelo....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

zabica25
    17. Lipanj 2016. 10:01

Crazy, odlično izgledas..baš si zgodnička..Nadam se da će si u brzo pasti temperatura.

Sve sam pročitala al sumnjam da sam zapamtila koja je što napisala pa ću samo ovako odgovarati i pisati.

Kod nas vjetar kao divlji puše, prije malo kise. Danas smo pozvali kumove na gledanje tekme k nama i slagati ću pizzu. Jesam si napravila posla a mirovati trebam maximalno do poroda.

Aurelija, tvoja beba na zadak, a moja lumpuje na glavi ovako rano. Baš bih joj dala po guzici. 

Kaj se tiče pelena u Konzum u, ja sam išla i nissu mi dali lumpi u zamjenu. Moram ujutro do šefice poslovnice. Jer onih BEBE više nema. 

Ja sam rh- a muž + i isto hodam na testove senzibilizacije. U 36.tt ću zadnji put. Ako do onda ostanem u komadu.

Miska, stvarno si vrijedna. Svaka čast. Ja nemam to utkano u sebi. A voljela bih..

Seka mi složila smoothie od visanja, ribizla, jagoda. Baš je fini..
    Skupljam ponude za komarnike, cijene stvarno variraju.
    Probala sam lino ladu s kokosom ali nije mi nešto. Trenutno bih samo voće tamanila.
    Sigurno sam nešto zaboravila..događa se..

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Elle827
    17. Lipanj 2016. 10:06

opa...dvije stranice...kasnim danas malo...😊

Crazy, drž'te se💪💗

T pol , a blizu si mi ti onda sad...skoknite malo do Opatije....hehe😀 btw.žao mi je zbog nožica...nadam se da ćeš naći nešto što pomaže...

Aurelija, ma.nemoj odustati, imaš ti još vremena...ajmo lijepo na.sve 4😁 a što se tiče onog okretanja-ne hvala ,,,ja ne bi s tim riskirala...

Abies....eto još sam nešto novo saznala.😊..al ja sam.zapravo mislila na.križanje..ono...ako sam ja 0, znači da sam zapravo 00 i muž onda isto ,.pa kad se križamo nema se šta drugo zamiješati osim još jedne nule...😄😄 ok, ovo ne zvuči baš lijepo...
    ..za razliku od ostalih grupa...npr. A može biti A0 ili AA....pa ovisno s kim se križa, ima više opcija što se može dobiti kao konačni proizvod😀 to mi je bio najzanimljiviji dio biologije, inače mi prirodne znanosti nisu baš jača strana..😏

'

Elle827
    17. Lipanj 2016. 10:14

žabice, i mene puca na.voće u zadnje vrijeme....a sad si me sjetila da narucim mužu da donese neš za grickati tijekom tekme😀
     Bruna, ja se skinula s magnezija pred neki dan da propustim lažnjake sad kad sam pri kraju...da me malo pripreme...isto me tako u doljnjem dijelu čope...

'

Bruna257
    17. Lipanj 2016. 10:26

Vjeverice ja po vocu tamanim cijelu t, a sad kad doma imam svega, uglavnom voce jedem, konkretno mi je samo rucak 😁 u dorucak ubacim voca, pa jabuku zbog zgaravice pojedem kroz dan, jagoda, malina,tresanja,borovnica... Bobicasto voce uglavnom 😋😋😋 za veceras pripremila zdjelu tresanja 😂😂

Elle znaci i kod tebe pocelo pripremanje... 😁 joooj kad vidim da pise jos 20+ dan do poroda,a znam da moze i prije,ajme meni...i nista vise nece biti kao prije... 😍😍

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.