Jutro jutro, da vam brzo nesto napisem :)
Jedva sam iza 4 zaspala 😬
Crazy ja sam iz Ogulina moji su tu , a na more cemo u Novi Vinodlski htjeli smo u Zadar al nam bilo daleko za tako kratko jer cemo samo 5 dana bit na moru pa opet mojima
Bellaru da uopce nisam ocekivala takvo oticanje nogu jer do sada bilo sve ok
A to za cesanje trbuha nisam cula 😯
aurelija sanjarka hvala
Bruna hvala na odgovoru lakse mi je kad znam da je i to probadanje normalno 👍🏻
Saljem svim puse 😘😘😘
Tpol nisam ni ja
Sestra mi rodila prosle godine i njoj sam se smijala jer je imala noge ko balvane i mislila sam nema sanse da meni tako bude. A eto ona rodila 1.7 a ja bi trebala 22.8 znaci da cu se ja jos duze sa tim borit😨😧😦😰😟😱😩
Ona isla i na masaze i namakal noge i mazala al nista😱
Jutro cure
Sanjarka tvoj mali je presladak jedva cekam moju bebolinu
Crazy bas mi je zao sto malom nikako temp da prode i sto ga moras stalno dizat
Ja sam imala ugodnu noc,vjetar je puhao pa sam cak mogla i spavat jer nije bilo sparno.Moja beba se jutros lijepo javlja,nadoknaduje dva dana mirnoce.
Mare ❤
Bravo za tvoju curku aktivnu 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mene danas opet laznjaci opalili.... Osjecaj ko da moram na wc, al ne moram, a trbuh boli skroz nisko... Ne boli jako,tolko da osjetim... I kljuckanje neko dolje... Sinoc me Sofia rasturala kolko je lupala, sve zivo me boljelo....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Crazy, odlično izgledas..baš si zgodnička..Nadam se da će si u brzo pasti temperatura.
Sve sam pročitala al sumnjam da sam zapamtila koja je što napisala pa ću samo ovako odgovarati i pisati.
Kod nas vjetar kao divlji puše, prije malo kise. Danas smo pozvali kumove na gledanje tekme k nama i slagati ću pizzu. Jesam si napravila posla a mirovati trebam maximalno do poroda.
Aurelija, tvoja beba na zadak, a moja lumpuje na glavi ovako rano. Baš bih joj dala po guzici.
Kaj se tiče pelena u Konzum u, ja sam išla i nissu mi dali lumpi u zamjenu. Moram ujutro do šefice poslovnice. Jer onih BEBE više nema.
Ja sam rh- a muž + i isto hodam na testove senzibilizacije. U 36.tt ću zadnji put. Ako do onda ostanem u komadu.
Miska, stvarno si vrijedna. Svaka čast. Ja nemam to utkano u sebi. A voljela bih..
Seka mi složila smoothie od visanja, ribizla, jagoda. Baš je fini..
Skupljam ponude za komarnike, cijene stvarno variraju.
Probala sam lino ladu s kokosom ali nije mi nešto. Trenutno bih samo voće tamanila.
Sigurno sam nešto zaboravila..događa se..
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
opa...dvije stranice...kasnim danas malo...😊
Crazy, drž'te se💪💗
T pol , a blizu si mi ti onda sad...skoknite malo do Opatije....hehe😀 btw.žao mi je zbog nožica...nadam se da ćeš naći nešto što pomaže...
Aurelija, ma.nemoj odustati, imaš ti još vremena...ajmo lijepo na.sve 4😁 a što se tiče onog okretanja-ne hvala ,,,ja ne bi s tim riskirala...
Abies....eto još sam nešto novo saznala.😊..al ja sam.zapravo mislila na.križanje..ono...ako sam ja 0, znači da sam zapravo 00 i muž onda isto ,.pa kad se križamo nema se šta drugo zamiješati osim još jedne nule...😄😄 ok, ovo ne zvuči baš lijepo...
..za razliku od ostalih grupa...npr. A može biti A0 ili AA....pa ovisno s kim se križa, ima više opcija što se može dobiti kao konačni proizvod😀 to mi je bio najzanimljiviji dio biologije, inače mi prirodne znanosti nisu baš jača strana..😏
'
žabice, i mene puca na.voće u zadnje vrijeme....a sad si me sjetila da narucim mužu da donese neš za grickati tijekom tekme😀
Bruna, ja se skinula s magnezija pred neki dan da propustim lažnjake sad kad sam pri kraju...da me malo pripreme...isto me tako u doljnjem dijelu čope...
'
Vjeverice ja po vocu tamanim cijelu t, a sad kad doma imam svega, uglavnom voce jedem, konkretno mi je samo rucak 😁 u dorucak ubacim voca, pa jabuku zbog zgaravice pojedem kroz dan, jagoda, malina,tresanja,borovnica... Bobicasto voce uglavnom 😋😋😋 za veceras pripremila zdjelu tresanja 😂😂
Elle znaci i kod tebe pocelo pripremanje... 😁 joooj kad vidim da pise jos 20+ dan do poroda,a znam da moze i prije,ajme meni...i nista vise nece biti kao prije... 😍😍
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji